Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
odporucam , velku mandlovu cokoladu, milka s figarom sa moze strct za klobuk, dalej s jedla ryby maju super a asi vsetky druhy dovoz s polska a poliaci maju kvalitne ryby a lacne dalej chrenova pomazanka-super.
lild ma dost dobre a kvalitne veci, otestovane mam toho dost(lidl oproti intraku) zatial som bol spokojny
lild ma dost dobre a kvalitne veci, otestovane mam toho dost(lidl oproti intraku) zatial som bol spokojny
Re: hh
lol, ale zas neni to tak celkom pravdaDeFeAt napísal:Co je z lidlu, není k jídlu..![]()
inaq k+ za ten slogan
-
braino.swk
Light Professional
-
zuzkazuzka
VIP
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
lidl ma jeden problem, tam by sa normalny rodinny nakup nedal spravit. daju sa tam najst niektore vydarene veci, ked som tam onehdy chodil tak som bol prijemne prekvapeny tou drahsou kolou, mala celkom dobru chut a este som tam zvykol kupovat hranolky a nejake tie chipsy. inak nic. a az taky lacny nieje.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
h mm za prve Lidl neni obchod .. skor sklad .. ale niektore veci su tam skutocne vymakane ! ! ! ... napr. tie nanuky take ako magnum co tam maju a aj ten isty bez orieskov je uplne bombovy ... napodobenina corneta je tiez uplne fajna .. a este aj taka zmrzka v okruhlom kelimku mi chutila .. taka stvorfarebna
... toto proste ked idem kolo lidla tak si dam ... a ked je tatko v meste a ide okolo, tak tiez nikdy neodola
...
Inka tam maju este dobre niektore tie vody .. nejaka Cola co tam mali bola celkom chutna a este taka zelena voda ..ale toho sa dali vypit len 2 deci, lebo bola hrozne bublinkova ... a aj dost sladka ..ale chutovo lepsia ako nejaka po...ana tesco voda
... Co ja vim co tam este maju fajn .. niektore tie kexy a taketo su fajn ... ale nikdy my som si tam nekupil nic z chladiaceho boxu ( napr. vlassky salat, alebo salama ) .. tomu neverim, ked vidim ze maju popritom uz len taky maly skladik a pochybujem ze je tam nejaka kimatizovana miestnost
... takze tak
..
Inka tam maju este dobre niektore tie vody .. nejaka Cola co tam mali bola celkom chutna a este taka zelena voda ..ale toho sa dali vypit len 2 deci, lebo bola hrozne bublinkova ... a aj dost sladka ..ale chutovo lepsia ako nejaka po...ana tesco voda
Keď lidl čerstvo otovorili, tak tam mali bezkonkurenčné ceny, ale teraz sa to až tak neoplati, tých 15sk/nákup radšej oželiem a kúpim niečo, kde mám istotu, že na druhý deň o tom nebudem čítať, že je v tom nejaká huba. [mám na mysli hlavne potraviny, nie pochutiny].
-Inak mi tam chutí ten syr balkanskeho (alebo baltickeho?:hmm:) typu, ten je fajn.
-Z tej elektroniky - čo som tam kukal stativ na foťák tak jasná poľska (ne)kvalita, celé sa to heglalo, ešte to v obchode bolo.
-Z potrieb pre kone - známa si tam kupila ohlavku a vydržala jej týždeň a pretrhla sa. Na druhej strane, sestra ma odtial čepsy a služia dobre (hold keď je niečo kožené, auschluss to nebude).
-Takže toľko k moju názoru a skusenostiam s lidlom.
-Inak mi tam chutí ten syr balkanskeho (alebo baltickeho?:hmm:) typu, ten je fajn.
-Z tej elektroniky - čo som tam kukal stativ na foťák tak jasná poľska (ne)kvalita, celé sa to heglalo, ešte to v obchode bolo.
-Z potrieb pre kone - známa si tam kupila ohlavku a vydržala jej týždeň a pretrhla sa. Na druhej strane, sestra ma odtial čepsy a služia dobre (hold keď je niečo kožené, auschluss to nebude).
-Takže toľko k moju názoru a skusenostiam s lidlom.