Ako na Hip - Hop v 11-tich ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jimino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jimino »

ades napísal:...
pekne si opizal filozofiu gangstazz :)

ja uz som sa zlakol, ze tuto temu zalozil nejaky 11 rocny cloviecik, ktory chce byt velky hip hoper a potrebuje rady ako sa nim stat :lol: :lol: nieco na sposob "ako sa stat hackerom" :)

jednoducho deti sa chcu citit ako dospely a ked vidi, ze "celebrita" rozbija aurela a nema za to ziaden postih, preco nerozbit na sidlisku nejake okna, podpalit macku a podobne?
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

To je este nic!
U nas na hajzloch si minule pustali decka,mozno 2. rocnik :shock: ,z mobilu k750i kontrafakt :shock: To som valil oci.Este to len skolku skoncilo a uz to ma k750i a plnu pametovku kontrafaktu :shock:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

IMI napísal:pozor o RAP-e a nie hip hop a rap je nieco ine . hip hop je moderny rap prevzaty a zbebilizovany
IMI vidim ze az taky prehlad o HH nemas... :? Uz to pisem po neviem kolky krat... HH NIE je hudba :!: Rap je jeden z elementov HH a to je hudba. HH je cosi ako zivotny styl. Ale inak suhlasim s tym co si napisal skor. A tiez aj s Baquvixom. :wink:
EDIT:
IMI napísal:jak by som mu ten mobil chytil a trepol o zem :x :x
No urcite... :roll:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

jak by som mu ten mobil chytil a trepol o zem :x :x
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

IMI napísal:jak by som mu ten mobil chytil a trepol o zem :x :x
Preco? :?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ale chapes male deti a uz kf pocuvaju a co z nich bude v 15 budu v meste rozbijat vyklady predvadzat sa , kradnut a tak.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Neviem aky ma zmysel kydat na hip-hop.. Nie kazdy co ho pocuva, je automaticky vandal a nerobi zo seba gangstra na ulici.. Viem ze sa deti chcu podobat na ****** Rytmusa, ale on je ina trieda... Tema je "Ako na Hip - Hop v 11-tich?" Je pravda, ze by to 11 rocne deti nemali pocuvat, ale na obaloch CDcka je napisane 15+ kvoli nadavkam a pod. Ale ked to dieta chce, tak si cestu k tomu najde :P Ale nie vsetky pesnicky su na kopyto KF :roll: Ja tiez slovensky hip-hop nemusim uz len kvoli tym textom, ale najdu sa aj dobre pesnicky :)
Baguvix
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Baguvix »

DeFeAt napísal:Neviem aky ma zmysel kydat na hip-hop.. Nie kazdy co ho pocuva, je automaticky vandal a nerobi zo seba gangstra na ulici.. Viem ze sa deti chcu podobat na ****** Rytmusa, ale on je ina trieda... Tema je "Ako na Hip - Hop v 11-tich?" Je pravda, ze by to 11 rocne deti nemali pocuvat, ale na obaloch CDcka je napisane 15+ kvoli nadavkam a pod. Ale ked to dieta chce, tak si cestu k tomu najde :P Ale nie vsetky pesnicky su na kopyto KF :roll: Ja tiez slovensky hip-hop nemusim uz len kvoli tym textom, ale najdu sa aj dobre pesnicky :)
jasne šak prečo nie :-) ale ukáž mi decko ktoré pochopí o čom je hip hop? čo je hip hop?
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

mi-chau napísal:A sa divis? Slov.Hip-hop je urceny pre tuto vekovu skupinu :arrow: 10-12 rokov :roll:
aha americky hip hop je pre aku vekovu kategoriu ?

no k teme : proste decka vidia natom iba "macherinu" jak tam nadavaju jak sa chovaju jak tam piju a vsecko.. nich to prejde..aj tak kazdy podslovom hip hop si predstavi tipkov s 4xxl trickom a dedovimi gatami a velkymi siltovkami..

nuz ale hip hop v sebe nie na sebe..tieto decka tiez nemam rad.. ked to v petrzalke vidim je to tak divne trosicku.. nuz ale tak kazdy mal vo svojom dectve neaky ten idol tak sa podla neho chova..
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Nedalo mi sem nenapisat, ja som sa k rapu teda aj k hiphopu dostal asi okolo svojho 11roku (SVK) ale celkovo k rapu asi okolo 10roku ked sestra dostala od brata na Vianoce CD Eminem - Marshall Mothers ci ako sa to volalo a hitovka Stan neviem ci sa neiktori pamatate v tej dobe som popri nej pocuval aj take jak Aqua,Vengaboys, Martin Mdej(pes Bobi) atd bolo toho dost vela...postupom casu som si aj sam pustal Eminema lebo som citil ze v tych textoch je daka poita daka hlbsia myslienka i ked som tomu vtedy moc nerozumel.Potom ako som pisal mohol som mat dakych 11r ked som na MB pocul KF - Dava Mi tie vynechane miesta kde boli nadavky som ani nevnimal co ma v tom jedine oslovilo bolo to bielym napisane na ciernom "Sebe Ver" a odvtedy to uz slo pocul som aj dalsie veci potom od KF velmi dobry song Pravda Boli atd aj ine... ale postupom casu som sa dostal aj k inym veciam ako NS potom Luza, DM, Vec, AMO, a postupom casu KF/Rytmusa vynechavam zo svojho playlistu vlastne v dnesnej dobe ho uz ani nepocuvam a pocuvam DM,Luza,stary NS a ine veci...a mozem v klude povedat ze texty najme NS a DM vo men dost zanechali(pozitivneho) a daco mi dali.

Inak nie som ziadny delikvent ani nic ine ani nerozbijam vyklady/auta, nepodpalujem nic, netagujem po stenach, nenosim rovny silt a XXXL veci :wink:

PEACE
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

reno23 napísal:LOL, to je jasne. Kontrafakt pocuvaju len male deti, ktore nic ine nepoculi. KF je sracka, ktora je zalozena len na vulgarizmoch a to sa detom paci.
moje slová...
Ku tomu či im to rodičia tolerujú: Mám taký pocit ze v dnesnej dobe v mnohých prípadoch sú rodičom deti ukradnuté, len nech od nich majú pokoj...
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

IMI - uplna pravda s tym rapom a oblecenim, mne sa napr. nepaci, ze si niekto kupi v Brooklyne (shop) alebo Harleme tricko, ktore je aj ked napr. jeho velkost, trepnem L a chvali sa, ze ake ma tricko, roztahane, etc. ja sice tiez nosim take veci, ale nekupujem ich naschval, ale vyberam si aj z tych lacnejsich (rifle dajme tomu 800-1000 SK) a kupim si vacsie cislo, tak ako aj pri trickach.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

DeFeAt napísal: ... Ale ked to dieta chce, tak si cestu k tomu najde :P ...
lenze to dieta ai nechce .. ono je uz take vymlete vinou medii a svojho okolia, ze proste musi, lebo to je to jedine co dnes vidi :-) ... proste ono ani inu volbu neuvazi .. nepocuva hh kvolihudbe ale kvoli kvázi štýlu, ktoprý je s tym previazany :-) ...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Lol kritici vidim ze sa do hip-hopu velmi vyznáte , kritizujete velmi správne skutočnost :lol: :lol: Urcite nie ! Viete o tom s prepáčením hovno , najprv si objasnite ako hiphop vznikol , kde , myslienku a ine dolezite veci! Sudite len podla toho že vidite 11 rocnych chlapcov rozpravat sa o kontrafakte ! A myslim ze je tu pre Hip Hop jedna téma otvorená ! Modi LOCK !
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Digital boduje zase raz a ja suhlasim. :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Digital boduje zase raz a ja suhlasim. :)
ehm suhlasis s digitalom, ako sme my odpisali HH .. a co si ty spravil v teme o hudbe s metalom ? . tiez sa tomu " rozumies " ... :-) ... ale to je o inom ... (( no offence - just a point )) Digital + P4ra .. chcete povedat ze dnesne decka nemaju nas**ate v hlavach kvoli tomu aka je doba ? ... netvrdim ze je to len kvoli HH ale to som len tak vypichol spomedzi toho ( pretoze ma to zarazilo, hlavne vo vztahu s ich rodicmi ), lebo bavit sa o tom komplexne na urovni fora nema zmysel, pokecat by sa o tom dalo ... :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

No suhlasim. Ja som sa snad vyjadril, ze preco mi metal nesedi. Ale odsudzovat cely hip-hop, kvoli tomu, ze 11-12 rocne deti si prave vybrali Kontrafakt na sposob sebarealizacie je podla mna omyl.

Ano, predpokladam, ze teraz mi budu ludia oponovat, ze zavrhovat cely metal, kvoli trash metalu napr. je omyl, ale ja osobne si myslim, ze hip-hop ponuka, ako kultura ovela viac, nez metal.

Kontrafakt je jedna skupina z mala. Ja mam rad ich beat aj flow, lebo su jednoznacne svojski a to ich robi dobrymi. To, ze ich pocuvaju aj male deti je dane spolocnostou. Chcu sa prezentovat, chcu zapadnut, s tym nenarobi nikto z nas nic. A ani nemienim.

Ani Kontrafakt, ani Moja Rec, ani ziadna ina hip-hopova kapela nie je o nadavkach a pod. veciach, pod. kt. si mnohi hip-hop a rap, ako taky predstavuju. Ale to uz patri inam.

A ze dnesne deti maju nasrate v hlavach? Jednoznacne, ze maju. Ale aj my sme boli detmi raz a hovorili tak o nas, takze sa ani nad tym uz nepozastavujem. :)
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

nordkapp_pb napísal:ehm suhlasis s digitalom, ako sme my odpisali HH .. a co si ty spravil v teme o hudbe s metalom ? . tiez sa tomu " rozumies " ... :-) ... ale to je o inom ... (( no offence - just a point )) Digital + P4ra .. chcete povedat ze dnesne decka nemaju nas**ate v hlavach kvoli tomu aka je doba ? ... netvrdim ze je to len kvoli HH ale to som len tak vypichol spomedzi toho ( pretoze ma to zarazilo, hlavne vo vztahu s ich rodicmi ), lebo bavit sa o tom komplexne na urovni fora nema zmysel, pokecat by sa o tom dalo ... :wink:
HipHopom to urcite nieje ! Socialne problemy vačšinou , Opilý Otcovia , Fetácke mami , Strata rodičov ,vyhadzov s domu .A preto niektoré deti nachádzaju vychodisko v HipHope , mozu nieco dokázat , ukázat v textoch , prejavit sa na stenách , získat talent v DJingu , Ulicný tanec. Je pravda ze su deti bohaté co sa hrajú nato aky maju tazký život, nadávaju , ale to si ja nevšímam to je nič, to je tiez chyba rodičov lebo rozmaznavaju svoje deti a peniaze ktore dostanú idu na drogy , o par rokov mame 5 kilových chlapcov v liecebákoch !

Mier
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

.. pokial viem, tak jedny dovod preco som V TEJTO TEME odsudil HH, je kvoli tomu ze degeneruje myslenie deciek a ze by som ho do osemnastich zakazal ... :-( ...

..Netvrdim ze vsetci HH su divni a podobne. . poznam ludi ktori pocuvaju HH uz hodne dlho a su normlane. . ale tiez poznam takych tych tipkov , nazvyme ich " davoví hrdinovia ", ktori cely tyzden su normalni a v piatok si daju siltovku nakrivo a so svojou Teenage Gangstaz ultra urban modern crew sa promenaduju po meste a do kazdeho vyryvaju ... a to je len jeden faktor ...

... a nezacnime sa bavit o tom ze aj punkrei, metlaci, rockeri, fuckeri a nevim este kto su tiez pritankovani niektori ... pretoze to je uplne jasne ze vsade sa najdu normalni a nenormalni ludia, akurat ja mam zial taku skusenost ze kazdy druhy, ktory mal nakrivo capicu pod nou nic nemal :-( ...

edit:// . digital .. jasne ze peace, ja som si nevsimol ze by tu bol nejaky naznak ktory by to menil :-) ..

Btw.: sakra pises rychlejsie, ako ja .. som chcel mat prispevok pod P4ra-om, lebo som ragoval povodne naneho :-) ...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Digital napísal:HipHopom to urcite nieje ! Socialne problemy vačšinou , Opilý Otcovia , Fetácke mami , Strata rodičov ,vyhadzov s domu .A preto niektoré deti nachádzaju vychodisko v HipHope , mozu nieco dokázat , ukázat v textoch , prejavit sa na stenách , získat talent v DJingu , Ulicný tanec. Je pravda ze su deti bohaté co sa hrajú nato aky maju tazký život, nadávaju , ale to si ja nevšímam to je nič, to je tiez chyba rodičov lebo rozmaznavaju svoje deti a peniaze ktore dostanú idu na drogy , o par rokov mame 5 kilových chlapcov v liecebákoch !

Mier
Digital kolko levelov slovenciny si absolvoval? Asi nie prilis vela... najvyssi cas na upgrade :wink: Toto je nazor 10-12 rocneho decka a nie normalneho cloveka. Divat sa na mincu z jednej strany dokaze kazdy. Mimochodom, ked niekoho rodicia vyleju z domu (no, samozrejme pre nic za nic), tak na ulici sa urcite bude zabavat tancom a djingom :happyrespect: :hehe: Osobne HipHop ani nepovazujem za hudbu, hudba vyzera a robi sa inak. Ale nic proti, pokial sa to nasilu nevtiera do mojho zivota, tak to dokazem bez vacsieho sebazaprenia prezit. Sice... napada ma par interpretov, ktori Hiphop robia a dokazem si to v pohode vypocut... dokonca sa mi to aj paci. Ale je to len zlomok, aj to predovsetkym anglicka produkcia.
Napísať odpoveď