K teme.. dalsi problem je dnes aj v tom, ze mozu jednoducho vznikat nove 'zakazane symboly' staci ak ich zacne pouzivat urcita skupina ludi, co je tiez pozoruhodne..
Zakazane znaky
Chcel by som sa ospravedlnit Digitalovi za kazanie o gramatike, neviem kolko ma rokov, veci ako n.mn.c.muz.r. a s/z mi sice pripadaju ako jasne ale sam robim ine chyby.. a samozrejme ze mi neslo len o gramatiku ; )
K teme.. dalsi problem je dnes aj v tom, ze mozu jednoducho vznikat nove 'zakazane symboly' staci ak ich zacne pouzivat urcita skupina ludi, co je tiez pozoruhodne..
velmi s tebou suhlasim, ale ver, ze na SR sa takeho nedockas, ze dobehne antifa a zachrani taFrankie napísal:inak ujasnime si vyraz antifa.. deli sa na militantnu (otvoreny suboj s nackami, sice absolutne hlupa a podla mna uboha cesta k rieseniu problemov, avsak bohuzial najucinnejsia, to jedine na nich plati) a potom nemilitantna (spociva v rozdavani letakov, podpore Ludi proti rasizmu, usporiadavania nenasilnych pochodov...) a mali by ste vediet, ze ludia z tej druhej skupiny su zvacsa velmi inteligentni ludia a ich praca pripomina skor pracu diplomatov a politikov, co je sice pekne akvsak neriesi to nic... a ti, ktori odsudzujete militantnu antifu, keby si vas podavalo 10 nackov ako v tom videu a pribehli by afaci a zachranili vas, odohnali by ste ich? ze to nic neriesi, ze sa o to postarate sami?
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Nacisti sa tvaria jak nevinný ked im zhabajú všetko kde je 88 a píšu takéto nezmyselné texty ! Dobre všetci vieme že vačšina ludí čo zaobchádza s číslom 88 sú rasisticky orientovaný a ked ich zatvaraju tak sa vyhovaraju ze 88 je len číslo a pletú do toho kalkulačky vo windowseAryan Angel napísal:Správy z Koko-tistanu
http://www.hojko.com/post348764.html#348764Digital napísal:Nacisti sa tvaria jak nevinný ked im zhabajú všetko kde je 88 a píšu takéto nezmyselné texty ! Dobre všetci vieme že vačšina ludí čo zaobchádza s číslom 88 sú rasisticky orientovaný a ked ich zatvaraju tak sa vyhovaraju ze 88 je len číslo a pletú do toho kalkulačky vo windowselol
-
Digital
Guru
Co tym myslis ?Aryan Angel napísal:http://www.hojko.com/post348764.html#348764
Ako qwixt povedal>je rozdiel ci mas cislo 88 na lindrosovom drese alebo na ciernej bombere
Coze? Akeho principu? Nechapem.
zdroj: www.eightyeight.sk : )Eighty EightTM (osemdesiatosem) je číslo, ktoré má svoje čaro, energiu a silu.
Číslo 8 je číslo úspechu. Spája sa s túžbou neustálej sebarealizácie v spoločnosti, s cieľom dosiahnúť tie najvyššie ciele.
Toto číslo je úzko späté so slávou a ambicióznosťou. Celkovo číslo 8 predstavuje silu a energiu.
Našou prioritou je kvalita a charakteristický štýl, našim zákazníkom prajeme dvojitú dávku všetkých plusov čísla osem a preto 88 - Eighty EightTM.
Číslo 88 vo svete:
jeden z najznamejších a najoblúbenejších hokejistov Kanady Eric Lindros nosil dres číslom 88,
bývalý vynikajúci hráč Slovana Bratislava Roman Stantien hrával v drese číslo 88,
v roku 88 odvolali v Británii rímskeho vojvodcu Gnaea Julia Agricolu z jeho funkcie,
v roku 288 sa oficialne stal Eufrat hranicami medzi ríšami Rímom a Perziou,
v roku 988 prijali v starej Rusi (Rusko) kresťanstvo,
v roku 1488 v Benátkach zomrel Andrea del Verrocchio, taliansky sochár a maliar florentskej renesancie,
v roku 1588 anglické loďstvo porazila v niekoľkých bitkách španielsku armádu,
v roku 1688 sa narodil slovenský zbojník a národná legenda Juraj Jánošík,
v roku 1788 vyhlásil švédsky kráľ Gustáv III. vojnu Rusku
v roku 1888 sa narodil britský vynálezca čiernobielej televízie John Logie Baird,
v roku 1988 sa konali v Nemecku ME vo futbale EURO 88, na ktorých dominovali holandské hviezdy Marco Van Basten a Ronald Gullit,
rok 1988 bol významným rokom k pádu komunizmu v Československu.
Ak je 88 na bombere tak to o niecom vypoveda. o to ide ze je to symbol ktory toho hovori velmi vela. preto sa nosi cislo 88 a nie som NAZI. bud som z toho pako ja co si napisal alebo si zadrel :-OTomasito napísal:88 ostane vzdy len cislom bez ohladu na to, ci je v kalkulacke, na drese, bombere, vytetovane na hlave, alebo na gulach
//chapem co si napisal len mi to tak prislo...
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=230369#230369SRneC napísal:Ak je 88 na bombere tak to o niecom vypoveda. o to ide ze je to symbol ktory toho hovori velmi vela. preto sa nosi cislo 88 a nie som NAZI. bud som z toho pako ja co si napisal alebo si zadrel :-O
Pokojne si k tomu keltskemu krizu a rune pridaj cislo 88. Pokial budes nadalej pako z toho co som napisal, precitaj si to este raz, prip. si to daj niekomu vysvetlit. BTW. ide o znak, t.j. je jedno, ci je na bombere, tricku, teniskach alebo na tetovani etc.Tomasito napísal:BTW. Mnohe znaky su ucelovo prisposobovane, resp. vyberane z roznych kultur tak, aby im po formalnej stranke nemohlo byt nic vytknute. Pokym napr. hakovy kriz, ako znak nacistickeho rezimu je jednoznacne definovatelny, rad by som sa pozrel na to, ako nejaky sudca prijme zalobu z vyssie uvedeneho trestneho cinu napr. za tzv. keltsky kriz (obrazok c. 1), alebo akukolvek runu (obrazok c. 4).
// Pokial si niekto chce byt isty, ked sa stretne s podla neho nackom v tricku s cislom 88, nech z tohto dovodu vola 158 : ))
... napr. po Blave v tychto trickach, prip. mikinach beha pozehnane mnozstvo holohlavych
Mozes trikrat hadat.. http://www.hojko.com/post230333.html#230333
A neviem ani o tom ze by bola KSS zakazana
Ked tak daj link na tu reportaz..
A neviem ani o tom ze by bola KSS zakazana
-
zvonenie33
Light Professional
TA3 to vysielalo ze EU chce zakazat komunizmus, kvoli obetam za ktore tento syste moze...
Podla mna je uplna kktina zakazovat fasisticke, komunisticke znaky, propagaciu....
Sloboda slova vyjadrovania a tlace by mala byt to co robi "demokraciu" demokraciou. Na druhej strane by sa malo razantnejsie posudzovat vykonavanie fasizmu. Napr. ked chodia debilni rasisti bit ciganov tak absolutne nikomu to nevadi, ale ked si dotycny na seba zoberie bundu s 88 tak su zrazu vsetci proti
Podla mna je uplna kktina zakazovat fasisticke, komunisticke znaky, propagaciu....
Sloboda slova vyjadrovania a tlace by mala byt to co robi "demokraciu" demokraciou. Na druhej strane by sa malo razantnejsie posudzovat vykonavanie fasizmu. Napr. ked chodia debilni rasisti bit ciganov tak absolutne nikomu to nevadi, ale ked si dotycny na seba zoberie bundu s 88 tak su zrazu vsetci proti
ved nieje ..nosenie odznakov nie..ale nie vsetkych..hen smajlikov na Odznakoch nos ale to co proste zakon vydal ze je zakazane "prezentovat" tak to je asi na tych odznakoch zakazane!Nymphested napísal:vsak nosenie znakov nieje trestny cin ,ale priestupok. to mam nahlasit kazdeho kto prekroci rychlost v aute ??
a inak je znacka oblecenia (alebo dacoho ) " 88 " a co ? neni to nazi znacka.
Tak toto je tiez pravda, pretoze otec moj je policajt a raz mi tuto karu ukazoval...Les napísal:Co si myslis, ze odkial som to zoskenoval? Bolo to z karty, ktora je rozdana kazdemu policajtovi v SR, mozno okrem mensich obci. Tak sa nabuduce opytaj nejakeho policajta v MESTE ci ma takuto kartu pri sebe, alebo ci o nej vie. Bola vydana ministerstvom vnutra, cize uz dopredu sa experti zhodli, ze kazdy znak na tejto karte je proti zakonom. Hadam si nemyslis, ze ja som ich zbieral niekde po internete. Nech ti povie policajt, ze ci pisem bludy.
// Nepis viacero prispevkov po sebe a nauc sa citovat prispevky. Upravil Tomasito