Ako sa uchadzat o zamestanie? Frazy (AJ)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
piton
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa piton »

spanoo napísal:Este sa cchcen opytat..ako sa formalne pozdravim ked zacnem rozhovor...Viem ze doobeda Good morning, ale pooobede???
Urcute nie Hi alebo Hello...sranda uz roky sa ucim AJ ale s tymto som sa este nestretol 8)
Po obede: Good afternoon a vecer good evening ;-)
Urcite si sa s tym uz stretol :)
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

ved hej stretol..len som to v zivote nepouzil...
Dakujem 8)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ok, that is very interesting from your site but can we talk about the salary for now? ... :| ... Don't look at me like sisi-hoho ... Are you nut or what? Haloooo!? Hey bonehead...! Let's talk about the cash! :aasmile25:

:D
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

spanoo - nemyslim to vobec v zlom, ale chlapce este ta asi caka pekne dlha cesta. Od zuzkyzuzky je velmi mile ze ti napisala fakt fajn frazy a veticky na ktorych sa da budovat, ale ak sa o par riadkov nizsie pytas ze ako sa pozdravit poobede, tak ti asi vsetky tie rady budu na dve veci.

Ked som stale videl ako si ludia hladaju pracu, tak mi z toho bolo do placu. Niekto pride a povie - "Hi, can I leave my CV?" No ako, neviem neviem. Vidal som to skoro kazdy den.

Inak absolvoval som v zahranici aspon tucet pracovnych pohovorov na rozne pozicie a vzdy to je o tom istom. Otazky typu - "Kde sa vidite o 5 rokov?" brutalne neznasam. Sluzia len na vyplnenie casu a nikam nespeju. To si predsa kazdy vie predstavit tie omacky, ktore uchadzaci zo seba vypotia.

Moja hlavna rada je - neber hned prvy job ktory sa naskytne ako to splasene kopec ludi urobi a potom tam kvasia naveky 8)
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Zorg napísal:spanoo - nemyslim to vobec v zlom, ale chlapce este ta asi caka pekne dlha cesta. Od zuzkyzuzky je velmi mile ze ti napisala fakt fajn frazy a veticky na ktorych sa da budovat, ale ak sa o par riadkov nizsie pytas ze ako sa pozdravit poobede, tak ti asi vsetky tie rady budu na dve veci.

Ked som stale videl ako si ludia hladaju pracu, tak mi z toho bolo do placu. Niekto pride a povie - "Hi, can I leave my CV?" No ako, neviem neviem. Vidal som to skoro kazdy den.

Inak absolvoval som v zahranici aspon tucet pracovnych pohovorov na rozne pozicie a vzdy to je o tom istom. Otazky typu - "Kde sa vidite o 5 rokov?" brutalne neznasam. Sluzia len na vyplnenie casu a nikam nespeju. To si predsa kazdy vie predstavit tie omacky, ktore uchadzaci zo seba vypotia.

Moja hlavna rada je - neber hned prvy job ktory sa naskytne ako to splasene kopec ludi urobi a potom tam kvasia naveky 8)
vdaka...a z AJ nemam probelm, len som to slovo nikdy v zivote nepouzil :wink: bez obav
Napísať odpoveď