Vyroba reprobedne
Nechcem ta odradzat ale moc sa ti to neoplati pretoze to nebude ako ked si kupis bedne v obchode...ja sa snazim teraz predat dve reprobedne (trojpasmovky) a keby som do toho mal ratat aj robotu a neviem co mozne tak by to nikto nekupil (nie ze by teraz bol velky zaujem )
...ale podla mna hraju solidne kedze mam 4x150W Basaky a len 25W zosik 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Reprobedne
Chcel by som sa opýtať či niekto nemá nejaký návod na výrobu reprobedne z dreva. Nejaké výpočty a nákresy..Najlepšie ak by ste mali aj nejaké obrázky k tomu. Alebo nejakú stránku.
Vopred díki
Vopred díki
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... hmmm akoze ked nemas predstavivost, tak sa nato rovno vykjasli .. naco by ti este aj obrazok bol ? .. kazda reprobedna je ina a zavisi to hlave ne velkosti reproduktorov. To jest na ich priemere ( hadam nechceme aby nam trcal cez obrys bedne ) a hlbke ( ked je magnet oprety o zadnu stenu, tiez to moc nepomaha
) ... inak co ja vim presne nejake priestory kolko by malo byt za magnetom, aka ma byt medzi repraki prepazaka apod. ti asi niekto neposkytne .. to je know how
... proste postavaj tak aby sa ti tam zmestili
... kamarat si spravil taku 30x30x20, osadil jednym vyskovym a jednym stredovym a hralo mu to ... tak noo priemerne ,lebno to nemal nejako perfektne prevedene a ked tomu trosku pridal tak to rezonovalo
...
-
Traktorista
Guru
preboha len sa neriad tym co povedal nordkapp_pb... uplna pi*ovina,...
chod sem a studuj, studuj studuj: www.diyfans.org
JJ na stavanie bedni (profesionalnych) su urcite vzorce ...ak chces kvalitu nemozes poskladat bednu ako ta napadne lebo to tak aj bude hrat...cize celkom slusne ale mohlo by to hrat ovela lepsieTraktorista napísal:preboha len sa neriad tym co povedal nordkapp_pb... uplna pi*ovina,...
-
Martinekk
Light Professional
len raz som si kupil reprobedne z obchodu. nikdy viac. boli drahe, trojpasmovky. prikon pisany 180W RMS. hovorim dobre, mam zosilovac 100W sinus takze ziaden problem. kupil som, zapojil, pustil. hralo tyzden. cez vikend ze trochu ich prevetram, i stalo sa. pustil som plny kotol, co dal zosilovac(naozaj dava 100W, mam to odmerane). bedne to vydrzali cca 10 minut. potom sa len zadymilo. reklamacia nemozna... tak som bedne otvoril a ako elektrikar som sa neprestaval divit. repraky mali male magnety lisovane hadam z cinskeho bambusu, cievky na povoleny prikon mali katastrofalne maly priemer, vyhybka silne poddimenzovana s bipolarnymi kondenzatormi. fuj,hnus. postavil som si ine a som rad. NIKDY si nekupim bedne z obchodu, aj ked vyzeraju lepsie. a to bola renomovana znacka, ktoru sem ale nenapisem, aby som nemal problemy... je jasne ze domacou stavbou nemozete konkurovat cene tovarnych vyrobkov, ale aspon viete co tam mate a aku kvalitu. je to tak. este podotknem ze zosilovac nebezal v limitacii, ani ziadne skreslenie pocut nebolo, takze tym to nebolo. zlata tesla... od nich mam jedny repraky 30 rokov a stale hraju vynikajuco. toto bol smutny pravdivy pribeh.
-
Martinekk
Light Professional
osadenie tipujem ARN226 ARX(P)150 a neviem co na vyskach, nepoznam. zatial. mas ich fakt krasne spravene, pochvala
ja tie moje predavam lacno, teraz sa akurat na ne prasi... kto chce moje, nech sa ozve. jo, a curuj je moj bracho
na stavbu bedni odporucam nastudovat teoriu z www.diyfans.org alebo www.repromania.net je tam toho dost.
Re: Vyroba reprobedne
cawes potreboval bi som pomoc z vypoctom dasreflexu objem bedne je 22L za návrhy dakujem

-
martinez13
Light Professional
čaute kamoš mi daroval jeden stredobassák a chcel by som z neho niečo zhotoviť. Zo zadu je napísane že má 60W RMS, 4 ohm a ''kmitačka'', priemer má cca 17,5 cm. Mal by som doma mať ešte aj nejaký pár wattový reprák a ten by som dal ako výšky. Zhotoviť bedňu by som mal kde, len neviem ako to pozapájať, čiže aký zosilovač použiť a tak.. Chcel by som to brávať na chaty kde by to pohode stačilo.. Vedel by mi niekto pomôcť alebo sa mám nato vykašlať kedže sa moc do toho nerozumiem ešte? Vďaka
// prikladám foto
// prikladám foto
Do toho šmejda pustiš realnych 60w a pojde s neho dym,už len ten penovy zaves nevešti nič dobre.