Potrebujem radu proste klasický prípad vy si niečo spravýte pekne vymakané zarovanné atd. vo worde. Potom si to date na kluc idete s tým za kamošom alebo hocikým a otvorite to unho doma a čo sa stane?
NO ! Odpoved je jednoduchá ako facka no celé sa to poserie zarovannie nieje také ako má byť, okraje su nastavene inač fond sa zmenil celé je to posunute atd atd........ Komu sa to ešťe nestalo Á vlaste taký nieje tak nič.
Tak a otázka znie Ako mám ten word uložiť prinajhoršom aj len na čítanie aby ked si ho otvorí hocikto na hociakej verzii vordu tak ked to otvorí bude to mať tak zarovnené a na takých stranách ako to vytvrorím !?
Nejako sa to musí dať ved mi poradte čosi a nielen mne myslím že toto trápi alebo nasralo už viacej ludí.
Ved sa podelte o skusenosti.
Potrebujem poradit s wordom
Tak to ste ma teda moc nepotešili ja som myslel že sa to dá nejako uzamknuť ten document aby teda aj ked by sa v nom teda nemohol nikto hrabať tak by sa to ale ani neposunulo ani keby som otvoril hocikdedeblasco napísal:ak to chces nasledne editovat, hm, musis si to nechat v doc ak to potrebujes len ukazat, pdf je najlepsie...