!! Tricko HOJKO.COM !!
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Fata! ChaoS
Star
-
Designer
Light Professional
hmm no myslim si ze by to bolo fajn pekne tricko ale kolko by stala taka tlac ?? Urcite nie lacno .SRneC napísal:pocujte a keby bolo po celom tricku uplne po celej ploche vpredu vzadu skratka v sade milionkrat malym "hojko.com" a cez to na chrbte velke logo ako v lavo hore? viete si to predstavit je to zrealizovatelne?
-
Fata! ChaoS
Star
Tak jak má uplink vtom jeho obrázku to vector všade? No dobrý nápad, ale neviem či by potom nebol príliž "prečačkané" to tričko.SRneC napísal:pocujte a keby bolo po celom tricku uplne po celej ploche vpredu vzadu skratka v sade milionkrat malym "hojko.com" a cez to na chrbte velke logo ako v lavo hore? viete si to predstavit je to zrealizovatelne?
-
7iro
Zablokovaný
Mne ud dosli....dal som ich robil asi pred 14 dnami..
http://www.hojko.com/tricka-hojko-com-k ... 72070.html
http://www.hojko.com/tricka-hojko-com-k ... 72070.html
-
blazer
Professional
Ja by som nic nevymyslal, ved staci uplne normaly vector toho pisma, co je nim napisane logo, v official hojko blue farbe na prednu stranu a do zadu mensie logo za krk, aby ho bolo videt aj nad batohom
. Presne take tricko by som si kupil, nie ziadne s obrazkom pocitaca, alebo nejakeho kablu, aby som nevyzeral ako hi-tech informatik 
-
Designer
Light Professional
Myslis take nico ako som navrhol ja ???blazer napísal:Ja by som nic nevymyslal, ved staci uplne normaly vector toho pisma, co je nim napisane logo, v official hojko blue farbe na prednu stranu a do zadu mensie logo za krk, aby ho bolo videt aj nad batohom. Presne take tricko by som si kupil, nie ziadne s obrazkom pocitaca, alebo nejakeho kablu, aby som nevyzeral ako hi-tech informatik
1) cim viac farieb, tym bude potlac drahsia. - PC preto rovno vylucit - je tam viac odtienov.. uz ked, tak len nejaka crta toho - ale kedze to nie je len diskusne forum o PC tak to je imho blbost.
2) ak to ma byt na cierne tricko - hned treba ratat s dvojfarebnou potlacou (podklad musi byt biely + nieco pre kontrast), v pripade ak sa rata s modrym logom
3) logo pre potlac sa priam ziada dodat vo vektore, takze *.jpg nech je akokolvek kvalitne, pri manipulacii s nim, pripadne farebnost (u okrajov mate AA nielen s tou jednou farbou), znizuje kvalitu potlace, aj ked len nepatrne (sry uz len pre ten pocit ze ked nieco robim musi to byt dobre
)
4) toto forum nemalo robene logo hned vo vektore?
zeby sa proste svacol vektor na volne stiahnutie a nech by sa ukazala kreativita uzivatelov.
5) ja sa s vektormi celkom rad hram, no teraz sa musim hrat s inymi vecami, takze svoju pripadnu viziu sem postnem mozno casom (hehe kedze kolko ludi tolko chuti, tak sa to tu bude dohadovat minimalne este nejaky ten tyzden
)
2) ak to ma byt na cierne tricko - hned treba ratat s dvojfarebnou potlacou (podklad musi byt biely + nieco pre kontrast), v pripade ak sa rata s modrym logom
3) logo pre potlac sa priam ziada dodat vo vektore, takze *.jpg nech je akokolvek kvalitne, pri manipulacii s nim, pripadne farebnost (u okrajov mate AA nielen s tou jednou farbou), znizuje kvalitu potlace, aj ked len nepatrne (sry uz len pre ten pocit ze ked nieco robim musi to byt dobre
4) toto forum nemalo robene logo hned vo vektore?
5) ja sa s vektormi celkom rad hram, no teraz sa musim hrat s inymi vecami, takze svoju pripadnu viziu sem postnem mozno casom (hehe kedze kolko ludi tolko chuti, tak sa to tu bude dohadovat minimalne este nejaky ten tyzden
-
midnight_man
Guru
Tricka Hojko.com (predbezne)
Chalani chcel by som predbezny zoznam ludi ktory by mali zaujem.Dal by som spravit ..rozmyslam ze budu cierne a biele s modrym napisom hojko.com a pod tym The best forum, tak ako boli tie posledne..tak sa prihlaste ti co maju zaujem a napiste ze ci chete cierne alebo biele..ak bude dost ludi a budem mat peniaze dam spravit..cenu idem zistit a v najblizsej dobe napisem 
-
midnight_man
Guru