Ja to hram tusim stvrtu sezonu, postupil som do piatej ligy a tam som teraz na poslednom mieste. Moj klub: Dynamo Folkusova
Hattrick.org
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Hattrick.org
Je tu niekto kto hrava Hattrick? Ako dlho to hrate a v ktorej ste lige? Ake su ambicie?
Ja to hram tusim stvrtu sezonu, postupil som do piatej ligy a tam som teraz na poslednom mieste. Moj klub: Dynamo Folkusova
-
Schelmy
Medium Star
Hattrick si myslim, ze ma dost slabin. Ja hravam na http://www.footballarena.org/ a celkom sa mi dari. 
-
pishta
Light Professional
Hej hattrick som hraval ale uz ma to nebavilo,tak som si zrusil ucet.Chcel by som zase zacat ale nechce sa mi ist zase od nuly
Hattrick Organizer je super,bez toho nemozte hrat poriadne ani vyssiu ligu.
2Drago mail ti dojde az ked sa skonci sezona,mne napriklad dosiel mail asi az za 30 dni tusim
Matej18 ked len zacinas musis narprv hlavne spravit vsetky ulohy a ziskat titul hattrick manager(tusim) za to dostanes peniaze a za to kup nejakych schopnejsich hracov a hned sa ti bude hrat lepsie
Hattrick Organizer je super,bez toho nemozte hrat poriadne ani vyssiu ligu.
2Drago mail ti dojde az ked sa skonci sezona,mne napriklad dosiel mail asi az za 30 dni tusim
Matej18 ked len zacinas musis narprv hlavne spravit vsetky ulohy a ziskat titul hattrick manager(tusim) za to dostanes peniaze a za to kup nejakych schopnejsich hracov a hned sa ti bude hrat lepsie
-
Soviet
Darca
No hrávam hattrick ale viac som zameraný na http://sokker.org kedže tam kukáte pekne zápas...
Na hattricku som v IV lige a celkom sa mi tam darí kedže som tam prvú sezónu
Hrám to už strašne dlho ale už ma to extra nebaví..Ak chcete priateľák tak sa dohodneme 
Na hattricku som v IV lige a celkom sa mi tam darí kedže som tam prvú sezónu
-
stanley002
Novice
-
hojko
Site Admin
johny_sk: Ak sa nemylim, tak od minulej sezony to je tak, ze reset nie je uplny, ale len na polovicnu hodnotu medzi tym co mas teraz a tym co sa davalo kedysi.
V tejto sezony v lige V.13 som skoncil na peknom tretom mieste s rovnakym poctom bodov ako ten druhy (28 bodov), avsak mal o dost viacej strelenych golov. Ale celkovo spokojnost.
V tejto sezony v lige V.13 som skoncil na peknom tretom mieste s rovnakym poctom bodov ako ten druhy (28 bodov), avsak mal o dost viacej strelenych golov. Ale celkovo spokojnost.
Re: Hattrick.org
obnovujem temu, hattrick som hral naposledy v roku 2006 a teraz som sa k nemu naspat vratil.
moje id teamu: 526725
Hrava to tu niekto? (myslim ze hojka som na HT nasiel) kto este? ako dlho hrate? poradite mi nejake pomocne programy, napr na trening a pod? vdaka
moje id teamu: 526725
Hrava to tu niekto? (myslim ze hojka som na HT nasiel) kto este? ako dlho hrate? poradite mi nejake pomocne programy, napr na trening a pod? vdaka