Co s tym ma stahovanie spolocne??? Pozri si autorske zakony, ako na Slovensku, tak aj vo svete a zistis, ze stahovanie nikoho nezaujima. To, proti comu sa snazia bojovat si ludia, ktori zdielaju tieto veci.
bartonko napísal:ale ak chcem trebars sa udrzat na takom trackeri ako je torrentleech tak musim aj uploadovat
to je sice pravda, ale nie je to nutna podmienka, kedze su trackre kde netreba uploadovat
btw by som chcel vidiet aky postup je na to ked clovek uploadne - da zdielat par mega z nejakeho filmu chraneneho autorskymi pravami
sundevil napísal:to je sice pravda, ale nie je to nutna podmienka, kedze su trackre kde netreba uploadovat
btw by som chcel vidiet aky postup je na to ked clovek uploadne - da zdielat par mega z nejakeho filmu chraneneho autorskymi pravami
hmm asi mas pravdu ,len som sa chcel uistit ze mi nic take vazne nehrozi
Podla mna by sa seedovanie torrentov nemalo brat ako zdielanie, ved sa posielaju male fragmenty a je takmer nemozne aby jeden clovek mal 100% dat od druheo cloveka (to samozrejme neplati pre uploadera toho torrentu). Keby poskytovanie malych casti mala byt brana ako nelegalna tak to potom mozu zakazat vsetky slovniky, ved z tych slov sa daju poskladat knihy a takych prikladov je vela. Ale my tie zakony nepiseme a ktovie ako by sa nato pozeral nejaky sudca.
no vies ja som si kupil router 500gp a mam tam toho torrent klienta takze mozem tahat aj z vypnutym pc takze preto sa pýtam ze ked to budem mat stale zapnute aby na mna neprisli