web stránka,jej zobrazovanie,vyhladzovanie textu,ako na to ?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Ykso
Medium Expert
Medium Expert

web stránka,jej zobrazovanie,vyhladzovanie textu,ako na to ?

Príspevok od používateľa Ykso »

ahojte, robim si stranku a mam problem v zobrazovani, firefox a opera mi ukazu stranku rovnako , IE7 ukaze inak.
IE7 to vsak zobrazuje spravne, aj medzery medzi tabulkami, vyhladzuje font.
FF a OP mam text kostrbaty, a medzery medzi tabulkami male, nesedi mi rozlozenie na stranke.
Kamarat mi povedal ze sa to da vyladit pomocou CSS, ale som v progr. amater a neviem ako na to.
Co kde nastavit aby sa stranka zobrazovala v tychto prehliadacoch rovnako ?
Ako na to ? diky :wink:
je to jednoducha stranka s fotkami a textom,nic zlozite
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

Nastavis to vo windowse

Chod na plochu > klikni z pravim tlacitkom mysi > daj vlastnosti > vzhlad > efekty > a prepni v druhej kolkonke z Standartná na ClearType.. :)
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

.sO' ~ napísal:Nastavis to vo windowse

Chod na plochu > klikni z pravim tlacitkom mysi > daj vlastnosti > vzhlad > efekty > a prepni v druhej kolkonke z Standartná na ClearType.. :)
To je dobré, iba ak má LCD monitor. Pri CRT monitore to akurát spôsobí, že písmená budú "farebné".
Ykso napísal:...
V css budeš musieť nastaviť margin, padding a border pre tie elementy (a možno aj iné veci). Ak tú stránku zobrazuje inak Opera a Firefox, tak pravdepodobne je problém v tom, že IE to zobrazuje zle (aj keď to tak nevyzerá). Pravdepodobne je IE v "quirk" móde, a napodobňuje nesprávne správanie sa pri šírke okrajov (v IE6- bol problém s veľkosťou okrajov http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_E ... _model_bug).
Napísať odpoveď