// EDIT: kinjo...
Chyby na hojko.com
-
mastermind
VIP
a co? nespis preto? vypni si zobrazovanie obrazkov. snazime sa aby to bolo originalne. Cloveka isto potesi ked uvidi ine logo a mozno to niekomu aj pripomenie ze je den matiek.Sheep napísal:chcem nahlasit jednu zavaznu chybu na tomto fore, a to je ta ze co furt menite loga podla sviatkov, udalosti, rocnych obdobi, absolutne nechapem co ma forum spolocne s hokejom alebo dnom matiek, vysvetlite mi to dakto
Nepaci sa? vypni si obrazky, alebo rovno cely browser
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Sheep: Nic, nema to nic spolocne s hokejom. Verim tomu, ze keby si nevidel dnesne logo, tak ani nevies, ze je den matiek. Vela webov pouziva tento system menenia loga, tym najznamejsim je azda Google, ktory tiez meni logo pri prilezitosti sviatkov (Valentin, Velka noc, Pamiatka zosnulych, Vianoce, Olympiada atd...). Podla mna je to take male sprestrenie. Ak ti ide o velkost loga, tak vsetky loga sa robia prioritne s dorazom na velkost loga, aby nebolo zbytocne velka, pretoze aj v dnesnej dobe su ludia, ktori musia pouzivat na surfovanie pomaly internet cez mobil alebo dial-up.
-
hojko
Site Admin
Sheep: Pridaj si do filtra: http://www.hojko.com/templates/BlueDim/ ... logo_*.jpg a este http://www.hojko.com/templates/BlueDim/ ... logo_*.gif a uz ti nebude zobrazovat loga 
a co je na tom taka ZAVAZNA CHYBA???!!nepaci sa ti, tak ako uz spomenuli tak si vypni obrazku alebo nemusis ani sem chodit, ale kvoli logu??blbe noSheep napísal:chcem nahlasit jednu zavaznu chybu na tomto fore, a to je ta ze co furt menite loga podla sviatkov, udalosti, rocnych obdobi, absolutne nechapem co ma forum spolocne s hokejom alebo dnom matiek, vysvetlite mi to dakto
-
audiotrack
VIP