Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

jurino88 napísal:mama velky problem preinstaloval som windows a nieco nieje vp oriadku lebo pred preinstalovanim som mal na Counter Strike fsp 90 a teraz mam 20 neviete cim to je ?????,
nainstaloval si si drivery (ovladace) na graficku kartu ?
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

R1k1nko napísal:Kde najdem nejake CZ servre ? ( nech su AWP ) lebo na Svk su napr : bside a undzwei (awp) a tam cheater sami ( nie ze by ma daval ale on da za 4 sek 5 hracov - neviem ako sa ten cheat vola )
Tak chcem skusit CZ komunitu ze ci aj tam su taky je*li ludia .

Hras Steam alebo Non steam ....ak NS tak vyskusaj ceske United-games
jurino88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurino88 »

fruxo napísal:nainstaloval si si drivery (ovladace) na graficku kartu ?
nainstalolaval samozrjenme
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Joxxo napísal:Uz to slape a nevedel by si mi nahodou poradit kde mam hodit stiahnute rukavice(hands) a ako sa da dať dika do pravej ruky ? :) Dik
nz. na tie rukavice potrebujes JHLMV

Kód: Vybrať všetko

http://www.fpsbanana.com/tools/44
potom si v tom otvoris ten model ruk, na kt. chces aplikovat tu texturu. v zalozke textur si najdes texturu povodnych ruk. stlacis import texture a otvoris si tu stihanutu texturu. ulozis a frcis. GL&HF :smt067
ja mam dyku v pravej :| iba knife mas v lavej?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Curuj napísal:nz. na tie rukavice potrebujes JHLMV

http://www.fpsbanana.com/tools/44
potom si v tom otvoris ten model ruk, na kt. chces aplikovat tu texturu. v zalozke textur si najdes texturu povodnych ruk. stlacis import texture a otvoris si tu stihanutu texturu. ulozis a frcis. GL&HF :smt067
ja mam dyku v pravej :| iba knife mas v lavej?
Ja to tiez nechapem , vsetky zbrane fachcia v pravej ruke a ked hodim diku tam mi skoci do lavej :?
sunavcek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sunavcek »

mam cs 1.6. vsetko fungovalo v poriadku ale ked ma to prestalo bavit som to vymazal ale teraz som si to chcel znivu zahrat ale uz to nejde. Ked dam vytvorit hru napise Couldnt conneting to server. Co sa s tym da robit? Mam Xp a nejde to ale niekedy slo. :(
skcookie
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skcookie »

sunavcek napísal:mam cs 1.6. vsetko fungovalo v poriadku ale ked ma to prestalo bavit som to vymazal ale teraz som si to chcel znivu zahrat ale uz to nejde. Ked dam vytvorit hru napise Couldnt conneting to server. Co sa s tym da robit? Mam Xp a nejde to ale niekedy slo. :(
ak hras NS tak si asi zabudol nainstalovat patch tu ho mas: http://cs.wtf.sk/index.php?site=files&file=15

CHCETE HRAT NA KVALITNYCH SERVEROCH KTORE MAJU VYBORNU ODOZVU A JE TAM ZABAVA? WWW.CS.WTF.SK DOPORUCUJEM lamas serwer: 217.73.17.121:27016

ENJOY 8)
sunavcek
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sunavcek »

ak hras NS tak si asi zabudol nainstalovat patch tu ho mas: http://cs.wtf.sk/index.php?site=files&file=15 
lenze ja chcem hrat len single player z botmi a nejde to. Vzdy mi to islo a ziadni patch som neinstaloval
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

sunavcek napísal:

lenze ja chcem hrat len single player z botmi a nejde to. Vzdy mi to islo a ziadni patch som neinstaloval
to robilo aj mne....najdes to par strtan dozadu...vyriesilo sa to tak ze som si stiahol CS 1.6 + CZERO a tam som hraval CZERO s botmi....potom som to zmazal a znova nahodil CS1.6 a islo mi to...to je nieaka zahada...neboj...da sa to vyriesit...ale ja som to vyriesil takto
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

Chlapci, chlapci. Ake mate počitače že hrajete CS1.6? odporučam CSS z cs-source.tk.. :wink: mate tam vsetko potrebne na CSS a dokonca aj cele FREE CSS ktore sa hraje nonsteam.. perfektna hra :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ale ser na CSS, CS 1.6 po STEAME to je sranda, hraval som aj CSS a to ma nebavilo...
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

Lord_3D napísal:Ale ser na CSS, CS 1.6 po STEAME to je sranda, hraval som aj CSS a to ma nebavilo...
ne? lol, ja som expert v CSS a tam mam aj klan.. a kupujem steam z originalkou CSS :)
DANYHELL
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DANYHELL »

Mate niekto spraveny CS server na ASDLku??? Ide to normalne spravit??
Bo ja nechapem zmenil som net na ASDL a nejak mi to nechce ist tak nechapem cim to je?? ved ked mam dynamicku ip tak sa mi meni len ked vytiahnem kabel z modemu a mozno niekedy obcas...
Nejdem robit ziaden public len taky co si s kamosmi zahrame nachilku..
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nedavno som si kupil steam. viem, ze pri cheatovani je isty ban. ci uz je to nejaky program na to (neviem ako to fici s tymi programami, nikdy som necheatoval) alebo aj wallhack. chcel by som si stiahnut nejake nove skiny na CS. neviem na akom principe zistuje ci je pouzity WH. napadlo ma, ze mozno to porovna nejako texturu z CS, ktory mam s texturou originalu. no a tak ma napadlo, ze ci mi to nebude brat ako WH, ked si zmenim skiny a tak. nechcel by som dostat ban na steam len pre nove skiny
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

turtlak69 napísal:nedavno som si kupil steam. viem, ze pri cheatovani je isty ban. ci uz je to nejaky program na to (neviem ako to fici s tymi programami, nikdy som necheatoval) alebo aj wallhack. chcel by som si stiahnut nejake nove skiny na CS. neviem na akom principe zistuje ci je pouzity WH. napadlo ma, ze mozno to porovna nejako texturu z CS, ktory mam s texturou originalu. no a tak ma napadlo, ze ci mi to nebude brat ako WH, ked si zmenim skiny a tak. nechcel by som dostat ban na steam len pre nove skiny
nie, nebude to brat ako cheaty... VAC neni tak primitivny :) pripadne aj s pouzitim hlguard
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

fruxo napísal:nie, nebude to brat ako cheaty... VAC neni tak primitivny :) pripadne aj s pouzitim hlguard
no neviem ci je VAC nejako extra inteligentny. stalo sa vraj, ze aj necheaterovi dalo ban :( tak radsej sa uistim :) thx za odpoved :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ta ja som minule dosliel na dajaki rumunsky NS server, zabezpeceny prepluginovany az mi bolo zle, a hned som fasol BAN za bhop script
LOL
ked na lige sa to moze ta uz nehaapem :D
ale NS mf...steam rulez
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Neviete niekto či á ako sa daju zmeniť mená botov v CS:CZ ? :roll: // names.txt som nenasiel :( a ešte som chcel vedieť či existuje nejaký kód alebo čo na zabitie botov v CS:CZ.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

daju... hladaj niekde v zlozke cstrike nieco ako names.txt... tam su vsetky nicky zapisane ... nepamatam si to presne :?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Joxxo napísal:Neviete niekto či á ako sa daju zmeniť mená botov v CS:CZ ? :roll: // names.txt som nenasiel :( a ešte som chcel vedieť či existuje nejaký kód alebo čo na zabitie botov v CS:CZ.
zapni konzolu ( ; ) a potom napis BOT_KILL
Napísať odpoveď