Blue Screen
Blue Screen
Dnes som bol u kamosa lebo mu nesiel spustit win, spustil sa a po uvitacej obrazovke hodilo BlueScreen. Teraz mu ten bluescreen hadze asi po 10minutach od spustenia PC. Neviete co s tym?
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
je to pravdepodobne toto:
ak som to samozrejme dobre rozlustil z toho posledneho riadku 
Kód: Vybrať všetko
http://www.greatis.com/security/Rustock(lzx32.sys)_free_removal_tool.htm-
johnny171
Star
som mal to iste, tzv. "modra smrt"Toy M@ch!n3 napísal:zajtra pojdem k nemu a skusim to, zatial dik
mozno ze aj viem cim to mohlo byt zapricinene, aspon si to myslim...
moze to byt nieco s pametou...?
lebo napr. cely den som bol na nete, stahoval som hudbu a filmiky, chatoval a robil poriadky v TC, vecer som zapol film, pretocil a akonahle som dal zavriet tak buum "M.S." mozno to ma daco spolocne s roznymi druhmi aplikacii ktore spustame....
zial, to ani srnka netusi
-
reno23
Guru wannabe
teraz som si spomenul pri chronovom prispevku ze aj ja som mal presne toto iste. A problem bol v tom ze som nainstaloval nejake chybne ovladace na graficku (od ATi) a nechcel nabehnut win. Prisiel na to az sused. Ten volaako cez bios (aspon myslim,, jak som sa nanho pozeral) tie nove ovladace odstranil. a islo to. To bolo ale davno...
-
krija
VIP
http://support.microsoft.com/kb/291806/csjohnny171 napísal:ale tak tu chybu treba nejak aj opravit..., nie? nemas nejake riesenie...?
-
R1k1nko
Darca
mohol to aj cez SAFE MODE ...reno23 napísal:teraz som si spomenul pri chronovom prispevku ze aj ja som mal presne toto iste. A problem bol v tom ze som nainstaloval nejake chybne ovladace na graficku (od ATi) a nechcel nabehnut win. Prisiel na to az sused. Ten volaako cez bios (aspon myslim,, jak som sa nanho pozeral) tie nove ovladace odstranil. a islo to. To bolo ale davno...