aky je postup pri strate karty SIM na ktorej bol pausal ? da sa to urobit tak ze ostane mi to cislo co som mal aj na novej karte ? dakujem za odpovede
Strata SIM
Strata SIM
dobry den..
aky je postup pri strate karty SIM na ktorej bol pausal ? da sa to urobit tak ze ostane mi to cislo co som mal aj na novej karte ? dakujem za odpovede
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... to ako mi ches povedat ze oni su samani a vedia, ze si ju statil ? ...tak tam nabehne a povie, ze ju mal v penazenke ne ? ..a ze penazenku mu ukradli alebo ze to mal v druhom fone ..aelbo pcvn nejaku .. neee ? .. treba sa vynajst ...spanoo napísal:no niesom si taky isty...moj bratranec musel platit 500,- sk za to aby mu dali to iste cislo...obzvlast sa to plati pri strate..pri kradezi sa myslim nemusi
poplatok tam urcite je okolo tych 200 sk v orange ale myslim ze aj pri strate aj pri kradezi nakolko nemaju ako zistit ci bola sim resp. telefon odcudzeny alebo ho jednoducho stratil ....to by kazdy kto strati telefon alebo sim kartu mohol prist do predajne a jednoducho povedat ze mu ukradli telefon .. 
Re: Strata SIM
zdravim vas..
stratil som mobil,s predplatenou simkou..tak som bol v piatok v telekome, a dali mi novu kartu.. lenze este stale sa mi neda dovolat,ja volat mozem.. neviete ,prečo?alebo čo stym mam robiť?
stratil som mobil,s predplatenou simkou..tak som bol v piatok v telekome, a dali mi novu kartu.. lenze este stale sa mi neda dovolat,ja volat mozem.. neviete ,prečo?alebo čo stym mam robiť?