Tiez zalubeny no :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Tiez zalubeny no :(

Príspevok od používateľa Bushido »

Pred par mesiacmi som sa stretol z holkou z netu (neobvykle pre mna) ale stalo sa stretli sme sa 1x a povedala ze sa jej moc pacim a kedy sa znovu uvidime stretli sme sa 2x a vtedy som povedal ze sme boli nejak ticho ze to nebolo az tak dobre a ked sme sa stretli 3x tak sa mi to uz viac pacilo lenze potom prisla ta sprava "nebude to fungovat" a ja som sa za tu dobu naviazal fotku mam na plochu a vzdy ked to vidim :( nechcem to vymazat ale ona ma asi nechce co mam robit? ze vraj som tichy ale je bohatsia nez ja a mozno mala pocit ze idem po jej peniazoch no ja som vravel ze to neni pravda pomozte mi nejako pls dakujem....
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

Etiene uz to raz spominal...vykecaj si to, opytaj sa jej a rozpravaj sa snou, my tu vela neporiesime
dufam ze som dobre napisal bo uz je neskoro a neviem sa sustredit :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

ETieNne napísal:A ešte jedna vec, čo by som poradil všetkým čo sa tu chodia pýtať, jedna vec je poradiť, druhá chcieť od "nás" počuť niečo čo v skutočnosti chcete vedieť od svojho partnera/partnerky.

Tak ak Vám kua dpč nie je niečo jasné, máte ústa, tak sa JEJ/JEHO opýtajte. Načo Vám bude 5 stranová téma s analýzami prečo ma nechce pobozkať, keby Ti to mohla povedať rovno ona sama.

Je rozdiel ak má niekto seriózny problém a keď ide o banalitu. V prvom rade sa treba naučiť komunikácií, otvorenosti a úprimnosti vo vzťahu. Nie, že niečo mi nie je jasné, ale ja sa jej to bojím povedať, tak idem na fórum, tam mi povedia čo to je a podľa toho sa zachovám.

Fórum Ti nedá odpoveď na všetko. Najlepšiu a najpravdivejšiu odpoveď a zároveň aj najlepšiu skúsenosť Ti dá, ak sa to opýtaš jej. :arrow:

A tu je aj ten problém, ktorý sa týka viacerých tém. Niektorí proste jednoducho ten problém neriešia s partnerom ale na fóre. To je chyba. Ak mu to poviete, alebo to budete riešiť, za 5 sekúnd sa dozviete celú pravdu.

A nie je nič lepšie ako si to "vyříkat" z očí do očí.

To sa týka najmä tých mladších, lebo si myslím, že starší a vyspelejší človek by mal vedieť, že by to mala byť samozrejmosť.

Preto potom vzniká toľko problémov vo vzťahu a podľa mňa väčšina... kvôli zlyhaniu komunikácie.

Samozrejme ak Vám to partner nechce povedať alebo klame, tak tomu by som dal "pá pá". To je už iný problém zase.
Tento ETienNov prispevok bol zrejme mysleny a uplne s nim suhlasim. Ty si ten co sa s nou musi porozpravat. Jeden rozhovor s nou Ti da ovela viac nez 10 stran uvah na tomto fore.

Ale inak moj nazor. Stretli ste sa, najprv bolo fajn, potom to uz take fajn nebolo...rande je od toho aby si dotycnu osobu spoznal. Ona Ta zrejme trochu spoznala, povedala si ze tak s tymto nechcem nic mat a koniec. Tak to jednoducho funguje. Nesadol si jej asi len si to neuvedomila na prvom strentuti ale az na druhom tretom, to je podla mna cele.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Tiez zalubeny no :(

Príspevok od používateľa jin »

Bushido napísal:...
Toto vyriešiš jedine dialógom a vysvetliť jej, že nejdeš po peniazoch (btw toto čo už je za argument?!). No pokiaľ ste odlišné nátury, ty skôr tichý a ona extrovert, tak to nie vždy klape. Ako som už povedal musíš sa s ňou narovinu porozprávať. Inak pravda, že možno stratila záujem...
Mimochodom aké dlhé prestávky boli medzi vašimi stretnutiami a banálna otázka - vek?

//Pershing: Myslíš že nováčik hneď vie, kto je Eti? :P
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No ja mam 18 ona bude mat 15 mozno je este mlada co ja viem a medzi stretnutiami asi tyzden prestavky snazil som sa to vysvetlit vravi ze sa uz nechce stretnut lebo si je isty ze to nebude fungovat ale ked som jej povedal ci uz u nej vobec nemam sancu tak mi neodpisala...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Bushido napísal:No ja mam 18 ona bude mat 15 mozno je este mlada co ja viem a medzi stretnutiami asi tyzden prestavky snazil som sa to vysvetlit vravi ze sa uz nechce stretnut lebo si je isty ze to nebude fungovat ale ked som jej povedal ci uz u nej vobec nemam sancu tak mi neodpisala...
15....ach jo. Máš pravdu, je ešte mladá a nevie očividne čo cce, ale rozumné 18 ročné argumenty na ňu platiť nebudú. Podľa mňa to však svetlú budúcnosť nemá :( . Vymaž wallpaper, týždeň si v keli a ideš ďalej...Pokiaľ ju už neuvidíš (za predpokladu, že by si sa rozhodol s tým seknúť), tak to nebude pre Teba snáď problém...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Chcemia nie je len predmet, ale funguje aj v normalnom zivote :), takze asi nezafungovala. Skus sa jej priamo spytat, ako tu uz bolo spominane...

Btw pozri si temu "chce si uzivat", mozno ti to pomoze zodpovedat, co dievca hlada v 15 a co chalan v 18.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No ibaze ja ju potrebujem stale vidiet uz to trva mesiac stale je to uz trochu taku "divne" keby to vymazem najdem si ju na booome len aby som videl jej fotku neviete nejaku inu este radu ako by som to mohol riesit?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Bushido napísal:No ibaze ja ju potrebujem stale vidiet uz to trva mesiac stale je to uz trochu taku "divne" keby to vymazem najdem si ju na booome len aby som videl jej fotku neviete nejaku inu este radu ako by som to mohol riesit?
Nájdi si novú . ;)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pockaj kym budes starsi, teda aj ona a uz to bude ine. je rozdiel ked chce 18rocny 15 a dajme tomu 20rocny 17. uz aj 19-16 je ine. 15 je predsa len take, ze hmm uz mas obciansky? nic v zlom, ale myslim ze tak to proste je. patnastka nevidi inteligentneho a mudreho fesaka ale bohateho zlatom ovesaneho vulgarneho nabuchaneho debila, akurat ona ho nepovazuje za debila ale za bozstvo. nehovorim ze to je prave tvoj pripad ale skus nad tym porozmyslat :) drzim palce
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Asi by som mal konecne sa nejak celkovo uvedomit moj velky problem som trochu vyberavy a ne ze by mi neslo o to aky je clovek povahovo ale predsa u mna hra vyzor velku rolu a vecsi problem je ze asi ani ja nevyzeram tak dobre aby som si to mohol dovolit a tym padom narazila kosa na kamen... len konecne sa mi niekto zapacil prejavila o mna zaujem a mna to knej priviazalo ...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:Asi by som mal konecne sa nejak celkovo uvedomit moj velky problem som trochu vyberavy a ne ze by mi neslo o to aky je clovek povahovo ale predsa u mna hra vyzor velku rolu a vecsi problem je ze asi ani ja nevyzeram tak dobre aby som si to mohol dovolit a tym padom narazila kosa na kamen... len konecne sa mi niekto zapacil prejavila o mna zaujem a mna to knej priviazalo ...
Ty si sa jej páčil preto že si starší a bol si pre ňu triumf s ktorým sa mohla pochváliť kamarátkam , ty si to bral príliš vážne mal si si užiť a odkopnúť ju prvú ...nie je náhodou ona tvoja prvá známosť ?
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No povedzme ze ma uz pred tym nejake dievca chcelo pametam si aj jednu starsiu babu ako som ja ibaze sa mi nepacilo moc takze pravda: nikdy som nemal vztah len taketo natahovacky...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Bushido napísal:No povedzme ze ma uz pred tym nejake dievca chcelo pametam si aj jednu starsiu babu ako som ja ibaze sa mi nepacilo moc takze pravda: nikdy som nemal vztah len taketo natahovacky...
Zistil si že je fajn mať dievča , avšak problém nastal vtedy keď si sa začal domnievať že ťa ľúbi ...ona ťa ľúbila ale iba vášnivo z takej lásky nič nevzniká každý si berie to čo potrebuje a nič nedáva ...EROS ..... zabudni nič iné ti neostáva. tam vonku sa potuluje dievča ktoré je rovnako sklamané z lásky a ktoré chce presne takého chlapca ako si ty stačí ju len nájsť . tak začni hľadať a na tú sa vyser.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

PEBO skoro si ma rozplakal :cry: mas pravdu stohto pohladu som na to celkom nepozeral dakujem necakal som ze tak rychlo mi bude poradene :)
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

Bushido napísal:PEBO skoro si ma rozplakal :cry: mas pravdu stohto pohladu som na to celkom nepozeral dakujem necakal som ze tak rychlo mi bude poradene :)
inac by som ti ho ani nedoporucil...
pozri si este nasledujuce linky :
http://www.hojko.com/info-f1.html
http://www.hojko.com/faq.php

a nezabudaj ze toto je seriozne forum, nie ako nas cstrikeworld... :wink:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

ak sa smiem este vyjadrit povedal by som ,ze :
z toho ze si nemal dievca (ako priatelku) prameni aj to ze si si pravdepodobne zacal hladat svoj objekt medzi mladsimi kuskami a natrafil si na taku ktora svojim psychickym vyvinom nevybocuje z radu -nastrocnych
cakat kym dospeje by bolo asi pridlhe .
imho najlepsie bude ak na nu sa posnazis co najskor zabudnut a prehryzt sa. ona ta zobrala ako niekoho noveho s kym to skusila,parkrat sa stretnut a mala moznost pochvalit sa koho ma za priatela pred kamoskami
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No áno, ak tak veľmi chceš a nedáš si s tým pokoj, musíš sa s ňou porozprávať, my Ti nepovieme, čo si ona myslí.

Ale aj z toho, čo si napísal, je jednoducho jasné, že Ťa nechce. Proste iskra nepreskočila... atď. Ide proste o to, že Ty si už tiež určite spoznal dievčatá o ktorých si vedel, že ich nechceš. Po 1., 2. alebo 3. stretnutí ;)

Proste Ty si sa na ňu veľmi naviazal čo bolo z Tvojej strany nezodpovedné. Neviem ale práve v takom veku dospievania býva taký syndróm, že ľudia sa veľmi upnú na toho, do koho sa zaľúbia. Myslia si, že to je ten pravý. Tvrdia, že ho milujú, pritom je to skôr také "chodenie". Maximálne sú zaľúbení, ale je to skôr o tom, že najpr musíš zistiť čo to znamená "milovať". A robia veľkú chybu, že sa na ňho bezhlavo a nezodpovedne naviažu a potom sa vyplakávajú na fóre, ako to nevedia prežiť. Nechcem týmto raniť nikoho city, bol som presne taký istý a keby som vedel vtedy o fórach asi by som sa tiež zveril.

Ale treba rozlišovať medzi zaľúbenosťou (poblúznenosťou) a skutočnou láskou. Ja som zažil viac poblúznení a iba jednu skutočnú lásku.

A vtedy keď som bol mladý, hlúpy, naivný a zaslepený, by ma nikto nepresvedčil o opaku, aj keď mi to veľa ľudí hovorilo. Musel som si to uvedomiť sám.

Ja Ťa chápem, je to fajn baba. Ale takých ešte stretneš veľa. A navyše naozaj chceš takú, ktorej sa ani nepáčiš taký aký si?(Nieto, že by Ťa ešte mala ľúbiť takého aký si) Ktorá nevidí a neocení všetko to dobré a pekné v Tebe? Ktorá Ti nedá šancu? Myslíš si, že to je tá pravá?

Proste možno je do Teba tiež nejaká buchnutá, ale Ty ju nehceš. Čo spravíš? Nič, povieš jej, že by to nefungovalo ;)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ako si nakoniec dopadol?
Napísať odpoveď