No wildduck ten poznam rozdiel aj medzi 1GB a 2GB aj ked vytazenie pamati je 500MB. Ak pouzivas software a pracujes tak, ze vytazenie systemovej pamate je viac ako 2GB tak system poznas, v opacnom pripade ani nahodou. Maximalne tak v penazenke.
t0m4s3 napísal:No wildduck ten poznam rozdiel aj medzi 1GB a 2GB aj ked vytazenie pamati je 500MB. Ak pouzivas software a pracujes tak, ze vytazenie systemovej pamate je viac ako 2GB tak system poznas, v opacnom pripade ani nahodou. Maximalne tak v penazenke.
nie je to LUXUS dolezite je ze naco potrebujes tolko RAM ked len na hry a somariny tak to je zbytocnost ked potrebujes na pracu (graficke programy) zeru nenormalne mnozstvo RAM tam ti RAm zavazi lebo nie je jedn o ci ti generuje tvoj vytvor 20 minut alebo 3 hodiny
cislo5 napísal:nie je to LUXUS dolezite je ze naco potrebujes tolko RAM ked len na hry a somariny tak to je zbytocnost ked potrebujes na pracu (graficke programy) zeru nenormalne mnozstvo RAM tam ti RAm zavazi lebo nie je jedn o ci ti generuje tvoj vytvor 20 minut alebo 3 hodiny
Myslel som bežného užívatela nie niekoho kto pretvára celé filmy (bežný užívatel - to je ten ktorý využíva pc na kancelárčinu a hry)
myslim ze 2GB bohate staci....ja mam 1GB a strankovaci subor 512MB...a robim aj s photoshopom vitrualne pocitade a kadeco naraz pospustane....mam zatazenie slusne. a nemal som nedostatok ram este......a kebyze mam 2GB ram tak urcite strankovaci subor vypnem..aby som disk zbytocne nazatazoval
no pre usera opostaci fakt aj 1GB suhlas ale pri praci ako ste to spominali vo photoshope aj ked vypnem strankovanie na disk nestaci najme ked subor s ktorym robis je podrobna fotka nejakeho miesta stalo sa mi ze som pracoval aj s 8OG suborom
Keby ze robi s grafikou, alebo v CAD/CAM aplikaciach etc., tak by ani sekundu neuvazoval lebo by vedel ze ramky nieje nikdy dost, ale takto ma asi nejakych 10k nazvys a nevie im najst ziadne zmysluplnejsie vyuzitie