Trapasy v skole
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
sa mi akurat dnes podarilo... bola prva hodina a ucitelka sa nieco pytala spoluziaka ktory bol este asi rozospaty alebo co a potom ho aj na tabulu vyvolala a on bol chalan dost mimo a kecal nezmysli alebo nic... no a som ho tak priatelsky chcel podpichnut tak ked siel na miesto tak mu vravim na celu triedu ze dnes je asi nejak mimo a on mne na to ze ja mam asi naopak tricko... a ono bolo fakt naopak
to mam za to ze som ho chcel zhodit tak potom som bol sam za debila 
-
pishta
Light Professional
Ja mam trapasov dost,nexce sa mi to tu ani pisat
Jeden s tych dost miernejsich ktory bol dost nedavno bol asi tento
Dajme tomu ze jedna ucitelka sa vola Dobsinska a ucitel Humensky
Dobsinska je ucitelka fyziky a v jej kabinete je stale "smrad" z nejakych chemikalii ako minule mi z toho bolo dost navracanie aj alergiiu som z toho mal...
No ale proste cez prestavku som na celu chodbu zahlasil ze v Dobsinskej kabinete je smrad jak keby sa Humensky s Dobsinskou jˇˇbali spolu s opicami do analu
a ona s stala za mno
zaver si domyslite...
Potom jeden z druhej triedy sa v 8. triede na zakladnej posral
atd...blbosti vseliake
Jeden s tych dost miernejsich ktory bol dost nedavno bol asi tento
Dajme tomu ze jedna ucitelka sa vola Dobsinska a ucitel Humensky
Dobsinska je ucitelka fyziky a v jej kabinete je stale "smrad" z nejakych chemikalii ako minule mi z toho bolo dost navracanie aj alergiiu som z toho mal...
No ale proste cez prestavku som na celu chodbu zahlasil ze v Dobsinskej kabinete je smrad jak keby sa Humensky s Dobsinskou jˇˇbali spolu s opicami do analu
Potom jeden z druhej triedy sa v 8. triede na zakladnej posral
atd...blbosti vseliake
-
P3Bo
Guru wannabe
Viem že je táto téma už asi dosť OT ale nedalo mi sem nenapísať môj dnešný "úžasný deň" nespomínam písomky ktoré som do..kakal.
Deň sa začal celkom v pohode tak si kráčam po chodbe a zrazu naproti vidím dievčatá čo po mne pokukovali...tak som sa na nich usmial a potom nastala zvláštna chvíľa ktorá sa odhrala ako v matrixe zle som došliapol na chodidlo (viac menej na bok ) a pomalycky som sa vysypal rovno pred nimy ....no hanba tak sa my vysmialy a ja som sa pozbieral a išiel ďalej.
Druhý prúser nastal vtedy keď som stal pred školou a kedže som bol dosť prepchaný trebalo mi odgrgnút ...no predsa neodrgrgnem kamošovi do xichtu ...predsa niesom prasa
....tak som sa v rýchlosti otočil a grgol som si ....avšak rovno našej profke do xichtu ..práve prechádzala okolo a ja som si to nevšimol že stojí za mnou a grgol som jej rovno medzi oči stála asi 15 cm odo mňa a práve prechádzala....ten jej pohľad nikdy nezabudnem.....
Deň sa začal celkom v pohode tak si kráčam po chodbe a zrazu naproti vidím dievčatá čo po mne pokukovali...tak som sa na nich usmial a potom nastala zvláštna chvíľa ktorá sa odhrala ako v matrixe zle som došliapol na chodidlo (viac menej na bok ) a pomalycky som sa vysypal rovno pred nimy ....no hanba tak sa my vysmialy a ja som sa pozbieral a išiel ďalej.
Druhý prúser nastal vtedy keď som stal pred školou a kedže som bol dosť prepchaný trebalo mi odgrgnút ...no predsa neodrgrgnem kamošovi do xichtu ...predsa niesom prasa
-
Martinspeed
Medium Expert
Po tomto trapase si zo mna robila cela trieda srandu asi 2 roky... Jedneho pekneho dna na hodine dejepisu sa profak rozhodol, ze bude skusat. Vytiahol mojho spolusediaceho, ktory sa ospravedlnil, ze nie je pripraveny.
Potom bolo chvilu ticho a prof., kto pozeral do menneho zoznamu povedal "Warum" [nem. preco]. ja som to pocul trochu inak, pocul som svoje meno(podoba sa), nato som sa postavil a:
"Pan profesor prosim ospravedlnte ma ale ani ja nie som pripraveny."
On na mna pozrel jak na debila a cela trieda do rehotu
To bol trapas...
Potom bolo chvilu ticho a prof., kto pozeral do menneho zoznamu povedal "Warum" [nem. preco]. ja som to pocul trochu inak, pocul som svoje meno(podoba sa), nato som sa postavil a:
"Pan profesor prosim ospravedlnte ma ale ani ja nie som pripraveny."
On na mna pozrel jak na debila a cela trieda do rehotu
-
bolek
Guru
Najvacsi trapas, na ktorom sa teraz uz len smejem, ale vtedy som sa neskutocne hanbila
, sa mi stal na nizsom stupni gympla. Idem si do skoly, v ruke som mala take vrecko s vecami na volejbal, ktory som mala po skole. Lenze to vrecko som mala priserne napchate a v satni som zistila, ze mi z neho vypadla podprsenka - taka ta sportova, viete, no
. Najprv som spanikarila, ze kde moze byt, kde a kedy mi vypadla, potom som sa zacala upokojovat, ze mozno som ju zabudla doma a zrazu, ked som pozrela von oknom na skolsky dvor, tak tam lezala. Whoops, cela cervena, nevediac, co robit este cez otvorene okno som pocula tie hlasky typu:"Niekto tu mal divoku noc", som zacala rozmyslat, ze ako sa k nej dostanem, ci ju tam mam nechat alebo nie.
. Vsade plno ludi, tak som pockala tam do 8:05 a ked uz nikto nesiel, tak som sa bocnym vchodom vytratila a sla pre nu. este asi da dni potom som sa klepala (ved mala som nejakych 13-14, tak sa nesmejte
), ci ma niekto videl alebo nie, potom uz fpoho 
mne sa stal jeden dost neprijemny tuto zimu boli sme na takom malom rybniku ja kamarat a jeho bratranec ten bratranec sa vola rišo a hovoril nam že keby tu prišiel chlap na takej bielej škodovke tak zdrhajte to je spravca rybnika my sme totiž rozbijali lady megačmi
samozrejme že sme mu neverili on si vždy vymišla kraviny.no chvilu sme tam boli a hadzali sme megače a zrazu asi tak 70m(cca) zastavila biela škodovka rišo hned začal zdrhat do pola a ja len tak krokom za nim že čo ti hrabe kam bežiš
a teraz vidim ako kamarat beži smerom ku mne a kriči:to je on
tak sme začali zdrhat a skočili sme do pola
mysleli sme si že nas chce zmlatit alebo čo tak sme sa brutalne bali po chvili nas našiel ale nič nam nespravil len sa pytal že či sme to my rozbijali tie lady a my že to my nie
on nam hovori že on tam sa bude ešte korčulovat nech to nerozbijame sice nam nič nespravil ale vys..ty sme boli riadne 
-
Old Dirty Bastard
Guru
nj, hip-hop je svinaOpak napísal:Raz sme mali branné cvičenie a horizontálne sme šplhali po lane ja som si dal nohy na to lano a prisúval som sa rukamy. a mal som také nohavice že keď som tam mal tie nohy zakliesnené a začal som ťahať rukamy celé nohavice mi padli dole a ja som tam pred celou školou šplhal v slipoch
nieco podobne sa stalo aj spolužiakovi na zakladkeMartinspeed napísal:to bol jaky brutal u nas v telocvicni kamosi, dali takemu tlstochovi hovno do telocviku a on si myslel ze je to cesto chytil to do ruk no hnusne, ale zasluzil si to, lebo ich predtym provokoval
cela trieda sa potom z toho uje****..
Edit: ešte ma napadlo že na zakladke sme mali takeho debilka cigana ktoreho k na poslali do triedy potom čo prepadol niekde v 7-8 triede
Edit2: http://www.hojko.com/post233872.html#233872 - pana boha, Les, kokos ty by si mohol normlane knihy pisať, hlavne nejake fantazijne, lebo predstavivosť u teba pracuje na plne obratky
Edit3: http://www.hojko.com/post234114.html#234114 - kokos
-
Old Dirty Bastard
Guru
no niečo podobne sa stalo kamošovi na zakladke.. bol tak trochu inypanter2005 napísal:NO mozno na tom daco bude... ja som ako 11 rocny otvaral poplasniaky. Az kym mi teda jeden nebuchol v rukach... nic sa mi nestalo, ale po.raty som bol taky ze sa mi ruky triasli este dva tyzdne...
-
blitzkrieg
Professional
v 8 triede na ZS som si kupil za 10 Sk "smrad v sakli" v Draciku a pustil som to vtriede a pod dvere do miestnosti kde sa ucitelia chodievali napchavat, to vam poviem ze to bol smrad, sme sa ucili vonku (bolo teplo chvalabohu) a potom na konci vyucovania prisla raditelka a povedala ze mi da poznamku a napisala : "Ziak znecistuje ziakom ovzdusie a ucitelia dnes drzali hladovku"
no a na strednej sa stal spoluziakovy trapas tak snad sa nenahneva ked tu nahodou je a precita si to ze to sem dam ja: cez velku prestavku mu spoluziaci napchali polozapalenu umelu flasku do kabely a ta sa mu tam "roztopila" a polepila mu knihy, potom si zistil kto to spravil a chcel vyhodit spoluziaka von oknom (cca 15 m) ked ho uz drzal za nohy a spoluziak sa drzal parapetnej dosky tak medzi dveramy stal dozorkonajuci ucitel a povedal ze nech idu na chodbu cakat triedneho
a dnes dostal 2 schovania 
-
rixo
Light Professional
No ja ich mám viac
samozrejme,že školské výlety forever,v 8.ročníku sme boli na lyžovačke a baby z našej tried doniesli alkohol,oni sa strašne spráskali a my chalani sme toho využili a začali sme ich obchytkávať,bolo to asi o 2-hej v noci.všetko bolo super,keď som s jednou babou stal na chodbe obidvaja vyzlečený,ona mi ho držala,ja som držal tú jej,olizovali sme sa,keď v tom na konci chodby stála učiteľka:) ja som čajke stihol povedať,že ešte som nemal posledne slovo,nech počká(lol
).samozrejme,že učiteľka mi nadávala a čo je horšie bola kamarátka s mojou mamou
.naštastie sme sa dohodli,že si to necháme pre seba.a ako som jej sľúbil tak som sľub aj dodržal,len tentoraz sme boli na takom gauči,paradoxne rovno pre učitelknými dvermi
tie už asi spali,my sme si vydýchli,keď sme ich počuli chrápať,tak sme si dalej užívali,keď v tom došli nejaký nemecký turisti z nočnej túry ablebo čo to bolo
ďalší bol taký,že sme celá trieda boli z 9.rocnika v repišti na výtvarnom kurze.tam je taký malý bazén a ten vedúci tábora tam nalial asi 20 litrov peny do kúpeľa a my sme sa zabávali,nahádzali sme baby do vody a ja som nejakou "neštastnou" náhodou spolužiačke strhol plavky,aj vrchný aj spodný diel(neviem síce ako ,ale budiš)a som ju chitil za kundu a za rameno a vytiahol som ju z vody,to som ešte nevedel,že nemá plavky a ja ako najväčší hero som ju držal ako trofej,a zrazu sa mi nezdalo ako na mňa všetci kukajú,potom som zistil,čajka na to nikdy nezabudne asi
ďalší bol taký,že sme celá trieda boli z 9.rocnika v repišti na výtvarnom kurze.tam je taký malý bazén a ten vedúci tábora tam nalial asi 20 litrov peny do kúpeľa a my sme sa zabávali,nahádzali sme baby do vody a ja som nejakou "neštastnou" náhodou spolužiačke strhol plavky,aj vrchný aj spodný diel(neviem síce ako ,ale budiš)a som ju chitil za kundu a za rameno a vytiahol som ju z vody,to som ešte nevedel,že nemá plavky a ja ako najväčší hero som ju držal ako trofej,a zrazu sa mi nezdalo ako na mňa všetci kukajú,potom som zistil,čajka na to nikdy nezabudne asi
u nas sa stal taky jeden fajny trapas. chalani sa bavili nieco o pocitacovych hrach a cela trieda sa rozpravala. bola volna hodina tusim. a potom znicoho nic zrazu vsetci stichli (nikto nevedel preco) a bolo pocut ako jeden chalan zapotil:"...mne sa aj tak najviac pacili ti nahi chlapci s mecom". v tom sme sa zacali strasne rehotat. on len potom vysvetloval, ze to bolo v dakej hre. no stalo to za to
akurat vtedy museli vsetci stichnut
krasna nahoda
potom sme do neho stale rypali, ze ci sa mu este stale pacia nahi chlapci s mecom 
ja ked som bola asi v prime alebo sekunde(11-12 rokov),tak som kreslila take dost neslusne obrazky na papier
jeden spoluziak mi to vytrhol z ruk a povedal,ze to ukaze profesorke.vtedy sme mali dost prisnu triednu,tak som sa skoro rozrevala.este sa na mne aj vsetci smiali...nakoniec to len vyvesili na nastenku a ked nedavali pozor,tak som to rychlo strhla a roztrhala
ale tie nervy stali za to