Je tu dobrak, co ma Diesel + palubny pocitac? CITAJTE VSETCI
-
misokgb
King
- Kontaktovať používateľa:
Mno, nebudeme natahovat
Nevyhral.
Ako som si myslel, ze najviac by ma snad sralo, keby som bol NA MILIMETER od vitazstva. No nestalo sa tak? Ty kks... Skoncil som s 3.5L/100 priemer, priemerna rychlost 50km/h a cas 6:16 minut.
Chyby: startoval som z NZ (prejst mesto, semafory...), v NR som teda prisiel ODINAKIAL nez som pocital, ze dojdem... Takze v NR som musel ist selikade. Tak ale... Myslel som, ze to nespravim pod, ale bolo to na SKOK. Vraj typek, ktory to spravil za 3.4L/100, mu posledny kilometer skocil priemeri zo 3.5 na 3.4... Tak isto sme cakali v aute, ze to skoci aj mne, Bohuzial, nevydalo. Ty vole, mozno kilometer, najvaiac 5 a mal by som tolko co on... Bral som to NZ > NR > smer TT > smer TN > smer PB a tam bola daka dedinka, sikovne som to otocil... Takze, musel som ist na 5ke, nizsie sa ta spotreba nedala, najnizsia bola na 5. Takmer volnobeh
Ked som siel tak, tak som mal 3.9 priemer a potom som to uz len sundaval, cakal na 3.4. Cestou spat mi citelne vial vietor do zadku
Takze aktualnu som mal VZDY pod 3L/100, okrem kopcov. Dole kopcom som daval pod 1L/100
A hore kopcom to slo cez 4, sem tam az na 6
Tymtyo chcem pozdravit aj tych jebov, ktorych sme stretli cestou a trubili jak mechom udereni, pricom som si drzal 50km/h na dialnici a dobre, ze ma cez chodnik neobiehali
Hlavne kamionisti...
Inak prvych 100km som sa len zoznamoval s plynovym pedalom a poviem vam, prajem vam ten pocit, serinkat sa s nohou 1mm hore, 1mm dole aby ste nasli optimum, moja prava noha je tak krasne v <> ma boli jak svina. No mrzi ma to, ale tak tych 3.4L je taka hranica, pri takomto pocasi. Keby fukal vietor cestou tam do zadku tiez, tak by som to mal. Hold skoda (Fabia TDi
).
A vraj ten, co to vyhra, dostane Fabia 1.2THP
Proste ta naj naj naj horsia. Dakujem co ste mi drzali palce, som aspon druhy no 
Ako som si myslel, ze najviac by ma snad sralo, keby som bol NA MILIMETER od vitazstva. No nestalo sa tak? Ty kks... Skoncil som s 3.5L/100 priemer, priemerna rychlost 50km/h a cas 6:16 minut.
Chyby: startoval som z NZ (prejst mesto, semafory...), v NR som teda prisiel ODINAKIAL nez som pocital, ze dojdem... Takze v NR som musel ist selikade. Tak ale... Myslel som, ze to nespravim pod, ale bolo to na SKOK. Vraj typek, ktory to spravil za 3.4L/100, mu posledny kilometer skocil priemeri zo 3.5 na 3.4... Tak isto sme cakali v aute, ze to skoci aj mne, Bohuzial, nevydalo. Ty vole, mozno kilometer, najvaiac 5 a mal by som tolko co on... Bral som to NZ > NR > smer TT > smer TN > smer PB a tam bola daka dedinka, sikovne som to otocil... Takze, musel som ist na 5ke, nizsie sa ta spotreba nedala, najnizsia bola na 5. Takmer volnobeh
Tymtyo chcem pozdravit aj tych jebov, ktorych sme stretli cestou a trubili jak mechom udereni, pricom som si drzal 50km/h na dialnici a dobre, ze ma cez chodnik neobiehali
Inak prvych 100km som sa len zoznamoval s plynovym pedalom a poviem vam, prajem vam ten pocit, serinkat sa s nohou 1mm hore, 1mm dole aby ste nasli optimum, moja prava noha je tak krasne v <> ma boli jak svina. No mrzi ma to, ale tak tych 3.4L je taka hranica, pri takomto pocasi. Keby fukal vietor cestou tam do zadku tiez, tak by som to mal. Hold skoda (Fabia TDi
A vraj ten, co to vyhra, dostane Fabia 1.2THP
-
misokgb
King
No mhmm, neni 50km/h? Pred zacatim sutaze to zistovala teta zo Skodovky, za mojho testovania bola 50km/h. Pocul som, ze maju zvysovat, ale na 70km/h a vraj to este STALE neplati. Ja neviem co je na tom pravdy, v kazdom pripade pri 70km/h by sa oplatilo uvazovat o tom, ci to nebudes radsej brat medzi dedinymishenko napísal:Aj tak super vysledok. No co sa cudujes, ze ti trubili, ked je povinne 80tka na dialnici. Esteze si nestretol fizlov
-
misokgb
King
Tak jako... Je to nove auto, ale furt je to len Fabia
Malo to pekne gumy, 195ky, elektronky
Sak, budem odfoteny na webe asi
Tak, TDi moze byt, ale pri mojej jazde by som mensiu spotrebu spravil na tej 1.9ne
A predsa len, chipnuta 1.9, cez 130 koni, s tak lahkym autom spravi svoje
Kupovat urcite nie, zatial potrapim moje Hyundai kym ho nezadrem, jak z neho tece olej a je. A vobec, mozno mi zoberu vodicak, takze
Inak som daval na tom potom okolo 150km/h uz ked som skoncil, celkom v poho, na to aky "slaby" vykon to ma. No darmo, nove auto, novy motor, nove technologie
Dost malo to papalo, ale to pohynanie a kopce bola cista smrt
Este, ze som velakrat nestal, trasa bola dobra, len ten vietor na zaciatku keby tr*kal do chrbta
A bol som v raaaaaadiu hohooho
A mam express tricko =)
A mal si videt, ako som poslednych 20 kilometrov, krutil s palubakom spotreba akutal/priemer. Som sa bal, aby to tie tlacita rozdychali potom ako som do toho tr*kal furt netrpezlivo

-
misokgb
King
LoLFrikso napísal:Tak si sa aspoň povozilNa druhej strane, zatiaľ máš druhé miesto, čo vôbec nie je hanba, v radiu asi 100 krat zopakovali, že máš čertvý vodičák
![]()
-Inak - mali ste tam povinne zapnute radio??(regina samozrejme)

-
misokgb
King
Praveze sa s tym moc nechcem chvalit, 89km/h namerali tam, kde ma byt 60 no... Sak oni velmi dobre vedia, kam sa s radarom postavitKibo napísal:za co ti ho zoberu? pochval sa. a co to tam za cicu? to si mal taku posadku?![]()
inac musim pogratulovat za tu spotrebu, na to ze vravis ze ams vodicak kratko je to krasny vykon, kopa fotrikov musi zurit ze taky (bez urazky) fagan ich dal dole
EDiT: posadku som mal hej, ta "cica" je redaktorka radia expres a este tam isla zastupkyna Skoda auto Slovensko. Celkom v poho, sympaticka posadka