V čom je táto karta (Memory stick micro M2) lepšia ako obyčajná micro SD karta??? lebo je CCA 3krát drahšia...a neviem v com by mohla taka karta byť lepšia...úplne nič ma nenapadá...
vvert napísal:pretože asi ju vyraba sony a sandisk (zatial) je dosť malá preto sa využiva hlavne SonyEricsson mobiloch,žiadne podobnosťi z MicroSD nema
ja viem, ze nema podobnosti, ale ze preco je taka draha??? Len pre zisk spolocnosti?? lebo taka 1GB micro SD stoji tak do 400SKK a taka Micro M2 tak CCA 1100SKK... ze cim je taka vynimocna ze je taka draha??
susenejablko napísal:ja viem, ze nema podobnosti, ale ze preco je taka draha??? Len pre zisk spolocnosti?? lebo taka 1GB micro SD stoji tak do 400SKK a taka Micro M2 tak CCA 1100SKK... ze cim je taka vynimocna ze je taka draha??
kokso, kde si nasiel gigovu kartu za taku cenu??? 2gb sandisk stoji v alze necelych 1300
je to tym,ze microSD vyraba spusta vyrobcov a ti ak chcu predat musia podliezat cenou konkurenciu a tak sa podliezaju a podliezaju a my nakupejeme za par korun a M2 robi len SE a Sandisk tak aj ta cena sa dost dlho drzi na jednej cenovej urovni