Prečo sa tak správa???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

zelovoc napísal:... skus mu nenapadne niekedy skontrolovat telefon...
tak to je dost drze. Toto nerob, kvoli tomu sa rozisla kamoska s priatelom, lebo jej cital spravy... pritom ona mu bola verna, ale ked zistila toto, tak jej mienka o nom dost klesla... hrabat sa v osobnych veciach bez vedomia a suhlasu dotycnej osoby nieje riesenie... okrem toho je to trestne
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kachna »

mi-chau napísal:Nie je jednoduche vzdat sa niekoho koho lubis.
viem ale co je lepsie? aby sa trapila a bola s nim a mala nadej ze vsetko raz bude dobre alebo povedala koniec a s pocitom ze urobila dobre sla dalej? (aj ked jej bude tazko)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:viem ale co je lepsie? aby sa trapila a bola s nim a mala nadej ze vsetko raz bude dobre alebo povedala koniec a s pocitom ze urobila dobre sla dalej? (aj ked jej bude tazko)
lepsie je opytat sa ho a mat v tom jasno :idea:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

mi-chau napísal:lepsie je opytat sa ho a mat v tom jasno :idea:
tak vidis ako to chodi. namiesto toho aby sa ho opytala necha riesit za nu cudzich ludi pricom sa dosahuje 0vysledok...
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Zuzuzu

1. Áno, myslel som taký prvý "vážny". :)

2. Ak chceš žiť radšej v neistote a klamstve, a on ak je debil tak Ťa tak môže nechať aj ďalších 5 mesiacov. Takže by som si to s ním vydiskutoval a keby nechcel tak tie SMS-ky. Rýchlo a jasne sa dozvieš pravdu. Ak má čisté svedomie a záleží mu na Tebe tak Ti to povie ešte predtým keď ho o to požiadaš a tak k žiadnemu čítaniu SMS nedôjde.

Má 29, neverím, že je to len v tom, že sa Ti nechce zdôveriť, bojí sa Ti zdôveriť atď. Nechce Ťa tým zaťažovať. To sú na jeho vek už iba maximálne frázičky.

Ak má čo tajiť, pristúpil by som ku kontrole. Nenecháš predsa zo seba robiť nejakú hlupaňu.

Bohužiaľ je to tak, nechcem byť pesimista, skôr realista a tak ako ostatní pripraviť Ťa na to horšie. Zažil som už milión takých prípadov, keď to tak muži robili, že mali aj viacej naraz :roll: bohužiaľ....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

skaner napísal:neľúbi ťa
Tak krute a tak pravdive. :)
Napísať odpoveď