TV karta
TV karta
Už dlhšie ma serie ked davaju na roznych programoch ako je spektrum, history, explorer, discovery, ...... super dokumenty a ja si ich nemožem nahrať a tak som sa rozhodol že idem kupiť TV kartu ale nechcem dat za nu moc.
Počitam tak okolo 1500sk
Chcem aby som s toho analgoveho visielania dostal čo najviac nehladiac na to čo to bude zaberať a zaroven kedže ideme na Digitalne visielanie tak aby to malo aj takýto vstup.
Ak mi viete nejkú poradit alebo aspon na čo sa mám dívať čomu sa vyhnuť tak mi prosim napišťe ja do tých kariet vobec nevidím.
Počitam tak okolo 1500sk
Chcem aby som s toho analgoveho visielania dostal čo najviac nehladiac na to čo to bude zaberať a zaroven kedže ideme na Digitalne visielanie tak aby to malo aj takýto vstup.
Ak mi viete nejkú poradit alebo aspon na čo sa mám dívať čomu sa vyhnuť tak mi prosim napišťe ja do tých kariet vobec nevidím.
hmmm..ja mam TV-kartu, ibaze ak chces kartu za tak malo penazi...kvalita bude stat za malo...ked si budes pozerat telku cez pocitac, tak na monitore ti to bude dost dost zrnit(lacne karty) pojde to dobre pozerat len ked budes mat TV-OUT a budes to pozerat na telke...lebo ona ma kadejake redukcie sumu a take veci...cize zvaz..a video bude zaberat....trosku viac ako si zvyknuty
to urcite nie..ak by si mal samozrejme aj monitor aj televizor o rovnakej velkosti tak na monitore je horsi obraz koli tomu ze nic mu neredukuje sum a nema ziadny filter..keby bola pravda to co hovoris tak stoja telky rovnako ako monitoryywi napísal:To je uplne jedno, ci bude draha alebo lacna(vsetky maju rovnake chipsety)..zrnit to bude tak ci tak...Teda samozerjeme zalezi na tom, co povazujes za zrnenie..Ked pojdes na taku vzadialenost od monitoru ako od TV, tak rozdiel ziadny oproti televizoru..
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
Na to sluzia taketo TV tunery, napr.
http://www.tvfreak.cz/art_doc-E044BCEFE ... 928B5.html
http://www.tvfreak.cz/art_doc-E044BCEFE ... 928B5.html
No ved to je presne to čoho sa obávam že kupim kartu aj za viac penazí som ochotný do nej dneska vrazit aj viac ale bolo mi povedané a si to je pravda že nejde ani tak o kartu ako o signál pokial ma človek nahovno signál tak mu ani draha karta nepomože a že je to indvidualne lebo viem o to že mali dvaja tu istu kablovku a jeden mal kartu za 1400 a ked ten siganal nahrával tak to mal pomerne pekný obraz a ten druhý mal kartu za tamer 3000 a ked to naral tak vravel že sa mu ani nechelo na také čosi divať že bol sklamanýPlayboy napísal:No ja mam dlho Leadtek WINFAST DV2000 a ziadne filtre a uzemnovace som nepotreboval. Silny signal kablovky UPC a normalny pouzivatel by mal byt spokojny aj na LCD.
presne tak jednoducho pokial nemas dobry zdroj signalu tak ti nepomoze ani svaty otec a budes sa musiet zmierit s mizernou kvalitou obrazu...bohuzial ja som nedavno kupil DVD rekorder a doma mam obycajnu rozsumenu kablovku...no na telke este ako tak ale ked dam to DVD do compu je to v podstate nepozeratelne (a to davam zaznam do MPEG-2 a iba 2 hodiny na 1 DVD)hojko napísal:skener: Ale je rozdiel ked nahravas napriklad z UPC, kde sa datovy tok pohybuje az na hranici 6 mbit/s a ked nahravas z analogu, ci uz je to antena alebo kablovka. V tom druhom pripade ti nepomoze ani neviem aka draha karta.