MS v hokeji - Rusko 2007
Nadhera, vypadlo mi stv2 a na stv.sk/hokej na live mi pise
Kysuce...
Podľa zmluvných podmienok s IIHF sú priame prenosy z MS v hokeji 2007 prístupné len pre užívateľov nachádzajúcich sa na území Slovenskej republiky. Podľa nám dostupných informácií sa nachádzate mimo určeného územia alebo Vašu polohu nie je možné určiť. Môžete využiť služby na www.iihf.com
Ďakujeme za pochopenie.
-
The Merlin
Expert
Ja dufam ze nam to vyjde, uz sa neviem dockat kedy to pojde. Svedi su sice velmi dobre rozbehnuti, ale aj my sa zo zapasu na zapas zlepsujeme, hoci proti Bielorusom to nebolo bohvieco... Nepaci sa mi ze Starosta je zraneny a mame malo obrancov, cize budu vycerpani... Na druhej strane stale lepsie sa rozohrava Gaborik, a dufam ze aj Hossovi to uz konecne padne, lebo doteraz mal dost smolu. V kazdom pripade to bude urcite pekny hokej a dufam ze ked dostaneme nahodou zopar golov, tak nas to nepolozi ako to zvyklo doteraz byt... Bodaj by si uvedomili ze sa musia snazit a nepovolit ani po dvojgolovom naskoku, ako sme mali moznost vidiet v zapase proti Bielorusku, kde to bolo o chlp. No nic, idem dat robit pukance 
-
nejakymarko
Addict
Rusom
ale aj tak som cechom prial. Cez to vsetko aka rivalita medzi nami je a dlho bude, vzdy lepsie keby vyhrali cesi ako amici. Skoda ich.
Ale teraz sme este v hre my. Myslim ze so svedmi nepadne vela golov, alebo potom ze divoka prestrelka 5:4 a taq podobne.
Dufam ze vyhrame, ale nesom o tom presvedceny.
Budem pricapeny na telke aj keby co bolo
Ale teraz sme este v hre my. Myslim ze so svedmi nepadne vela golov, alebo potom ze divoka prestrelka 5:4 a taq podobne.
Dufam ze vyhrame, ale nesom o tom presvedceny.
Budem pricapeny na telke aj keby co bolo
-
nejakymarko
Addict
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
ešte český komentátor, že chaos v obrane
úplne to vystihol, voľný švédi, nevedia si prihrať - môžeme mať útok aký chceme, ale kým nebude dobrá obrana, nič neuhráme.
keby si aspoň tie naše hviezdy povedali, že nevadí ak máme zlú obranu, stačí dať viac gólov - ale ani to
až ma bolia oči s tých šancí, čo sme nepremenili
keby si aspoň tie naše hviezdy povedali, že nevadí ak máme zlú obranu, stačí dať viac gólov - ale ani to
až ma bolia oči s tých šancí, čo sme nepremenili
-
nejakymarko
Addict
jj aj sme zle hrali ale keby tam bol iny rozhodca tak si myslim skore by bolo opacne!!!
//priznavam ze hrame zle ale ten gol co sme dali a zapiskal ze to mal brankar, tak to nemala to by bolo 3:2 a svedi co dali nam tak to mali vylucit jurcinu a nie uznat ten gol a to je 2:2 a este ta presilovka co padol gol, tymto si niesom taky isty to len tak ze omyl ale ked sa otacal radivojevic ci kto to bol tak tam ta hokejka bola zaseknita ich obrancom a mozno preto vystrelila. priznavam ze sme nehrali dobre 2 tretinu, ale tento rozhodca tiez neviem ako sa tam dostal.
//priznavam ze hrame zle ale ten gol co sme dali a zapiskal ze to mal brankar, tak to nemala to by bolo 3:2 a svedi co dali nam tak to mali vylucit jurcinu a nie uznat ten gol a to je 2:2 a este ta presilovka co padol gol, tymto si niesom taky isty to len tak ze omyl ale ked sa otacal radivojevic ci kto to bol tak tam ta hokejka bola zaseknita ich obrancom a mozno preto vystrelila. priznavam ze sme nehrali dobre 2 tretinu, ale tento rozhodca tiez neviem ako sa tam dostal.
-
nejakymarko
Addict
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa: