Spiderman 3 . Vase prve dojmy z filmu...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?

Tesite sa na tento film?

Ano
59
66%
Nie
10
11%
Nezujima ma to.
20
22%

Celkom hlasov: 89

Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

sirmisoturbo napísal:len chcem napisat ze na titulky.com su uz titulky pre nejaku cam verziu a pre verziu od mVs tak sosajte!
jj uz je neskoro.. uz som si to pozrel bez nich.. ale tak ci tak som vsetkemu pochopil.. :) ale mozno si to pozrem znova.. ale skor uz pockam na DVDrip :)

EDIT:
sirmisoturbo napísal:lebo predsa dvdrip je lepsi ako ts...
tak tomu ver ze je
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jj toto si pozrem, aby som vedel ocom to je a ked to bude s dabingom dvdrip tak si to stiahnem a pozriem este raz, lebo predsa dvdrip je lepsi ako ts...
vigo
Amateur
Amateur

super film

Príspevok od používateľa vigo »

videl som a musim povedat ze efekty spravili svoje. JE TO NAJDRAHSI FILM HISTORIE FILMU, stal neuveritelnych 167 miliard a to ze fakt ze pecka aj efekty aj príbeh a bolo fajn ze sa ukázalo viac než len jedne protivník.
Aj VENOM , aj SANDMAN a ten je na Spidermanovej strane už našťastie. no novy Goblin, syn stareho Goblina bdue robit problémy ale potom sa udobria. Ostáva teda Venom - citlivý na hluk :roll:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

vigo ako nic proti tebe, ale takto napisat spojlery ?? to treba aspon oznacit. no ale asi si taky ako tie deturence, co ma v kine obklopovali, tak co cakat. len sa pochvalit, vsetko vyzradit a citit sa ako vitaz ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: super film

Príspevok od používateľa Kibo »

vigo napísal:167 miliard
nesekol si sa o jednu nulu? nech pocitam ako pocitam, viac ako 16,7 miliardy mi z toho nevyslo :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: super film

Príspevok od používateľa P3Bo »

Kibo napísal:nesekol si sa o jednu nulu? nech pocitam ako pocitam, viac ako 16,7 miliardy mi z toho nevyslo :wink:
Nie je to jedno veď to je pomaly rozpočet Slovenska :lol:
2Pacaveli
Addict
Addict

tak vcera hne ako vysli titulky tak som si to pozrel a dost sa mi to pacilo. dej to malo dobry a aj efekty boli dobre.. tak 8.5/10
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Aj podla mna to bolo celkom v pohode aj efekty sa mi pacili .......... len je zaujimave jak ten film na csfd zdrbali vsetci nechapem :D
2Pacaveli
Addict
Addict

slavo120 napísal:Aj podla mna to bolo celkom v pohode aj efekty sa mi pacili .......... len je zaujimave jak ten film na csfd zdrbali vsetci nechapem :D
zprva mal ten film 92% (to asi preto, ze ho este nevideli tam predtym)...
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

jojo tiez som bol s toho "soknuty" myslim z CSFD..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no tam su poväcsinou stary dilinovia... a oni nejdu s dobou a ostavaju pri ich starych kktinach.. nove filmy nemaju radi a tym padom taketo hodnotenia.. aj na ine filmy ktor mali pod 50% a mne sa dost pacili...
ale aj IMDB jake slabe hodnotenie dalo :shock:

EDIT:
mishenko napísal:A som stary *** kvoli tomu ?
Ale ved tu sa ani necudujem, tu davaju ludia vysoke hodnotenia aj nefilmovemu braku ako je SAW III a pod.
Cakam K- ako nedavno za takuto vec, niektori uzivatelia sa tu nevedia zmierit s tym, ze su absolutne konzumni divaci.
nie
to je dobry film :P
K- ti nikto za toto nebude posielat omg :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Skor vy ste prilis mladi a neviete vo filme docenit nic okrem vizualnej stranky. Skusali ste sa na to pozriet aj takto ?
Najlepsie to bolo vystihnute na kinema.sk, tam to dostalo 8/10 abo 9/10, ale autor review napisal, ze ocakavat sa da aj hodnotenie medzi 6/10 a 7/10 a ani sa mu necudujem.
Viac ako 7/10 ten film nemoze mat, podla mna asi aj o bodik menej, cize tak 6/10, ale to som uz spominal. A som stary *** kvoli tomu ?
Ale ved tu sa ani necudujem, tu davaju ludia vysoke hodnotenia aj nefilmovemu braku ako je SAW III a pod.
Cakam K- ako nedavno za takuto vec, niektori uzivatelia sa tu nevedia zmierit s tym, ze su absolutne konzumni divaci.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

mishenko napísal:... niektori uzivatelia sa tu nevedia zmierit s tym, ze su absolutne konzumni divaci.
Nevidim nic zle na tom, byt "konzumnym" divakom v "konzumnom" svete. Radsej si pozriem 2 hodiny tupej akcie bez myslienky, ako pozerat 2 hodiny napr. na Babel, ktory ma sice hlboku myslienku, je nesmierne dramaticky, ma skvele obsadenie a herecke vykony,ale je tak strasne nudny, ze si musim ist pocas filmu 3x spravit nieco jest,aby som mal aspon nejaky zazitok. A potom sa idem na net hrat na odbornika a napisem, aky to bol skvely film, a aki blbi su ti, co to nevedia docenit...ale to len tak pomimo, spidermana som nevidel, tak mozno je to naozaj brak :P
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

A najhorsie na tom je, ze ja sa vobec nepokladam za odbornika, ale docenit filmy viem. Nehanbim sa za to. Ironiu a vysmech si nechajme na inokedy. A s tym Babelom si slusne prestrelil. Len tak dalej :)
Spiderman 3 je proste ovela slabsi ako 1 a 2ka a tym konci moje hodnotenie, dajte mi radsej K- ako hodnotenie toho aky {nie}som ja odbornik na filmy.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

mishenko napísal:Skor vy ste prilis mladi a neviete vo filme docenit nic
no ja si osobne myslim ze ocenit viem :wink: spiderman bol nakruteny skvele...Perfektne bolo vystihnute Petrove problemy, ktore boli sposobene prave Symbiontom z vesmiru a celkovo .. PO pribehovej stranke to bolo fajn podla mna (aspon ja som sa nenudil) ,a vizualna stranka myslim nepotrebuje komentar..

Su-do- nesuhlasim,zrovna ze ostavaju "pri starych kktinach" to je moc objektivne povedane..JE velmi vela kvalitnych ,doslova kultovych filmov ktore uz maju svoje roky...Tak len proste toto hodnotenie je podla mna velmi zle na to aky ten film naozaj je :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Kelusko no konecne komentar na konkretnu vec. Mne to prislo praveze dost rozponahlane, vsetko sa udialo prilis rychlo a pritom sa to krizlo s dalsimi 2ma retrospektivami + dalsimi 2 prudmi pribehu.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kokso.. ti sa teda ponahlaju... uz nadabovany SM3 :P
Do videa Spiderman.3.TS.XViD-mVs je vlozene audio SpiderMan.3.2007.DABING.CZ-CWF /z kina/
Mactans
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mactans »

Spidermana zeriem od malicka..Rozpravky, komiksi a tak....Takze clovek vie co od filmu moze cakat(ak sa tvorcovia drzia predlohy )..A pre mna to je velmi vydareny film.Neviem co sa vam stale nepaci..Ze sa tam prelinali tri pribehy..omg..'Tomu sa hovori dovod'..Vari niekto nepochopil dej alebo co?! :lol:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

az na tu scenu ako " MASKA" v tom bare ked tancoval tak to bol paradny film!
A moje hodnotenie bude vysoke 7.8-10 :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

dnes som si to pozrel a heh zasmial som sa na tejto scenke ked ludia buracaju a spajdi sa nekompromisne prediera vzduchom a zoskoci tu :)
Prílohy
bscap0000.jpg
Napísať odpoveď