Je mi to trosku trapne ...
Ak si myslite ze ked hra chalan na flaute ze je to trapas tak sem ani nepiste ... som teraz v 4 rocniku na flaute .. do flauty ma odzaciatku vsetci nutia, myslia ze mam talent a co ja viem este nejake pitchovinky .. ale mna to absolutne Nebavi, Nebavilo, Bavit nebude! Tak som si povedal ze uz dost .. Bol som prekvapeny ze matka konecne asi po 1000 prosbe zareagovala, zasla za uckov ze ma to nebavi nechcem tam chodit atd .. tak mi povedala ze musim zahrat este jeden posledny koncert, teda absolventske skusky , potom mozem odist .. ide o to ze ja som velky tremista .. skusky su uz v tuto stredu 9.5.2007 .. mam nejake dvoje noty a potom 2 prednesy ... ale to je jedno .. ked to hram uz v triede pred ucitelkov mam velku tremu .. ja neviem preco nedokazem sa sustredit na hranie, prsty rostrasene a po celom tele spoteny ... a samozrejme tak ani nemozem hrat .. doma mi to ide uuuplne v pohode, ziadne chyby ani trema lebo viem ze keby som sa pomylil nikto ma nebude pocit, pred nikym sa nestrapnim ale ked to hram v triede s dvoma osobami teda uckou a klaviristkou tak to uz je ine .. vzdy robim chyby aj v prednesoch aj v tich druhych notach ... ale iba u ucky .. a ked takto blbnem v triede pred 2 osobami jak mam potom zahrat v plnej sale ludi ?? Boze moj ... ja tak neviem co mam teraz robit ... sice vy by ste mozno povedali ze je to moj posledny koncert mozem to tam zahrat ako chcem ale mne na tom zalezi 1. nechcem sa tam strapnit 2. je to 4. rocna praca a takto to tam zbabrem ? mal som uz vela koncertov ale vtedy som este takyto tremista nebol .. v pohode som hral, ziadna trema az teraz asi pred mesiacom to zacalo .. no vratme sa k tomu koncertu .. co by ste robili vy keby ste boli taki blbi ako ja a hrali by na flaute ?? uz mam sancu si to prehrat iba v stredu pred koncertom v sale ... ale ja to mozem doma cvicit kolko chcem aj tak to pred ludmi nezahram .. ved teraz posledny tyzden cvicim tak 2 hodiny denne ale vobec nepomaha .. btw mam 13 rokov .. tak ? vas nazor ? nepoznate nieco proti treme ? ak by ste mi pomohli a ten koncert by som zahral dobre dal by som vam tolko karmi kolko by sa dalo .. booze ja sa toho tak bojiiiim .. najradsej by som sa v stredu po skole niekam zasil ale to by ma asi zabili ...
pls admini, modi nelockujte to aspon do stredy, mozno sa najde nejaka dobra dusa ktora by mi pomohla ...