Problem s CALL OF DUTY 2
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Problem s CALL OF DUTY 2
Nechapem tomu ale vzdy nainstalujem hru a hram hram a jak sa dostanem do urcitej misie tak mi vypne comp hned jak stlacim Click to start misson . A potom spustim hru a zas mi to vipne . Neviete vcom je problem ??
-
lekoklatik
VIP
-
Šu-Do
Redeemer
Re: cod2
ak budes hrat multiplayer mozno sa ti nespusti, potom zmaz zlozku PB, kazdopadne ti to bude fungovat, mne to slo na Viste 32 aj 64bit, aj inym mnohym ludom.. hra je kompatibilna s Vistoukutlo napísal:ale ci to rozbehnem na viste. rozbehnem???
all
dakujem vam
...vyskusal som ide to na viste:shock:...singleplayer som skusal som presiel rusku kampan..a s grafikou nemam problem na maximum ide 2x AA 1024x768 85hz...texture all extra.....number of corpses high....tak diki moc
som na tom zavisly
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
rixo
Light Professional
Čaute, ja mám takýto problém, stiahol som to, nainštaloval, crackol, sputil to a toto mi vyhodilo (viď obrázky)
CPU je AMD athlon 2.2ghz, karta je ATI Radeon ALL IN WONDER 9800 series,1024mb ram, WinXP SP3
do hry som pred spustením nainštaloval češtinu...neviem či to má nejaký vplyv, ale pre istotu...
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 0:26 )
Ak to tu niekde bolo tak mi prosímvás dajte link, lebo ja som to nenašiel a už si neviem rady, preinštaloval som to viackrát...stále píše to isté a už ma to sere lebo každá hra ktorú si nainštalujem píše kktiny a to aj na druhom PC s takou grafikou, ktorá sa s mojou predošlou nemôže ani len porovnávať
CPU je AMD athlon 2.2ghz, karta je ATI Radeon ALL IN WONDER 9800 series,1024mb ram, WinXP SP3
do hry som pred spustením nainštaloval češtinu...neviem či to má nejaký vplyv, ale pre istotu...
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2009, 0:26 )
Ak to tu niekde bolo tak mi prosímvás dajte link, lebo ja som to nenašiel a už si neviem rady, preinštaloval som to viackrát...stále píše to isté a už ma to sere lebo každá hra ktorú si nainštalujem píše kktiny a to aj na druhom PC s takou grafikou, ktorá sa s mojou predošlou nemôže ani len porovnávať
-
vendo
Guru