potrebujem pomocť s netom chello easy..
na pc mi v pohode beží , ale ked ho chcem zapojit do notebooku síce mi pripojenie 100mb/s ukazuje , aj že pripojenie je aktívne ale ani jeden prehliadač mi nechce otvoriť žiadnu stránku
pls ako to mam rozbehat na notebooku ??
pomoc s netom
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
na chello.sk by ti malo ist pripojit...bo chello easy povoluje len jednu mac adresu....takze sa pripojis na chello.sk tam zadar mac adresu booku...tvoje meno a heslo...a ficis ale zase ked budes chcet mat net na normalnom compe tak to budes muset urobit znovu..ason tak som to robil ja...ale pocul som ze sa to da niako oblbnut cez niaky router aby som mal na chello co podporuje len jednu mac adresu
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
no bud cez switch alebo si kupi hoci jaky router .. bezdrotovy kablovy jaky stes...Mrk napísal:na chello.sk by ti malo ist pripojit...bo chello easy povoluje len jednu mac adresu....takze sa pripojis na chello.sk tam zadar mac adresu booku...tvoje meno a heslo...a ficis ale zase ked budes chcet mat net na normalnom compe tak to budes muset urobit znovu..ason tak som to robil ja...ale pocul som ze sa to da niako oblbnut cez niaky router aby som mal na chello co podporuje len jednu mac adresu