ak jej urobis podmienky imho pride ak jej v tom nebudu prekazat pribuzny a pod.... ved ste spolu uz dost dlho tak asi je medzi vami nieco viac ako chvilkove poblaznenie ,cize sa pravdepodobne podvoli .iked neje to na 100% iste .spanoo napísal:to asi aj urobim...a skusim jej tam vytvorit podmienky aby prisla za mnou...teda mozem aspon dufat...
Uz som odisiel...bolo to spravne???
tak mas dobru priatelku s ktorou to ide,niektore by si to radsej ulahcili a nechali ta .takuto si treba drzatspanoo napísal:zeny niesu v nicom na 100% iste..iba v laske..a v tej si ista je..preto o rozchode nechce nic pocut..ja som jej to uz navrhoval ale len sa zasmiala...ze nic si nebudeme ulahcovat
Haha, študovať sa dá aj na Slovensku, ak nechceš dávať prednosť láske, tak na čo si zakladal túto tému? Jasné, že priateľka bude smutná, záleží od toho ako ďaleko budeš, aké budete mať komunikačné prostriedky a ako často sa budete vídavať.spanoo napísal:uvazoval som nad tym...ale idem studovat...a som este prilis mlady aby som daval prednost laske pred...vsetkym ostatnym..no nie? A laska ma neuzivi....Je to velka dilema a zodpovednost...
Ak potom budeš žiť so svojou prácou a peniazmi, tak v pohode.
-
midnight_man
Guru
To Spanoo: Pocuj..ako tak citam.... Vidim ze mas s Priatelkou velmy dobrý vztah...a ze ta ma fakt rada a rozchadzat sa nemieni...Moj nazor je asi taky...NECHOD NIKDE no kedze je pravda ze laska ta neuzivi...ale studovat sa da aj na slovensku..mam mozno malo rokov na to aby som vedel posudit dolezitost VZDELANIE vs. LÁSKA ale ja vyberam lasku
tolko odomna
trafil si do cierneho.. Spanoo ty by si mal najlepsie vediet co cchces viac .. co srpavit preto..pozri sa ak sa lubite musite sa bud jeden alebo druhy prisposobit.. inak to nejde bud ty neodides alebo ona pride za tebou a nepojde na vysku.. je to tazke rozhodnutie.. ale mal by si radsej riesit toto s nou ako sediet tu za pc a cakat na radu od niekoho kto vas ani nepozna.. chceli by sme aby ste si vybrali najlepsie.. Ale ani mi niesme bezchybny a mozme dat zlu radu.. preto to zvas...schw33k napísal:prepáč , ale nerozumiem ľudom ako si ty ... nerozumiem proste takým témam ako sú v poslednom čase tu
Ty ju poznáš , ty vieš ako sa máte radi , ty si s ňou v kontakte , tak TY by si mal zapojiť svoj vlastný rozum a uvážiť čo pre Vás bude najlepšie
teraz ti tu na fóre poradí 10 ľudí skonči to , tak to skončíš ?
PS:Ak vies ze ttooto je laska a dokazes si s nou uz predstavit aj buducnost..tak ist prec koli studiu a nechat to tu..
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
EtienNe tu nejde o to, ze chalan sa s nou chce rozist kvoli sudiu. Su spolu tir roky, to je dost dlha doba, podla mna pridlha nato, aby sme tu pochybovali o tom, ci to je laska alebo nie. Podla mna to laska je. Ani on sa s nou nechce rozist, nai ona s nim. Ide tu jednoducho o strach, ze spolu budu menej. Pozres vek a je teda pravdepodobne, ze sa dali dokopy pocas stredoskolskeho zivota, vtedy si dvaja spolu ovela viacej a za ten cas troch rokov si na to zrejme dost zvykli, preto je podla mna ten strach z odlucenia logicky. Podla mna ak ide o skutocnu lasku, ako som pisal tato podla mna tak je, tak to ten vztah vydrzi.
Ale zase ako niekto pisal, ze nechod tam a podobne. S tym nesuhlasim, verim, ze je to jeho sen, a ona ho ma rada, preto jej iste ide aj o jeho stastie. Preberalo sa to tu vela krat, partneri by si mali vo vztahu pomahat a nie sa "obmedzovat". Ako uz niekto spominal, laska Ta neuzivi. Cize ano, je dolezita, velmi prevelmi, to vieme vsetci. Ale predsa chces pre svouj partnerku to najlepsie, a ak Ti k tomu pomoze tato skola, nevzdavaj sa jej. Ani priatelky. Verim, ze Vas vztah to vydrzi. Hodne stastia.
Ale zase ako niekto pisal, ze nechod tam a podobne. S tym nesuhlasim, verim, ze je to jeho sen, a ona ho ma rada, preto jej iste ide aj o jeho stastie. Preberalo sa to tu vela krat, partneri by si mali vo vztahu pomahat a nie sa "obmedzovat". Ako uz niekto spominal, laska Ta neuzivi. Cize ano, je dolezita, velmi prevelmi, to vieme vsetci. Ale predsa chces pre svouj partnerku to najlepsie, a ak Ti k tomu pomoze tato skola, nevzdavaj sa jej. Ani priatelky. Verim, ze Vas vztah to vydrzi. Hodne stastia.
-
susenejablko
Light Star
temu som cital len tak utrzkovito...takze mozno len zopakujem co tu uz niekto napisal aaaale budis...
urcite ste to vsetko prediskutuvavali... chod, nerozvadzaj sa a ked si budes mysliet, ze sa dotycna velmi trapi, tak jej daj vediet co a jak...kazdopadne sa ti neoplati ostavat, najlepsie bude ak ju zoberes alebo tak ako som povedal, das nejaku "skusobnu" dobu...lebo ci sa s nou rozides teraz,alebo potom, to mas jedno...ale nemas jedno to, ci sa s nou rozides teraz, alebo sa nerozides vobec... taaaakze sa nerozchadzaj, chod a casom sa to vsetko poriesi...
urcite ste to vsetko prediskutuvavali... chod, nerozvadzaj sa a ked si budes mysliet, ze sa dotycna velmi trapi, tak jej daj vediet co a jak...kazdopadne sa ti neoplati ostavat, najlepsie bude ak ju zoberes alebo tak ako som povedal, das nejaku "skusobnu" dobu...lebo ci sa s nou rozides teraz,alebo potom, to mas jedno...ale nemas jedno to, ci sa s nou rozides teraz, alebo sa nerozides vobec... taaaakze sa nerozchadzaj, chod a casom sa to vsetko poriesi...
-
braino.swk
Light Professional
hmmm nebol som tu 4 hodky a kolko ludi sa pripojilo...dnes som sa s priatelkou rozpraval...znasa to dobre a verim ze budeme spolu veeeeeeeeeeelmi dlho..
teraz mi napisala toto:
teraz mi napisala toto:
Je skvela...a aj vy vsetci ste skvely..aj ked niektori pisete uplne odveci ale Dakujem...*milacik* (22:25:27 6/05/2007)
laska....ja si to vsetko viem logicky odvodit aj sam....ja ti verim a chcem aby si tam siel...viem ako to chces....to neriesim...ale ide o ten moj pocit,ze tu budem sama....nebudem tu mat svoje vsetko...nik ma neobime ked mi nebude dobre....nik mi narovinu nepovie aka som blba....ale ja viem ze mi budeme spolu....verim tomu a chcem to.....a ked nieco chcem...ja to dosiahnem....milujem ta cmuk......idem sa umyt.....
juuuuuj, tak ti poviem Spanoo, nechcela by som byt ani v tvojej kozi, ani v jej kozi...Keby som si mala predstavit, ze moj priatel odide na tak dlho, a tak daleko, tak.....si to jednoducho ani nechcem predstavit...Ale tak to funguje, zmena je zivot. Ja si myslim, ze takyto vztah na dialku je mozny skor na zaciatku vztahu, ked jeden od druheho az tak vela neocakava...Po troch rokoch je to velky risk...Ale zase: kde sa jedno konci, zacina sa nieco ine. Nikdy nevies, co ti zivot zajtra pripravi. Budem vam drzat palce, myslim, ze v takej veci sa ti ani velmi radit neda, je to len na vas dvoch. Vela lasky a zdaru 
Ja si skor myslim ze zo zaciatku je to nemozne...teraz uz viem a som si isty ze laska existujeBodk@ napísal:juuuuuj, tak ti poviem Spanoo, nechcela by som byt ani v tvojej kozi, ani v jej kozi...Keby som si mala predstavit, ze moj priatel odide na tak dlho, a tak daleko, tak.....si to jednoducho ani nechcem predstavit...Ale tak to funguje, zmena je zivot. Ja si myslim, ze takyto vztah na dialku je mozny skor na zaciatku vztahu, ked jeden od druheho az tak vela neocakava...Po troch rokoch je to velky risk...Ale zase: kde sa jedno konci, zacina sa nieco ine. Nikdy nevies, co ti zivot zajtra pripravi. Budem vam drzat palce, myslim, ze v takej veci sa ti ani velmi radit neda, je to len na vas dvoch. Vela lasky a zdaru
-
Hiei
Amateur
Laska,ci vec?
Rozist sa s nou nechces,ale robis vsetko preto,aby si to musel urobit Ty,alebo Ona.mozno si to neuvedomujes,ale toto je jedna z Tvojich zivotnych otazok.peniaze,alebo laska?Zacnes sypat uhlie do inej pece,alebo rozpalis tu,ktoru mas pri sebe?Dvaja zamilovany si hovoria,ze zvladnu vsetko spolu.Robit na nu bez nej,uz nieje pre nu.otocis stranku knihy svojho zivota lebo sa Ti nedari v tej,na ktorej si?alebo ju dopises?je Ti tazko odist,no tazsie je Ti ostat.najzvlastnejsim prejavom lasky je odchod.aby ju zachranil,odisiel,len aby ostala aspon v jednom z nich cista a zachovana.mozno radsej spominas,ako prezivas.mozno sa bojis oddat laske,lebo si niesi isty,ci vyriesi vsetky otazky Tvojej existencie.ale verit citom sa oplati.ked je clovek bohaty,no bez lasky,akoby nic nemal.no chudobny s laskou sa citi najbohatsi na svete.materialne veci prestnu mat svoj vyznam,dokonca ani nerozmyslame nad dovodom ich bytia.budes sa pozerat sam na plazmovu televiziu,alebo na lasku.v laske akoby viac obrazov bolo ako televizia dokaze za svoj "zivot"vytvorit.akoby umele prerusenie lasky.len koli tomu co Ti bude sluzit,no nakoniec sa stanes penazi otrokom.uz len pri pomysleni na to je mi smutno,ze ludi rozvadza tuzba po majetku.uz vies?