uz vysla par tyzdnov dozadu cestina aj ceska verzia.sO' ~ napísal:Perfektná hra, dúfam že vyjde čestina alebo slovenčina do tejto hry, aj ked černobyl mám v láske..
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
jauznevimco
Light Expert
zasa zasek uz predpokoladam ze naky LAG , mam zaviest profesora Kruglova k Yantaru (ak neviete s Kruglovom som sa prebijal cez taku bandu kktov) , PDA mi pise ze s nim mam porozpravat , ked s nim otvorym rozhovor,tak uz tam len Maj Sa , a v hornom okne ze si oznaceny pospes si , ale ten kkt za mnou vobec nejde proste neviem co by som uz vymyslel , verziu hry mam necracknutu s patchom 1.0003 , za rady dakujem
žiadny LAG
,treba prejsť cez ten ohnivý podchod
-
nErD. ' z
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
prosim vas potreboval by som nejake antiradiacne lieky a neviem kde ich zohnať, kde by sa dali kúpiť ? Totiž som už šiel do lvlu 2 a zistil som že na radiaciu sa da cosi kupiť (okrem vodky z tej su niekedyy dost zle stavy... a hrať sa to neda) ale neviem kde.
Inak hra je dosť dobrá, ale boje sú niekedy náročné zvlášť ked ste sam lebo nepriatelia 1 rana a je po vas a vy do nich strielat mozete kolko chcete
Inak hra je dosť dobrá, ale boje sú niekedy náročné zvlášť ked ste sam lebo nepriatelia 1 rana a je po vas a vy do nich strielat mozete kolko chcete
-
Grond
Medium Professional
no mne z vojakov padali antiradiacne injekcie alebo tie vedecke lekarnicky by mali znizovat radiaciu , ale radsej si zozen lepsi obleknErD. ' z napísal:prosim vas potreboval by som nejake antiradiacne lieky a neviem kde ich zohnať, kde by sa dali kúpiť ? Totiž som už šiel do lvlu 2 a zistil som že na radiaciu sa da cosi kupiť (okrem vodky z tej su niekedyy dost zle stavy... a hrať sa to neda) ale neviem kde.
kde si nasiel vsetkych 7 koncov?MP4-20 napísal:pri vsetkej ucte neskutocne trapna hra ....ked som si pozrel vsetkych 7 koncov som zistil ze sa to neoplati ani naistalovat
Ja som to cele prebeholjauznevimco napísal:Len taka otazka.
Akym sposobom ste sa dostali cez tie vrtulniky pred sargofagom? Alebo ako ste hrali tuto cast?
Potom ako prejdete ten most cez tu vyschnutu rieku hned za Pripjatou az po vstup do sargofagu.
-
Šu-Do
Redeemer
lol...MP4-20 napísal:pri vsetkej ucte neskutocne trapna hra ....ked som si pozrel vsetkych 7 koncov som zistil ze sa to neoplati ani naistalovat
-
blitzkrieg
Professional
Povypínaj ICQ a také kraviny (poprípade stiahni niečo normálne, QIP, Trillian alebo niečo také) antivíry, antispyware, defragmentuj HDD (odporúčam so System Mechanic-om).
Keď to nepomôže, tak by som zobral PC na návštevu k predajcovi
//tak ja neviem, zober ho k sebe na návštevu, to asi bude ono
Skús reinstall hry, alebo počkaj na Fallout 3
Keď to nepomôže, tak by som zobral PC na návštevu k predajcovi
//tak ja neviem, zober ho k sebe na návštevu, to asi bude ono
Skús reinstall hry, alebo počkaj na Fallout 3