Fallout 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
-mato-
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Fallout 3

Príspevok od používateľa -mato- »

Tak konecne, fallout 3 by mal vyjst asi za mesiac. Zatial sa da stiahnut iba demo, z roku 2003 (snad som zo stranky dobre precital). Moc sa na tu hru tesim, aj vy? Tu si mozte pozret nejake info o pripravovanej hre..

http://fallout.bethsoft.com/
http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3 ... id=6170006
a tu je to info o deme + demo
http://www.gamespot.com/pc/rpg/fallout3 ... ed;title;1

edit: este screeny z dema :arrow:
Prílohy
obr2
obr2
obr1
obr1
obr
obr
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Paneee božee to vyzerá ako keby to šlapalo pod dosom.... :lol: :lol:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

OMFG :shock: Uz len mesiac???? Huraaaaaaa :lol: Velmi pekne dakujem za tuto vybornu spravu, mato. Strasne sa nato tesim... Akurat po mature, to bude pecka. Dufajme, ze to Bethesda nepokazi :( RIP Black Isle Studios...
EDIT: Za mesiac vyjde iba prvy trailer... 5.6. :roll: Ked som dobre pochopil... A engine z Oblivionu :( To sa mi nepaci.
JoDo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JoDo »

Však to sú screeny z Van Burenu, nie ?
21tomy21 napísal:Paneee božee to vyzerá ako keby to šlapalo pod dosom.... :lol: :lol:
Takéto výlevy si nabudúce odpusť... :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tesiiiiim sa :)
Dovtedy skusim dohrat The Fall:Last days of Gaia :))

Dakujem za info
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Niesu to screeny z Fallout Tactics ?
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

hypper napísal:Niesu to screeny z Fallout Tactics ?
Nie...
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

to nieje od bethsedy to je ta van buren z roku 2003!!!
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

21tomy21 napísal:Paneee božee to vyzerá ako keby to šlapalo pod dosom.... :lol: :lol:
Tak 1.v tejto hre nikdy nešlo o grafiku
2. je to techonologické demo...Bez poriadne dopracovanej grafiky...Čo čakáš...
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

http://games.tiscali.cz/reviews/f3vanburend/index.asp
je to hra ktoru vyvyjali Black Isle, teraz to vyvyja Bethesda Softworks :roll:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

niekto tu ma v tom iny gulas...

1) Fallout nevyjde za mesiac, ale za par rokov. Mozno az v roku 2008/2009
2) za mesiac vyjde od bethesdy teaser - pre odpocitavanie navstiv stranku http://fallout.bethsoft.com
3) To co si sem hodil informacie z roku 2003 - je to povodne vyvijany F3 spolocnostou Black Isle Studios s kodovym oznacenim Van Buren. Jedna sa o Pre-Alpha verziu pripravovanej hry. Zanikom BIS skoncil aj vyvoj Van Buren.
4) Prava na Fallout 3 odkupila firma Bethesda ktora vyvoj zacina UPLNE NANOVO. Resp uz na tom nejaky rok pracuje, a az po dokonceni Oblivionu sa presunula velka cast vyvojarov na tento projekt.
5) screenshoty patria povodne vyvijanemu falloutu - a sposob akym je hra vyvedena, odpoveda pokracovaniu predoslych casti, na co kladu doraz najma hardcore hraci povodnych falloutov. Pre deti ktore si potrpia na pekne graficke cacky hracky EA urcite chysta novu seriu SIMS - tak si pockajte :D
6) ... novy Fallout 3 bude pravdepodobne vyuzivat engine zalozeny na engine Oblivionu, takze kto caka pokracovanie falloutu - nech zabudne - cakajte nove postapokalypticke RPG ktore ponesie meno legendy :)

PS: nech uz to bude akokolvek, ja bethesde verim, ze falloutu nespravi zle meno. Ostatne staci si pozriet len teaser page na v sucasnosti uz 2 obrazky.. pri tom druhom mi kvapla slinka :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Fallout moze spravit len BIS.. Bethesda to len skurvi a ten ich engine si mozu strcit doriti :roll:
KoCi
Darca
Darca

ak cakas pokracovanie povodneho falloutu - tak budes sklamany.. cakaj nieco nove len s rovnakym nazvom - bude to tak lepsie :)
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

KoCi napísal:niekto tu ma v tom iny gulas...

1) Fallout nevyjde za mesiac, ale za par rokov. Mozno az v roku 2008/2009
2) za mesiac vyjde od bethesdy teaser - pre odpocitavanie navstiv stranku http://fallout.bethsoft.com
3) To co si sem hodil informacie z roku 2003 - je to povodne vyvijany F3 spolocnostou Black Isle Studios s kodovym oznacenim Van Buren. Jedna sa o Pre-Alpha verziu pripravovanej hry. Zanikom BIS skoncil aj vyvoj Van Buren.
4) Prava na Fallout 3 odkupila firma Bethesda ktora vyvoj zacina UPLNE NANOVO. Resp uz na tom nejaky rok pracuje, a az po dokonceni Oblivionu sa presunula velka cast vyvojarov na tento projekt.
5) screenshoty patria povodne vyvijanemu falloutu - a sposob akym je hra vyvedena, odpoveda pokracovaniu predoslych casti, na co kladu doraz najma hardcore hraci povodnych falloutov. Pre deti ktore si potrpia na pekne graficke cacky hracky EA urcite chysta novu seriu SIMS - tak si pockajte :D
6) ... novy Fallout 3 bude pravdepodobne vyuzivat engine zalozeny na engine Oblivionu, takze kto caka pokracovanie falloutu - nech zabudne - cakajte nove postapokalypticke RPG ktore ponesie meno legendy :)

PS: nech uz to bude akokolvek, ja bethesde verim, ze falloutu nespravi zle meno. Ostatne staci si pozriet len teaser page na v sucasnosti uz 2 obrazky.. pri tom druhom mi kvapla slinka :)
Este k tim bodom:
1) dufam ze to vyjde skorej, uz sa neviem dockat
4) nechapem preco BIS nepokracovala s falloutom 3 dalej. Zda sa mi to od nej dost blbe. Mohli zaniknut o par rokov neskor (LOL)
6) dufam ze to Bethseda neposere a necha vsetky (alebo aspon vacsinu) prvkov z F1 a F2, myslim napr. kola na Action Pointy,, aspon tam nebudem mat stres ze musim rychlo reagovat. Tak sa mi to pacilo aj u predoslych falloutov (vynimka Fallout Tactics). Samozrejme cakam ,ze to bude komplet po cesky
KoCi napísal:ak cakas pokracovanie povodneho falloutu - tak budes sklamany.. cakaj nieco nove len s rovnakym nazvom - bude to tak lepsie :)
lepsie to nebude, nech to ostane take ake to bolo predtim :cry: ale necham sa prekvapit
KoCi
Darca
Darca

k bodu 4) BIS bolo najschopnejsie vyvojarske studio, co interplay malo.. Avsak spolocnost bola stratova, ziadna hra nebola aspon v dokoncovacej faze zeby coskoro mohla pre nich po financnej stranke nastat lepsia situacia. Tak Interplay zacal skrtit rozpocty, dost vyvojarov poodchadzalo, az nakoniec Interplay rozpustil BIS a predal licenciu na fallout bethesde... a dalej to poznas :)

A co sa stalo s povodnymi machrami z BIS? Zalozili TROIKA games, vydali hry ako Arcanum, Greyhawk: Temple of Elemental Evil, ktore sice boli dobre ale to skutocne co malo TROIKA Games vyniest na vyslnie, bola hra Vampire: The Masquerade Bloodlines.. Stalo sa pre nich osudovym to, ze datum vydania bol mozny najskor s vydanim HL2 (kedze Vampires pouziva Source Engine). Tento krok bol pre nich nestastny, kedze drviva vacsina hracov ktori su vobec ochotni si hru kupit, radsej siahla po overenej hre od VALVe, a to HL2 (na tu dobu vazne pecka). Vampires sa sice rozsiril masovo, ale formou warez - nepriniesol ocakavane zisky (boh vie ci vobec boli pokryte naklady), cim sa TROIKA Games rozhodla uzavriet svoje studia... V sucasnosti su vraj niektori vyvojari z byvaleho BIS, TROIKA vo vyvojarskom studiu Obsidian Entertainment, ktori maju na svedomi napr. Neverwinter Nights 2...

To by bolo o osude vyvojarskej spolocnosti od ktorej pochadzaju najlepsie RPG vobec.... A teraz nech sa ozve nejaky hrdina a zacne obhajovat aka je blbost kupovat originalne hry...
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

KoCi napísal:A teraz nech sa ozve nejaky hrdina a zacne obhajovat aka je blbost kupovat originalne hry...
mas pravdu ale Slovensko by to aj tak nezachranilo, par stovak hier hore dole to je (resp. bolo) pre nich skoro nic
PS: keby hry stali okolo 300-500SK bolo by to znesitelne ale vysolit 1800 SK za hru, ktora ma po pár mesiacoch omrzi je nezmysel.
KoCi
Darca
Darca

ked si povie kazdy "vsak ostatni tiez kradnu tak tym ze to kupim ja, im to aj tak neprilepsim" .. tak sa prave pridal k bande zlodejov.

Ked kazdy fanusik nejakej hry, hernej serie, ci vyvojarskej spolocnosti, dokaze ocenit ich pracu, tak nech si tu hru aj kupi. Oni to tiez nevyvijaju len pre radost - ale preto ze ich ta praca zivi... Miesto hrania 10 hier za mesiac (samo vacsina stylom skusim co to je za blbost a prestanem hrat), si vyhliadnut nieco co by malo stat za to (ked uz nic ine, demo to isti) a ked aj je hra ktoru si vazim, a dostal som sa k nej povodne ciernou cestou, tak si ju zakupim - je to nieco ako ked mame poviete po obede "Dakujem bolo to dobre"... ostatne uz odbacam od temy uhm :D ..
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Fallout 1 + 2 su z mala hier co som mal original, a to vdaka casopisu Level, ktory v priebehu jedneho roka vydal a este k tomu prelozil obe casti, takze v tomto mam svedomie ciste 8)
KoCi
Darca
Darca

sundevil hehe detto :D Inac len vdaka Levelu som sa k Fallout 2 dostal.. a aj to len vdaka tomu ze to CD bolo omylom prilozena k casopisu PPK ktory sme odoberali :D .. prvy diel a tiez FT mam zase zo scorecka
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

No ja mam par tych hier originaly ale radsej ako tu blbost s ultra-3d-grafikou ktora pojde so strednymi detailami tak na pocitaci za 30000 si zahram nejaky z pripravovanych modov http://fallout.kelocnet.cz/ ( Fallout: Yurop, tento uz sice asi tazko) http://www.towerofcreation.com/news.php (Fallout: BGE) http://resurrection.wz.cz/index.html ( Fallout: Resurrection)

Takto nejak to mohlo vyzerat (vlastne este lepsie kedze ide len o beta verziu)
Napísať odpoveď