Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ryty
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ryty »

Daky dilino mi zmenil heslo na ICQ a ked som si dal vygenerovat nove tak som zistil ze som zabudol odpovede na kontrolne otazky da sa to dako vyriesit? vyskusal som vsetko mozne a nemozne :cry:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: ICQ

Príspevok od používateľa Tomasko »

ryty napísal:Daky dilino mi zmenil heslo na ICQ a ked som si dal vygenerovat nove tak som zistil ze som zabudol odpovede na kontrolne otazky da sa to dako vyriesit? vyskusal som vsetko mozne a nemozne :cry:
asi nie :?
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Nie... Novy account vytvorit alebo si spomenut :)
ryty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ryty »

skoda o ten novy account mi nejde ale ide mi o contact list mal som tam dost dôležite kontakty :cry: :cry: :cry: :cry:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

ryty napísal:skoda o ten novy account mi nejde ale ide mi o contact list mal som tam dost dôležite kontakty :cry: :cry: :cry: :cry:
Tak si ich musis zohnat zas... Tusim, ze icq neuklada kontakty na hdd. Ak sa mylim opravte ma :oops: :)
pe3x
Professional
Professional

Príspevok od používateľa pe3x »

ja som si zas zmenil heslo, a zabudol na ake, ale nakoniec som sa k tomu dopracoval, poslal som si to na email aj s odpovedou (alebo tak nejak) nejak som si proste poslal heslo, ale tiez som nevedel kontrolnu otazku. da sa to
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Jedina možnosť je najsť v zložke programu zložku kde sa ukladajú avatary a znich si opísať čísla do nového acc
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Aký program vlastne používaš?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak pouzivas bezne ICQ, tak to v document & seeting/data aplikaci/icq... alebo tam niekde uklada historiu a avatare. Tym padom sa dokazes dobracovat aspon k ICQ cislam ludi s ktorymi si pisal. Ak si historiu nepouzival, tak to budes mat tazke.
chrono
VIP
VIP

ICQLite má adresár CL, v ktorom sú čísla ľudí, čo máš v kontaktliste. Takisto sú nejaké informácie o kontaktoch aj pri ICQ6.
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

mne tiez dnes rano zrazu napise ze Password is invalid, absolutne nic som nerobil a ani neviem co mam robit, klikol som na forgot your password, tam som zadal svoje cislo a dalej sa nic nedialo, poradte mi prosim ako si vygenerujem nove heslo alebo ako vlastne dalej, vdaka.
nordscan
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordscan »

ROKI49 napísal:mne tiez dnes rano zrazu napise ze Password is invalid, absolutne nic som nerobil a ani neviem co mam robit, klikol som na forgot your password, tam som zadal svoje cislo a dalej sa nic nedialo, poradte mi prosim ako si vygenerujem nove heslo alebo ako vlastne dalej, vdaka.
Presne to iste, vecer o 20 si icq bezi a zrazu uz len mi Qip pise This account has been deleted ?????
chrono
VIP
VIP

ROKI49 napísal:mne tiez dnes rano zrazu napise ze Password is invalid, absolutne nic som nerobil a ani neviem co mam robit, klikol som na forgot your password, tam som zadal svoje cislo a dalej sa nic nedialo, poradte mi prosim ako si vygenerujem nove heslo alebo ako vlastne dalej, vdaka.
Minule, keď vypadol jeden ich server, mi tiež písalo tú istú hlášku (že mám chybné heslo). Skús nejaký čas počkať, možno to opäť pôjde.
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

Čawte aká je pravdepodobnosť že na serveri ICQ sa odpáli disk a vymaže účet? Dúfam že pravdepodobnosť je 1 k milionu a ja som ten jeden :evil:
chrono
VIP
VIP

vladino001 napísal:Čawte aká je pravdepodobnosť že na serveri ICQ sa odpáli disk a vymaže účet? Dúfam že pravdepodobnosť je 1 k milionu a ja som ten jeden :evil:
V podstate nulová. Určite majú tie dáta zálohované (a určite používajú diskové polia, a tam výpadok jedného disku nie je problém). :)
vladino001
Light Professional
Light Professional

chrono napísal:V podstate nulová. Určite majú tie dáta zálohované (a určite používajú diskové polia, a tam výpadok jedného disku nie je problém). :)
to som velmo rád a aj som si to myslel :) len kolko budem musieť čakať tak to vážne netušim (aby mi to znova išlo) :?
chrono
VIP
VIP

Skúšal si sa prihlásiť cez stránku http://www.icq.com?
vladino001
Light Professional
Light Professional

chrono napísal:Skúšal si sa prihlásiť cez stránku http://www.icq.com?
jj a nič :( dal som cez tu stranku vyhladať moje čislo a ani meno ani ťuk to nenašlo správa sa to ako zmazané :cry:
chrono
VIP
VIP

vladino001 napísal:jj a nič :( dal som cez tu stranku vyhladať moje čislo a ani meno ani ťuk to nenašlo správa sa to ako zmazané :cry:
Keď nefungoval ten server, kde mám číslo ja, tak sa to správalo podobne (ale už mi to funguje normálne).
vladino001
Light Professional
Light Professional

aký čas to trvalo? cca
Napísať odpoveď