takze ... ja by som chcel tento ub .... text "Get Rich Or Die Tryin' " a niekde moj nick - takto - "Shady" a este zeby to mal byt extra ub viete co je extra ? tu je nahlad -
no dobre pani tak sa pochlapte...
motiv Star treku, nie DS9, najlepsie TNG alebo ST enterprise, v krajnom pripade voyager
...som zvedavy, co dokazete, uprimne...!
deblasco napísal:no dobre pani tak sa pochlapte...
motiv Star treku, nie DS9, najlepsie TNG alebo ST enterprise, v krajnom pripade voyager
V star treku sa vobec nevyznam no toto som vystruhal nejako .
Dufam ze sa budu pacit
Pripadne zmeny v UB hlas na SS .
deblasco napísal:no dobre pani tak sa pochlapte...
Ne nikto nezabudol alebo aspon ja nie ale ak dobre viem z jedneho fora zamerane na userbary si poziadal o taky isty userbar a aj ti ho urobili ked si snim nebol spokojny tak si im to mal napisat .
Dokaz .
takze designer ano mas pravdu lenze ja som snim spokojeny az nad mieru pretoze r84 to spravil uzasne ... ale ja si taketo pracicky zbieram s krizami a davam si to robit na kazdom fore .. sice si to viem spravit aj sam pretoze s grafikou robim ale ide tu o ten efekt mas s toho vecju radost ... dufam ze som to objasnil .. a v podstate sa namna zabudlo .. pretoze o tomto nevedel kazdi .. a zase len dodavam dufam ze som to objasnil ... ////da real end