totemie? ty aj vies co rozpravas.....hadam myslis totemi? tu sa daju v poho najst wow.allakhazam.com a sluzia na niektore shamanove kuzlaRainbowSix napísal:chalani vipisete mi tu totemie a naco su prosim vas
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak asi nikde na free neni tak vela ludi aby si ich videl na kazdom kute...piston napísal:chcel by som tiez zacat hravat, aky by ste mi poradili neoficialny slovensky alebo cesky server? Nechcem totiz hrat tak ze raz za pol hodinu niekoho stretnem
sak si skus 10 dnovy trial na oficu...a a potom mozes ten acc upgradnut na full...ovsem ak by si bol ochotny si potom za hranie platit
-
Armageddon
Light Star
no tak 1.4.0 dnes uz ako keby "neexistuje" lebo sa s nou nikde nehra......chod na stonecastle.extel.sk ....to je dobry server ale budes potrebovat Burning Crusade aby si si to patchol na 2.0.12 alebo staci len najst patche na 2.0.12 a nemusis mat burning crusade....tot vse....ak by si mal otazku tak kludne napis...rad pomozemArmageddon napísal:Prosim poradte. Nechce sa mi citat celych 30 stran tak. Naistaloval som si Wow-ko (obycajne), patch 1.4.0 enUS a kde si mam najst server a kde si vytvorim account??? dakujem a este nema niekto nejaky dobry server???
-
Armageddon
Light Star
cize mam si stiahnut ten patch 2.0.12??? ak hej tak ty to nahodou nemas???-=wolf=- napísal:no tak 1.4.0 dnes uz ako keby "neexistuje" lebo sa s nou nikde nehra......chod na stonecastle.extel.sk ....to je dobry server ale budes potrebovat Burning Crusade aby si si to patchol na 2.0.12 alebo staci len najst patche na 2.0.12 a nemusis mat burning crusade....tot vse....ak by si mal otazku tak kludne napis...rad pomozem
no 2.0.12 FULL neni ale mam pre teba postup ako to urobis:Armageddon napísal:cize mam si stiahnut ten patch 2.0.12??? ak hej tak ty to nahodou nemas???
das si 1.12.0
stiahnes si update z 1.12.0 na 1.12.1
1.12.1 -> 2.0.1
2.0.1 -> 2.0.3
2.0.3 -> 2.0.12
dufam ze si to pochopil
BTW: patche mas na http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors a ak tam niektorych z nich nenajdes tak pouzi google
ok, mam problem jazatial hram na free servery chcem ist na ofi.Ale zaujima ma jedna vec.Na tomto free druid bojuje z unarmed,ale zbran ktoru ma mu vobec nepridava na damage ani nemaeni rychlost(u caf je to 1.00 u bear 2.50),pocitaju sa akurat atributy zbrane.Hovoria mi ze to tak ma byt lenze ja som pozeral video kde v cat daval crit za 1800 a to urcite nieje max.Ved s unarmedom taky crit nemozem dat.Tak ako to, pridava zbran na damage alebo mi je ta zbran na prd.(akurat prida atributy co dost pomoze:D)
-
Armageddon
Light Star
Takto mam jednu otazku. Naisntaloval som si Wow BC a mam tieto patche
wow-2.0.1-to-2.0.3-enus-patch
WoW-2.0.3-to-2.0.7-enUS-patch
WoW-2.0.7.6383-to-2.0.8.6403-enUS-patch
wow-2.0.8-to-2.0.10-enus-patch.
Chcem sa spytat ci ich mam nainstalovat v takom poradi ako su napisane alebo v nejakom inom. PS: v tomto som lama.
S kamosi hraju na tomto serveri http://www.anthoria.com/ a ja by som tam chcel ist stacia mi tieto patche? A ako si mam nastavit server? Dakujem
KTO POMOZE K+
wow-2.0.1-to-2.0.3-enus-patch
WoW-2.0.3-to-2.0.7-enUS-patch
WoW-2.0.7.6383-to-2.0.8.6403-enUS-patch
wow-2.0.8-to-2.0.10-enus-patch.
Chcem sa spytat ci ich mam nainstalovat v takom poradi ako su napisane alebo v nejakom inom. PS: v tomto som lama.
S kamosi hraju na tomto serveri http://www.anthoria.com/ a ja by som tam chcel ist stacia mi tieto patche? A ako si mam nastavit server? Dakujem
KTO POMOZE K+
-
Lord PROXI
King
hmmm.... co hovorite na tie
fun servery
Som sa vcera na jeden pripojil, zabijem prveho kripa, a 500 000exp, lvl 30, kym som prisiel do mesta za krvavych elfou som bol lvl 58 ... dost prehnane, ked som napisal do worldu ze to co je za server, par ludi ze celkom v pohode, ja uz mam 100g ( drop nebol skoro ziadny ) pozeram, ved na blizzlike serveri som mal na lvl 30 100g, toto je server na 5min, aby si kazdy noooob spravil lvl 70 a vychvaloval sa
co ma dost prekvapil server unzwei, fakt dobry
inak nemate daky dobry CZ/SK server kde su zvysene exp, ale nie prehnane ?
aby nepadal casto, nelagoval a tak ?
ja mam na wowko cas tak hod. max vecer, cize do outlandu by som sa dostal tak asi za polroka
Som sa vcera na jeden pripojil, zabijem prveho kripa, a 500 000exp, lvl 30, kym som prisiel do mesta za krvavych elfou som bol lvl 58 ... dost prehnane, ked som napisal do worldu ze to co je za server, par ludi ze celkom v pohode, ja uz mam 100g ( drop nebol skoro ziadny ) pozeram, ved na blizzlike serveri som mal na lvl 30 100g, toto je server na 5min, aby si kazdy noooob spravil lvl 70 a vychvaloval sa
co ma dost prekvapil server unzwei, fakt dobry
inak nemate daky dobry CZ/SK server kde su zvysene exp, ale nie prehnane ?
aby nepadal casto, nelagoval a tak ?
ja mam na wowko cas tak hod. max vecer, cize do outlandu by som sa dostal tak asi za polroka
tu je high server
zvysene raty za questy, za mobov 2x a ten server kde si bol za chvilku 58 mohol by si dat link? 
EDIT:do prdele som ho tu zabudol dat
http://wow.bugs-czf.net/
EDIT:do prdele som ho tu zabudol dat