Uz som odisiel...bolo to spravne???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pe3x
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pe3x »

Myslim si ze by ste sa rozchadzat nemali, mozno je to tvoja zivotna laska, aj ked mozno nie, ale kazdopadne by som to skusil, vsak dialka bud lasku upevni, alebo rozbije. Myslim ze za to nic nedas, mozno troska trapenia, ale ak sa vratis budes ju milovat este viac ak to teda vydrzi.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

Kazdy z vas ma trochu pravdy...ale ja som si laskou isty, takze tym ze odidem nic nestratim a mozem len ziskat..A ak neverite..sami sa opytajte mojej lasky(lienka557)
:)
a najradsej by som zil na Bora Bora len v slamenej chatrci a spolu s mojou laskou
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

da sa to zvladnut, poznam ludi, ktori prezili nieco podobne, napr. sestra ma 2rocny vztah a na zaciatku sa vidali len raz za 1-2tyzdne, ale lietal zo svajcu skoro kazdy vikend, teraz ho zamestnavatel tiez chce poslat do nemecka... zamakaj, zarob si a mozes lietat kazdy mesiac domov :) okrem toho by nebol zly napad keby priatelka chodila na leto za tebou tiez pracovat... ja sa s priatelkou vidam niekedy raz do tyzdna, inokedy raz za mesiac, inokedy ani to nie, studujeme kazdy v inom meste, byvame kazdy v inom meste a funguje nam to 1,5 roka zatial bez vaznych problemov... je pravda ze 3000km je trochu ina dialka, ale ak mate nejake plany do buducna, ze chcete spolu zostat natrvalo, myslim ze laska je o pozitivnom mysleni, o sile vole, uprimnosti a odovzdanosti. Slova zide z oci zide z mysle su hlupost, lebo city sa nedaju vidiet a laska je predsa cit a nie pobluznenie zmyslov
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

lacko napísal:...
len aby ste potom co budete spolu travit omnoho viac casu nezistili ze si leziete poriadne na nervy.
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

zelovoc napísal:len aby ste potom co budete spolu travit omnoho viac casu nezistili ze si leziete poriadne na nervy.
nemam ten pocit, ze si mame cim liezt na nervy, jasne kazdy ma horsie a lepsie dni, ale uz sme si na seba zvykli... su chvile ked sme spolu aj castejsie a dlhsie, ale nerobime nic nasilu... je pravda ze 24h denne 365dni v roku by mi liezlo s kymkolvek na nervy, keby som s nou mal byt neustale, potrebujem cas aj na ine veci, zivot sa nezaklada len na laske
spanoo
Star
Star

zelovoc napísal:len aby ste potom co budete spolu travit omnoho viac casu nezistili ze si leziete poriadne na nervy.
ja som s priatelkou skoro stale..takze ja si s nou na nervy liezt urcite nebudem...a tiez neverim kravine: zide z oci zide z rozumu...to povedal niekto kto nebol nikdy zamilovany
lienka557
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lienka557 »

je mi jasné, že každý ma svoj vlastný názor a možno aj skúsenosť,ale nikto nepozná ten vzťah čo je medzi nami.....prešiel rôznymi prekážkami, ktoré sa večšinou spájajú s rozchodom, ale mali úplne opačný účinok. a myslím,že v tomto prípade to tiež len pomôže :smt057 spolu to zvládneme

ale taká malá pripomienka...ja nechcem žiť v žiadnej slamenej chtrči :nono:
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

tak toto je fakt dilema... ja by som sa tak ako už bolo povedané vyššie posnažil pripraviť podmienky na to aby mohla prísť za tebou.. a to s tým zahadzovaním života... vieš ak ťa ľúbi, si celý jej život ty.. ja viem že je to ťažké, ja by som takúto situáciu priznám sa riešiť nechcel, takže ti nezávidím ale ak si zhrnieš svoje plány a prirátaš k tomu silu vášho vzťahu.. mohlo by to dopadnúť veľmi dobre.... len netreba robiť unáhlené rozhodnutia ;-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Odid. Este si mlady na to, aby si sa viazal. To je moj nazor. Mna by ani v mojich pomaly 23och nedrzalo nejake dievca, aj keby som ju hocijako miloval. Taktiez by som to od ziadnej ani nevyzadoval. Ak vam je sudene, aby ste spolu boli, tak spolu budete a vase cesty sa zase spojia. Ak nie, tak si najdete kazdy ineho partnera. Tak to v zivote chodi a cas vylieci vsetko.
spanoo
Star
Star

lienka557 napísal:je mi jasné, že každý ma svoj vlastný názor a možno aj skúsenosť,ale nikto nepozná ten vzťah čo je medzi nami.....prešiel rôznymi prekážkami, ktoré sa večšinou spájajú s rozchodom, ale mali úplne opačný účinok. a myslím,že v tomto prípade to tiež len pomôže :smt057 spolu to zvládneme

ale taká malá pripomienka...ja nechcem žiť v žiadnej slamenej chtrči :nono:
mne je jedno kde budeme spolu byvat ale chcem aby sme boli spolu...uz vies aj ja viem ze odidem, ale neodchadzam navzdy...a ty budes v mojom srdci navzdy!!! :aasmile6:
spanoo
Star
Star

chcem len dodat ze uz som odisiel...uz som bez mojej lasky a aj ked ste mi niektori radili aby som to s nou vzdal, ja som to nevzdal, stale sme spolu a ani si len nedokazem predstavit, ze by som ju teraz nemal, ona je moja najvacsia podpora..bez nej by bolo nemozne prezit tu..je sice pravda ze je odo mna vzdialena 2200 km ale laska je laska
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

p4ra napísal:Odid. Este si mlady na to, aby si sa viazal. To je moj nazor. Mna by ani v mojich pomaly 23och nedrzalo nejake dievca, aj keby som ju hocijako miloval. Taktiez by som to od ziadnej ani nevyzadoval. Ak vam je sudene, aby ste spolu boli, tak spolu budete a vase cesty sa zase spojia. Ak nie, tak si najdete kazdy ineho partnera. Tak to v zivote chodi a cas vylieci vsetko.
so easy... :)
kachna
King
King

Re: Odchadzam...Co mam robit?

Príspevok od používateľa kachna »

spanoo napísal::( Za mesiac odchadzam na dost dlho do zahranicia...Mam priatelku uz viac ako 3 roky a stale sa Milujeme :oops:
Co mam robit?? Dost tazko to znasa...Neviem ako ju mam uspokojit..stale je smutna ked sa to spomenie...Mam sa s nou radsej rozist? Ale to nechcem!!! :cry:
vasnivo sa s nou pomiluj ako nikdy predtym a uz nikdy sa jej neozvi...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

spanoo napísal:chcem len dodat ze uz som odisiel...uz som bez mojej lasky a aj ked ste mi niektori radili aby som to s nou vzdal, ja som to nevzdal, stale sme spolu a ani si len nedokazem predstavit, ze by som ju teraz nemal, ona je moja najvacsia podpora..bez nej by bolo nemozne prezit tu..je sice pravda ze je odo mna vzdialena 2200 km ale laska je laska
Povieme si za urcity cas ;-) Ak si myslis, ze si tu ona nikoho nenajde tak bud 1) Je to naozaj laska aka sa tak lahko nenajde 2) si naivny :-)
spanoo
Star
Star

t0m4s3 napísal:Povieme si za urcity cas ;-) Ak si myslis, ze si tu ona nikoho nenajde tak bud 1) Je to naozaj laska aka sa tak lahko nenajde 2) si naivny :-)
Nad tym nemusim ani uvazovat..viem ze si nikoho nenajde a ze na mna pocka a pride ma sem aj pozret :) Ja sa nemam coho bat :P
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

podla mna urobis velmi velku hlupost ked odides. Ked das prednost praci pred laskou. :?
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

spanoo napísal:uvazoval som nad tym...ale idem studovat...a som este prilis mlady aby som daval prednost laske pred...vsetkym ostatnym..no nie? A laska ma neuzivi....Je to velka dilema a zodpovednost... :cry:
noo hmm to je pravda. necel by som byt v tvojej situacii. neviem co by som robil :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Flinstone, preber sa do skutocneho sveta. A nemyslim to nijako ofenzivne teraz.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Flinstone napísal:podla mna urobis velmi velku hlupost ked odides. Ked das prednost praci pred laskou. :?
sorry ale je to blbost...laska ti nezabezpeci dobry zivot...a ak sa miluju na tolko, aby im to vydrzalo cely zivot, tak im to vydzi bez ohladu na to, ci by odisiel alebo nie...

btw.. ak si este pamatas na Skon Paľa Ročku od Timravy...tak tam sa docitas ako je to s laskou, ked niesu peniaze...
spanoo
Star
Star

Ludia..ked chcete pisat mudre reci najprv si precitajte vsetko!!! Ja som tu najprv riesil ci mam odist...Ale teraz som napisal ze uz som odisiel..UZ sem pisem zo zahranicia!!!! Cize mi nevravte ci mam odist alebo nie...Uz nemusite vravet nic! Ja som len chcel dat vediet ako som sa rozhodol a nebanujem toho..pretoze viem ze spolu zostaneme!!!
Napísať odpoveď