Titulky
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
mozno nie, neviem, ale inak mi to nefunguje...pouzivam klasiku WMP 11t0m4s3 napísal:...
ale urcite to je jedna z ciest ako to spojazdnit...nehovor ze nie...
ertre toto ti moze este pomoct ak pouzivas WMP...
http://www.free-codecs.com/download/Gor ... p_Pack.htm
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
rovnaky nazov titulkov a filmu sa pouziva len pre VOBSub... to je ta zelene sipka ktora sa objavi ked mas titulky.. pretoze WMP nedokaze prehrat titulky tak musis mat aspon VOBSub... no a vtedy treba premenovat titulky na nazov taky ako ma film... a mat ich v zlozke s filmomSatchBoogie napísal:mozno nie, neviem, ale inak mi to nefunguje...pouzivam klasiku WMP 11
ale urcite to je jedna z ciest ako to spojazdnit...nehovor ze nie...
ertre toto ti moze este pomoct ak pouzivas WMP...
http://www.free-codecs.com/download/Gor ... p_Pack.htm
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
preto ja pouzivam na titule DivX G400 a netreba premenovat nic. samozrejme rec je len v pripade pouzivania WMP.Šu-Do napísal:rovnaky nazov titulkov a filmu sa pouziva len pre VOBSub... to je ta zelene sipka ktora sa objavi ked mas titulky.. pretoze WMP nedokaze prehrat titulky tak musis mat aspon VOBSub... no a vtedy treba premenovat titulky na nazov taky ako ma film... a mat ich v zlozke s filmom
-
uNreal_saTch^
Professional
no a presne to pouzivam...takze neviem Wots go...Šu-Do napísal:rovnaky nazov titulkov a filmu sa pouziva len pre VOBSub... to je ta zelene sipka ktora sa objavi ked mas titulky.. pretoze WMP nedokaze prehrat titulky tak musis mat aspon VOBSub... no a vtedy treba premenovat titulky na nazov taky ako ma film... a mat ich v zlozke s filmom