reklamacia

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
bartonko
Expert
Expert

reklamacia

Príspevok od používateľa bartonko »

Mam taký problem Mam wifi router asus 500gp .Problem je s citlivostou pristroja ,obycajna wifi karta asus wl138g s antenou chití signal (nejakych -72dB)v pohode ale po pripojení tej istej anteny na ten router 500gp je signál(-94dB).A ja sa pýtam ci je to dovod na reklamaciu
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: reklamacia

Príspevok od používateľa deblasco »

bartonko napísal:Mam taký problem Mam asus 500gp jediný problem je s citlivostou pristroja ,obycajna wifi karta wl138g chití signal v pohode ale po pripojení tej istej anteny na 500gp strata signalu 24dB, to nieje normalne.Mam to dat reklamovat?
bud som opity alebo pises ako madar... absolutne nechapem co sa pytas, aku situaciu popisujes mi je jasne asi ako princip fungovania studenej fuzie... este raz sa spytaj a poriadne ale fakt poriadne sa zamysli nad tym ako to popises...
bartonko
Expert
Expert

uz som to upravil ,teraz tomu chapes?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

bartonko napísal:uz som to upravil ,teraz tomu chapes?
A v akom prostredi to mas zapojene ? hned vedla seba alebo to musi preziarit aj nejaku tu stenu ?
bartonko
Expert
Expert

no to nie len som to porovnal s tou jednou kartou, a ejhle 20dB rozdiel v signaly.A este som to skusil aj tak ze to 500gp bolo ako AP a pripojil som sa nan s tou kartou o 20dB lepsim signalom ( 1m od seba).Vypada ze sila vysielanie je v pohode len ta citlivost toho prijmania.
Napísať odpoveď