Daky dilino mi zmenil heslo na ICQ a ked som si dal vygenerovat nove tak som zistil ze som zabudol odpovede na kontrolne otazky da sa to dako vyriesit? vyskusal som vsetko mozne a nemozne
ryty napísal:Daky dilino mi zmenil heslo na ICQ a ked som si dal vygenerovat nove tak som zistil ze som zabudol odpovede na kontrolne otazky da sa to dako vyriesit? vyskusal som vsetko mozne a nemozne
ja som si zas zmenil heslo, a zabudol na ake, ale nakoniec som sa k tomu dopracoval, poslal som si to na email aj s odpovedou (alebo tak nejak) nejak som si proste poslal heslo, ale tiez som nevedel kontrolnu otazku. da sa to
Ak pouzivas bezne ICQ, tak to v document & seeting/data aplikaci/icq... alebo tam niekde uklada historiu a avatare. Tym padom sa dokazes dobracovat aspon k ICQ cislam ludi s ktorymi si pisal. Ak si historiu nepouzival, tak to budes mat tazke.
mne tiez dnes rano zrazu napise ze Password is invalid, absolutne nic som nerobil a ani neviem co mam robit, klikol som na forgot your password, tam som zadal svoje cislo a dalej sa nic nedialo, poradte mi prosim ako si vygenerujem nove heslo alebo ako vlastne dalej, vdaka.
ROKI49 napísal:mne tiez dnes rano zrazu napise ze Password is invalid, absolutne nic som nerobil a ani neviem co mam robit, klikol som na forgot your password, tam som zadal svoje cislo a dalej sa nic nedialo, poradte mi prosim ako si vygenerujem nove heslo alebo ako vlastne dalej, vdaka.
Presne to iste, vecer o 20 si icq bezi a zrazu uz len mi Qip pise This account has been deleted ?????
ROKI49 napísal:mne tiez dnes rano zrazu napise ze Password is invalid, absolutne nic som nerobil a ani neviem co mam robit, klikol som na forgot your password, tam som zadal svoje cislo a dalej sa nic nedialo, poradte mi prosim ako si vygenerujem nove heslo alebo ako vlastne dalej, vdaka.
Minule, keď vypadol jeden ich server, mi tiež písalo tú istú hlášku (že mám chybné heslo). Skús nejaký čas počkať, možno to opäť pôjde.
vladino001 napísal:Čawte aká je pravdepodobnosť že na serveri ICQ sa odpáli disk a vymaže účet? Dúfam že pravdepodobnosť je 1 k milionu a ja som ten jeden
V podstate nulová. Určite majú tie dáta zálohované (a určite používajú diskové polia, a tam výpadok jedného disku nie je problém).