Zdravim, nepozorujete poslednu dobu na pokeci vacsie odchytavanie Predajcov/kupcov? Nedavno to bolo v pohode ale teraz sa neda napisat uz nic...stale ma vyhodia, maju nejaky novy system? ako ho oblbnut?
Na pokec nechodim takmer vobec. No vcera sa mi stalo nieco podobne. Napisal som jeden "kvazy" inzerat, ze ak chce niekto nieco, tak nech cekne moj profil (tam som mal ulozenu webovu stranku). Poslal som spravu 1x, asi po minute druhy krat a zrazu som mal zakaz pristupu do miestnosti na 24 hod. Vyzera, ze na sebe pracuju.
bolo na čase že s tým po takej dlhej dobe začali niečo robiť. Ešte pri registrácii pýtať číslo občianky a nejak to overovať aby sa to tam nehemžilo tými žubrienkami a bude sa tam dať aj celkom normálne diskutovať o alkohole a sexe
ja navrhujem aby vytvorili jednu miestnost bazar alebo daco take...a este roztriedit na casti ze KE, PO, BA...
neviem co je natom tazke...a bol by pokoj, kto by daco zhanal alebo predaval by automaticky dosiel tam...radsej by som zrusil tych lamerov co spamuju sklo s trapnymi linkami na forum..
Nerobia tam aj neaku cenzuru RPciek?!Ja som kamosovi posielal RPckou link(zo 20x..overoval som to cez balik PLUS) na rapidshare na neaku hudbu a vobec mu neprisli..ani jedna..Ale normalny text mu prisiel..
.sO' ~ napísal:pokec? sak to je nahorsia vec na internete ake to ma nevyhodi?
- Nepriehladne
- Spam
- Sama zoznámka
ked tak tak phpBB je storaz lepšie.. (možno aj 1000raz lepšie)
no poznám aj phpBB fora ktoré sú neprehladné, plné spamu a zoznamky 13 ročných detí tak by som to neporovnával. Keby pokec viedli inteligentní ľudia tak by bol na inej úrovni. No raz malo byť stretko miestnosti Prievidza v tom najhoršom prievidzskom bare aký poznám a orgaizoval to admin ktorý má 13. Tak to je čo za úroveň také deti dávať do vedenia takého webu?
cely pokec je jeden velky omyl. ludia sa tam spravaju ako keby mali 13. popises? fotku mam alebo ahoj, kto pokeca a taketo veci. ved to je hruuza. kedysi daaavno ked som nemal este net, sa tam celkom dalo, ale teraz je to splet nezmyslov. deturence namiesto skladania lega chodia na pokec. ani gramatiku nevedia ani zdaleka, ale na pokeci su nonstop. pokec ma ale jednu hrozne velku vyhodu. ked nejde icq, tak rp su dobre spravene a na kratky cas zastupia vypadok icq. to mi od pokecu bohdate staci inak je to uplne nanic