Error Napalovanie (co najrychlejsie:P)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kels
King
King

Error Napalovanie (co najrychlejsie:P)

Príspevok od používateľa Kels »

hmmm tak toto mi vypisalo pri napalovani z disku...Vzdycky vsetko fakalo a zrazu toto dneska ..a uz som odpalil dve dvdcka a nehodlam pokracovat...Pls cim to moze byt ? dik :wink:
http://img235.imageshack.us/my.php?imag ... rorzb9.jpg

///A teraz toto http://img232.imageshack.us/img232/6498/beznzvuvo9.jpg
zdravotnik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zdravotnik »

kasli na Nera daj si Ashampoo burning studio 6. Mal som Nera robil kadejake blbosti odkedy mam ashampoo nedam nan dopustit
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

No problemov moze byt viac, ak mas novu mechaniku a stareho nera tam moze byt problem. Tiez aj opacne. Tiez to moze byt mediami ak si kupil nejaku inu znacku, ja pouzivam ePra alebo Verbatim a problemy ma obchadzaju. A nakoniec to moze byt rozhasenou optikou, poskodenou oprikou alebo sa daco stalo s firmwarom. V tychto pripadoch pomoze asi len reklamacka. Prepalovanie firmwaru by som neodporucil. A k tomu Nerovi, podlamna je to najlepsi program na napalovanie, ja ho pouzivam uz nepametam a ine vpohode.
edit: tieaz ma napadlo, skus pozret na HDD to co napalujes, ak by mal nahodov problem to precitat s HDD tak podtecie zasobnik na taku mieru ze zahlasi chybu a skonci napalovanie.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

no takto napalujem snad roky... NApalovack aneni nova takze nero a tato napalovacka su na seba zvyknuty..no skusim dik za rady ozvem sa :wink:

//EDIT- Tomik - diky moc paradny program,cez to to faka ako hodinky :) K+
mozte lock
Zamknuté