t0m4s3 napísal:Byvam na private a v skole (FI) sa tohto roku budem vyskytovat velmi velmi sporadicky (ako aj po ine roky ) a ked boh da tak spravim 15 kreditov a budem v druhom semestri
WOW od takehoto forumistu a typka co ma premakanu straku som cakal niekoho starsieho.
PS dobra fotka v ISe.
mozno trochu OT ale neviete niekto kolko beru do brna na informu? a kolko sa priblizne hlasi ludi? na fiitke som test dodrbal takze sa spolieham na Brno...
uz su vysledky z tohto rocnych prijmaciek na MU...tak sa pochvalte ako ste dopadli... ja som sa hlasil na FI a dal som to na 37 bodov zo 64 a percentil 92,99 takze som total spokojny...som ani necakal tak vela...
a neviete jak je to s vymennymi studijnymi programami?keby som chcela ist na semester do BRNA na ekologiu ?
sa ozvite keby niekto o tom nieco vedel..dikk
Eritrea napísal:a neviete jak je to s vymennymi studijnymi programami?keby som chcela ist na semester do BRNA na ekologiu ?
sa ozvite keby niekto o tom nieco vedel..dikk
to musi byt tvoja skola aj MU zapojene do nejakeho vymenneho programu, dalej musi byt sucastou toho programu tvoj odbor, musis splnat podmienky atd. to ti povedia na studijnom
moja skola Technická U v ZV ma medzi spriatelenými skolami brno, len neviem ci ten odbor tiez..no ved ja sa spytam, len ci nahodou niekto nevie.. ale aj tak diik.)
pozeral som na stránku na informácie pre uchádzačov a celé to tam bolo o TSP.neviete aké sú ďalšie podmienky pre prijatie?alebo sa všetko zakladá len na tých testoch?
vsimol som si, ze sa tu spominal privat a internat ... kolko sa priblizne za to plati? nechcem presne sumy, len priemer, lebo viem, ze je to fakt rozne
intrak zalezi aky a kolko osob na izbe, za dvojku das 2000-3000,- za privat podobne sumy s tym, ze dvaja na izbe, 4 na byte - 2+1 byt je zhruba za 10-12k
Chcel by som sa ešte opýtať : Aplikovaná informatika ako odbor na je teoretickejšia ako Informatika? A o Informatike a druhom obore ani nemám uvažovať?