kukiak napísal:vraj musis pouzit prehliadac so zapnutym cookies vraj vo firefoxe to ide, ja som skusal operu a nejde.
mam vsetky tri a neide . Mohol by byt niekto taky ochotny a napisat mi cely postup co kde robil do bodky. - K+ / alebo SNAKE2 nemohol by si mi to poslat este raz?mozno som predtym klikol ten 2.link a mi to vymazalo
Matisek napísal:nainstaloval som vsetko , regol sa , a kliken na nejaky kanal ,relaciu alebo co to tam je a je iba cierna obrazovka a tam nazov tej relacie
a nemas na to pomaly net? nebufferuje to ked je to cierne...? alebo, neviem ako funguje p2p TV, ale ked je v nazve to p2p, nemozes mat p2p blokovane providerom?
Neviem ale mna tam ani neprihlasi nic , ked dam toto get joost name napisem udaje tak mi napise ten predchadzajuci obrazok tak neviem mozno som deletol pozvanku treba asi novu
vypol som a zapol znova a uz to islo aj tak sa mi tam asi ziadny prg nebude pacit mohli by dat slovenske alebo aspon nejaky hudobny nieco ako music box alebo tak ze pustaju stale pesnicky
btw. na tej stranke maju tych prg ako neviem co a ja ich tam mam 23
2 Joxxo pise mi nieco v takom zmysle , ze nemozem poslat 2x pozvanku na ten isty mail ( pise: this mail is allready in use ) , nahod nejaky iny a ja ti to poslem