Odstránenie nepotrebných vecí na DVD

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Marcos Corvin
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Odstránenie nepotrebných vecí na DVD

Príspevok od používateľa Marcos Corvin »

Ahojte ľudia, neviem si dať rady s odstránením menu a nepotrebných vecí na DVD keď chcem napáliť čiste len film. Neviete mi prosím vás poradiť nejaký dobrý software čo by to vedel spraviť s tým, že by mi neubudlo na kvalite obrazu???
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

DVD Shrink a myslsim ze aj DVD Decrypter to vie spravit, len j kapecku zlozitejsi
Marcos Corvin
Expert
Expert

Skolacik napísal:DVD Shrink a myslsim ze aj DVD Decrypter to vie spravit, len j kapecku zlozitejsi
Tie programy oba mám... len neviem presne ako to mám spraviť... je tam, že mi to automaticky prerobí 7GB na 4,7GB DVD-čko ale to menu keď dávam, že chcem zmazať tak to tam nie je vysvietené (neni sú povolené tie možnosti)... tak neviem ako na to...
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

otvoris si DVD a prepnes na to Vytvorit nove DVD (mam to v cestine, ale tak to tlacitko uplne na pravo) a tam si pretiahnes na 2. stranu co chces a kedze ty chces iba film tak iba ten film tam das :wink:
Marcos Corvin
Expert
Expert

Matisek napísal:otvoris si DVD a prepnes na to Vytvorit nove DVD (mam to v cestine, ale tak to tlacitko uplne na pravo) a tam si pretiahnes na 2. stranu co chces a kedze ty chces iba film tak iba ten film tam das :wink:
To som skúšal ale nedelilo mi to tých súborov tak ako to je na tom "ORIGINÁLNOM" DVD-čku ale dávalo mi to tam všetko dokopy... tak som si nebol istý či to robím správne...
Napísať odpoveď