Tak hlasujte aké časopisy radi kupujete a čítate alebo predplácate, ja mám najradšej časopis PCRevue, lebo som uz aj vyhral 1G USB a tiež ako predplatitel ziskal domenu a hosting, takže sa mi ta tisícka vrátila a tiež majú zaujímavý obsah a 8GBDVD nabité good progs, pochvalte sa vy čo radi čítate??
Asi 3-4 roky PCRevue a jeden rok PCWorld (ale to bolo ešte v čase keď som nemal internet).
Momentálne mám na informácie o zaujímavých veciach kamarátov a internet.
nejake 3 roky som kazdy mesiac kupoval chip.. potom som prestal kedze to vsetko bolo vlastne na webe.. teraz uz len seeem tam kupim nejaky herny casak ako score, aj to len z dovodu prilozenej fakt dobrej hry (naposledy spellforce + exp).. aj tak nezabudnem nikdy na najlepsie cislo Score, ked v nom bola hra Planescape Torment...
mal som v plane aj ziadny pridat ale asi som zabudol no nic uz to nejde editnut.
PPK je podla mna blby casopis minule nam dosiel do skoly ako bezplatne cislo a vseci si tasm hadzali cedecka trhali strany, neviem ale bolo to trapne cislo, navod na icq, cd tiez onicom nejaky tutorial autoskola
Martinspeed napísal:mal som v plane aj ziadny pridat ale asi som zabudol no nic uz to nejde editnut.
PPK je podla mna blby casopis minule nam dosiel do skoly ako bezplatne cislo a vseci si tasm hadzali cedecka trhali strany, neviem ale bolo to trapne cislo, navod na icq, cd tiez onicom nejaky tutorial autoskola
Co sa tyka PPK tak bezplatne cislo nebude ako ostatne .A v ppk mi neslo o texty ale o pribalene CD ktore bolo plne softwaru samozrejme trial alebo free . A vies dalsou vecou je ze pred tromi rokmi som este nemal taky internet aby som si tie softy mohol stiahnut ked som mal rychlost stahovania 5 KB/s takze asi preto . A preto som presiel na PC Space .
No ja som kupoval hodnú chvíľu český herný časopis GameStar.No viac než pred rokom ho prestali vydávať v papierovej podobe,..
IT časopisy som nekupoval,pretože vždy mi ich požičal sused.Napríklad Počítač pre každého,Computer,PC World..
Minulý rok som kupil zopár čísel PC REVUE , potom som chcel porovnať s nejakým iným, tak som začal od začiatku roka kupovať PC SPACE - oba časopisy sú skvelé- naj. sú testy a návody na taktovanie atď.
Ostal som už pri PC SPACE zda sa mi o čosi lepší (zaujímave videorecenzie) len tie 30 dnove verzie softov ma fakt iritujú.
ziadny si nekupujem, ale obcas prinesie fotrik z roboty PC world a Chip. a ujo si pravidelne kupuje Linux+, obcas Chip. takze mam o citanicko postarane hlasoval som za Chip
uz nie. tratim peniaze na lepsie veci (pivo s kamosmi a futbal, bowling, biliard) ako na toto. recenzii a softu je plny web tak naco platit za to co nepotrebujem? ale ked som mal este slaby net tak som kupoval ppk, score, level, pc revue... ale to nepravidelne az na ppk naj bolo score s hrou original war a level s hrou total war myslim ze sa volala stare dobre casy
ZHNiLa_KaCHNa napísal:uz nie. tratim peniaze na lepsie veci (pivo s kamosmi a futbal, bowling, biliard) ako na toto. recenzii a softu je plny web tak naco platit za to co nepotrebujem?
Jo, moja rec... kedysi som kupoval PCRevue, aj SCORE jednu dobu ci Computer. Dnes ma uz k tomu prakticke dovody nevedu.
ziadny nekupujem, strasne to lezie do prachov... ale moj ujo kupuje take casopisy ako Chip, PC Revue a Linux+, tie si rad precitam a sem tam aj otec nejake z roboty donesie.
Casopisy nekupujem, su dost drahe a informacie ohladom noviniek zo sveta IT a pod. su aj na internete.Ale ked som bol mensi, obcas som kupil 'Počítač pre každého' a PC Revue