Caute ako mam spojazdnit tu funkciu readyboost skusal som uz 4 USB kluce s toho 1 mal podporu a ani na jednom to neslo.skusal som aj hdd pripojeny cez usb a tiez neslo,tak ako to mam spravit?
Vlozis USB kluc, windows ho automaticky otestuje a ak ma dostatocnu rychlost citania/zapisu, tak ked ti nabehne AUTOPLAY okienko mas tam na vyber aj READYBOOST...
mspeedo napísal:Vlozis USB kluc, windows ho automaticky otestuje a ak ma dostatocnu rychlost citania/zapisu, tak ked ti nabehne AUTOPLAY okienko mas tam na vyber aj READYBOOST...
pokial ma autoplay zapnuty.. ja som si tam vypol vsetky autoplay na kazdu vec.. ci uz CD .. USB ATD..
keby nahodou tak autoplay sa zapina v ovladacich paneloch... je to hned prve
vsak pisal som ze som vlozil 4 usb a z toho 1 mal podporu ready boost a nebolot to tam,pisalo ze toto zariadenie nema dostatocne vykone charakteristiky
No vidis, chod ho reklamovat... mne moj KINGSTON siel.. ale jeho rychlost je tiez dost slaba tak skor spomaloval nez zrychloval.. potrebujes nato nejaky lepsi kluc... Ty na tom nemas vobec co robit.. tu funkciu ti povoli len ak po otestovani windowsom bude splnat parametre.. takze neries