Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

shortak napísal:Legalizovať marihuanu ? :?
Možno hej, ak by si chcel ktosi popestovať ako kvetinku, ale tých čo ju fajčia potom postrielať ... :evil:
PROTI LEGALIZÁCII !!!
a tebe hrozne vadí keď si to doma niekto pestuje a fajčí....to absolutne nie je tvoj problem. Keď tým nikoho neobťažuje tak prečo strielať??? To je akoby si zastrelil človeka ktorý si zasadí jabloň a potom žere jablká.
shortak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shortak »

kukiak napísal:K tomu shortlakovi, nazory typu "strielat" si nehaj pre seba, je to detinske a trapne
aha, preto nemám rád feťákov, už zahovárajú ... a keby čosi, tak odkiľ vieš koľko mám rokov ? čo ak som ešte furt decko ? ....ale šak to len tak som napísal, bo mne to nebolo adresované, to bolo nejakému shortlakovi.. :lol:
Cicatrix napísal:a tebe hrozne vadí keď si to doma niekto pestuje a fajčí....to absolutne nie je tvoj problem. Keď tým nikoho neobťažuje tak prečo strielať??? To je akoby si zastrelil človeka ktorý si zasadí jabloň a potom žere jablká.
Práveže keď si to doma pestuje mi to nevadí, to mam FP, ale na ulicu to svinstvo nepatrí.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

shortak napísal:Práveže keď si to doma pestuje mi to nevadí, to mam FP, ale na ulicu to svinstvo nepatrí.
S tym suhlasim aj ja, ale to si ty nikde predtym nenapisal. :wink: . Aj ked vysmiaty nahula vs agresivny alkac, no neviem :roll:

sry za preklep, neber si to az tak k srdcu
shortak
Light Expert
Light Expert

kukiak napísal:S tym suhlasim aj ja, ale to si ty nikde predtym nenapisal. :wink: . Aj ked vysmiaty nahula vs agresivny alkac, no neviem :roll:

sry za preklep, neber si to az tak k srdcu
ale joj, šak to je v poriadku, a také že nemám takých rád som nechcel vypisovať, lebo by to bolo OT, som odpovedal stručne :oops:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

shortak napísal:aha, preto nemám rád feťákov
kukiak je fetak? :o
vidim ze mas dar posudzovat ludi ...inak tvoj nazor vysrielat hulicov je tiez nazor len taky trochu nazorovejsi :D
shortak
Light Expert
Light Expert

SRneC napísal:kukiak je fetak? :o
vidim ze mas dar posudzovat ludi ...inak tvoj nazor vysrielat hulicov je tiez nazor len taky trochu nazorovejsi :D
a tak ja neviem či je, ale tak keď písal čosi proti mne a ja som proti nim tak ako to vyzeralo ??? Ale keď sa k tomu už vyjadril, tak už je to fajn, asi nie je ....To je podla toho kde bývaš. Ja napr. podľa toho aký su tu huliči odsudzujem všetkých čo to takto na verejnosti robia...Vieš ? :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dal by som ju legalizovat uz len z toho dovodu, ze by bola dostupna legalne od 18 rokov, boli by na to vyhradene miesta. Bola by nad tym lepsia kontrola, dalej by ludia vedeli, ze za co platia. Platila by sa za to dan. A tym, ze by to bolo povolene, ludia by o to az taky zaujem nejavili, kedze by to uz nebolo zakazane ovocie. A ako sa hovori, zakazane ovocie chuti najlepsie.
shortak
Light Expert
Light Expert

p4ra napísal:Dal by som ju legalizovat uz len z toho dovodu, ze by bola dostupna legalne od 18 rokov, boli by na to vyhradene miesta. Bola by nad tym lepsia kontrola, dalej by ludia vedeli, ze za co platia. Platila by sa za to dan. A tym, ze by to bolo povolene, ludia by o to az taky zaujem nejavili, kedze by to uz nebolo zakazane ovocie. A ako sa hovori, zakazane ovocie chuti najlepsie.
heh, šak aj teraz sú na to vyhradené miesta - doma ... :lol:
hm, a alkohol je legálny a vidíš že by bol o to malý záujem :oops:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Alkohol je problemom odkedy ludstvo o sebe vie a nemiesal by som to s marihanou do jednej temy urcite.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

shortak napísal:a tak ja neviem či je, ale tak keď písal čosi proti mne a ja som proti nim tak ako to vyzeralo ??? Ale keď sa k tomu už vyjadril, tak už je to fajn, asi nie je ....To je podla toho kde bývaš. Ja napr. podľa toho aký su tu huliči odsudzujem všetkých čo to takto na verejnosti robia...Vieš ? :)
Nie nie som :smt006 . Ak som tvoje ego urazil, tak ti hlboko ospravedlnujem. Ved co je detinskeho na nazore "strielat za jointa"
shortak
Light Expert
Light Expert

p4ra napísal:Alkohol je problemom odkedy ludstvo o sebe vie a nemiesal by som to s marihanou do jednej temy urcite.
tak tak :D srry
kukiak napísal:Nie nie som :smt006 . Ak som tvoje ego urazil, tak ti hlboko ospravedlnujem. Ved co je detinskeho na nazore "strielat za jointa"
no úplne, jasné že neurazil, hádam neskočím z okna pre nejakú tému na fóre :lol: . Sto ľudí, sto chutí :wink:
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

shortak napísal:Práveže keď si to doma pestuje mi to nevadí, to mam FP, ale na ulicu to svinstvo nepatrí.
kukiak napísal:S tym suhlasim aj ja, ale to si ty nikde predtym nenapisal. :wink: . Aj ked vysmiaty nahula vs agresivny alkac, no neviem :roll:
ách kukiak za toto ti budem dávať -K až kým ma to neprestane baviť :D máš šťastie, že mňa nikdy nič dlho nedrží...o čo ide? spýtajte sa kukiaka...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

niekdo tu ma poruchu vnimania vonkajsieho okolia cez ocne laloky. :roll: "S tym suhlasim aj ja" Nikde som nenapisal, ze s uzivanim marihuany na uliciach suhlasim, len, ze ked si mas porovnat vysmiateho kkta s agresivnym grcajucim monstrom mas to za jedno. tak sa tu nestrapnuj a nezakladaj flame, ak mas niaky problem prid mi zazvonit ;)

//dalsi prispevok kde som to pisal. jaj ludska hlupost je nekonecna :twisted:
kukiak napísal:Nie je jedno ci ju budu ludia hulit/jest v coffeshopoch alebo sa skrvat vonku na ulici? Vstup je tam aj tak len od 18r...Ak vam najdi co i len gram na ulici, ste zatknuty a obvineny. Ci tam niekdo chodit bude alebo nie si urci on sam. Zda sa vam ze by boli holandski obcania nejak degenerovani ?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Len sem hodim link z inej zamknutej temy..

http://www.changenet.sk/?section=kampane&x=276476

5 rokov za sakel travy.

Myslite vy, odporcovia, ze je to normalne ? Zobrat cloveku 5 rokov zivota za travu vo vrecku?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

8 davok asi nieje obycajne spotrebne mnozstvo, je kazdemu jasne ze ju dealoval ...a dealerom patria taketo tresty, lebo prave vdaka / kvôli nim sa taketo sracky dostavaju aj k neplnoletym ... dostalo ma napriklad ked mi bratranko povedal ze maju v triede asi troch hulicov ... poviete si no a co jako? .. ale ja si myslim ze v 6.tej triede na ZS je to celkom divne .. v 6-tich rokoch som fical tak na 386DX, nie na nejakych navykovych a psychotropnych latkach ! ... it SUCXXX ! ! !
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

8 davok v nasich policajnych meradlach nebudu ani 2 gramy ;).

To ze male decka zacinaju pit/fajcit/hulit v 6 triede, myslim nie je chyba marihuany.. ale celkoveho vyvoju dnesnej spolocnosti.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:8 davok v nasich policajnych meradlach nebudu ani 2 gramy ;).

To ze male decka zacinaju pit/fajcit/hulit v 6 triede, myslim nie je chyba marihuany.. ale celkoveho vyvoju dnesnej spolocnosti.
uznavam, ze je to mozno trosku nafuknute, ale ani ty ni ja neveieme ake je pozadie :-) ... mozno liezol policajtom na nervy uz dlhsie a iba si nasli konecne nejaky zachytny bod, od ktoreho sa moze odrazit spravodlivost ...

... a k tym decka, netvrdim ze je to vinou marihuany, to isto nie, je jasne ze je to velkym tlakom spolocnosti, ale musis si uvedomit, ze nejako sa k tej marihuane dostat museli ..a ta sa neda kupit v obchode ako cigarety alebo alkohol, ked staci povedat, ze ich kupujes pre takta .. ale zas je to aj s tou marihuanou rovnake ako v obchode z toho hladiska, ze samozrejmä chce kazdy zarobit ... a kedze bussines je bussines, tak je jedno ci su to decka alebo dospeli :-)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:a k tym decka, netvrdim ze je to vinou marihuany, to isto nie, je jasne ze je to velkym tlakom spolocnosti, ale musis si uvedomit, ze nejako sa k tej marihuane dostat museli ..a ta sa neda kupit v obchode ako cigarety alebo alkohol, ked staci povedat, ze ich kupujes pre takta .. ale zas je to aj s tou marihuanou rovnake ako v obchode z toho hladiska, ze samozrejmä chce kazdy zarobit ... a kedze bussines je bussines, tak je jedno ci su to decka alebo dospeli :-)
Nemyslis, ze by sa k nej dostali tak ci tak aj keby bola dekriminalizovana? ako v holandsku ?To sa deje vsade a so vsetkym, to asi nezastavime. Strkat to malym deckam, ci uz travu, chlast alebo cigarety je chore!! to uznava myslim kazdy. Ja myslim ze dekriminalizaciu by pocet dealerov tzn. "eventualnych predajcov marihuany malym deckam" urcite znizil. Ale verim tomu, ze takych svin je ozaj malo ak to predavaju malym deckam.. a ak hej.. podla mna urcite nelietaju len v trave.. a takych uz zatvarat..

Sice ja som o zhulenych siestakoch este nepocul. Podla mna to az tak rozmohnute nie je. asi zijem v malom meste.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ta tvoja prva veta vyznie ako keby som bol ZA dekriminalizaciu :-) ..co moc niesom ... neviem ... dealeri by sa z travy dali na ine drogy, lebo jako raz zacne lietat v predaji takehoto niecoho, uz nikdy nebude chcet robit nic poriadne ... aspon mne to tak vychadza :-)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:ta tvoja prva veta vyznie ako keby som bol ZA dekriminalizaciu :-) ..co moc niesom ... neviem ... dealeri by sa z travy dali na ine drogy, lebo jako raz zacne lietat v predaji takehoto niecoho, uz nikdy nebude chcet robit nic poriadne ... aspon mne to tak vychadza :-)
napisal som "Nemyslis, ze by sa k nej dostali tak ci tak aj keby bola dekriminalizovana?" Nikde som neodhadoval tvoj postoj :). Len vravim ze toto by sa to dialo aj keby dekriminalizovana bola.

Myslis ze dealeri travy by zacali predavat nejake ine svinstva? Je to mozne, ale bol by to len zlomok z nich. Vacsina uzivatelov marihuany je proti tvrdym drogam. Vychadzam z toho ze "dealer" travy ju vacsinou aj fajci :).. Ale moze byt, mozno mas pravdu.

Proti dealerom som aj ja, aj kazdy kdo je za legalizaciu/dekriminalizaciu, si myslim ;),

Trochu casto pouzivame slovo "Dealer", nie su dealerom aj predavacky v obchode co predavaju legalne drogy ?

//digital, to samozrejme viem :D. Myslel som to inak. Ci ti co predavaju marisku, nie su taki isti ako predajcovia chlastu, cigariet.
Napísať odpoveď