Ma niekto Digi-tv?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kotlas666
Light Star
Light Star

Ma niekto Digi-tv?

Príspevok od používateľa kotlas666 »

Ma niekto Digi-tv?Potreboval by som zistit ci je neako mozne prepojit napr.dva televizore a aby sa nepozeral rovnaky kanal.Bo to funguje ze vraj len na jeden TV.Je to pravda alebo sa to da obist....???
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

Vsetko sa da :) Ale s jednym prijmacom mozes pozerat len jeden kanal (i ked na viacerych TV)
kotlas666
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kotlas666 »

Ano to viem ze len jeden kanal ale to som sa prave chcel uistit ci je mozne pozerat aj iny kanal ako je na na tom druhom TV.Takze asi kolko TV mam tak tolko primacou a satelitou potrebujem..... :(
k6
VIP
VIP

V pripade Digi-TV to plati doslovne. Z nejakeho dovodu totiz "paruju" dekodovacie karty s prijmacmi. Cize nieje mozne (aspon pre laika - bez potrebnych pomerne zlozitych uprav) dat dekodovaciu kartu DIGI-TV do ineho (vlastneho, nie dotovaneho) prijmaca, ktory ma napriklad dva tunery - cize dokazes prijmat dva rozne kanaly z jedneho kodovaneho baliku. Navyse, i toto riesenie uspokoji maximalne zaujemcov o 2 vystupy. Musim zdoraznit, ze DIGI-TV je snad jediny operator DVB-S platenej platformy, ktory paruje karty s prijmacmi. Nikde inde vo svete som sa s podobnym nelogickym pristupom nestretol. Obidenie parovania je pomerne narocna HW i SW uprava dvojtuneroveho prijmaca. Samotny prijmac je pomerne drahy a upravu musis zverit do ruk odbornikovi.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

ja mam digi-tv a na dva televizory myslim, ze musis mat dve tie krabicky, kde je karta, alebo dva satelity, uz si nepamatam, ale myslim, ze dve krabicky + platis dalsich 300-400 sk... . niekde tu na hojku bolo pisane, ze sa da kupit nejaka vec, alebo tak nejak, za 8000 sk ci za kolko a nejak s tym to spravis...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ehm.... nejsem odbornik ale aby ste vobec mohli prijimat digitalny obraz tak sa najpr musi ten signal na slovensku zacat vysielat(digitalne)a to pokial viem tak nie je ... :roll: Aspon moja jednoducha analyza mi tak navrava...
k6
VIP
VIP

Martin44: Bavime sa o digitalnej satelitnej platforme... cize o DVB-S a nie DVB-T (T - terrestrial - pozemne vysielanie). DVB-S signalom je Slovensko z kozmu pokryvane uz viac ako desat rokov...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

:oops: Ahaaaaaaaaaaa tak potom nist.....
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

my doma mame napojene 2 telky... 1 antena + 2 digi TV boxy => 2x nasobna cena
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

tato tema tu uz bola ja sam som ju zakladal
k6
VIP
VIP

fruxo napísal:my doma mame napojene 2 telky... 1 antena + 2 digi TV boxy => 2x nasobna cena
Jo, da sa s vyhodou pouzit tzv. Twin alebo popripade Quad LNB (LNB = konvertor - to plastove v drziaku v ohnisku anteny). Tieto maju viac vystupov na prijmace... 2-Twin 4-quad. Ale to je koniec koncov platne ako hadovi cizmy, kedze beztak platis 2x. Aspon ze ti na balkone nestrasia dva taniere na rovnaky smer.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Nuž - jedine mať na parabole dvojkonvertor, dvakrát >DVB-S prijímač, ku ktorému pasuje výhradne jediná správna karta<

Mohol by si sa skúsiť opýtať o nejakú ich krabicu s dvomi tunermi (ale pochybujem, že by to tak riešili - to Ti radšej ponúknu svoju službu dvakrát :x ).

Že vraj na dekódovanie je potrebný DVB-S prijímač od Digi TV (obsahuje polovicu kľúča/kódu) a kartu ktorá pasuje výhradne k nemu (obsahuje druhú polovicu kľúča/kódu). Výmena kariet medzi prijímačami nie je možná.

Ak by čírou-náhodou niekto vedel iný spôsob úspešného dekódovania než uvedený s originálnymi komponentami, poprosím ho, aby sa mi ozval :wink: .
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

V najblizších dňoch Digi TV uvedie do predaja prijímač Hyundai 7160NA. Tento dvojtunerový prijímač slúži na nezávislé sledovanie rôznych programov na dvoch televíznych prijímačoch. Pre nových zákazníkov bude stáť 800 Sk s DPH (opravené). Existujúci zakazníci môžu požiadať za poplatok 200 Sk o výmenu zariadenia, ale s dodatkom k zmluve - s predĺženou viazanosťou o ďaľší rok.

http://zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=122715
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

naco zakladat novu temu?
http://www.hojko.com/digi-tv-t50575.html?highlight=digi

Inak pokial viem dokonca sa neda spravit ani to aby sa ti na video nahraval iny program ako prave pozeras...
k6
VIP
VIP

will.i.am napísal:Inak pokial viem dokonca sa neda spravit ani to aby sa ti na video nahraval iny program ako prave pozeras...
Pokial mas jednotunerovy prijmac, znie to celkom logicky :)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Martin44 napísal:Ehm.... nejsem odbornik ale aby ste vobec mohli prijimat digitalny obraz tak sa najpr musi ten signal na slovensku zacat vysielat(digitalne)a to pokial viem tak nie je ... :roll: Aspon moja jednoducha analyza mi tak navrava...
ani ja nie som odbornik ale viem, ze uz sa vysiela :roll: v bratislave, tusim bb a par dalsich mestach.. jedna sa sice iba o testovaciu prevadzku so slabsim vykonom vysielacov ale u nas v BA nie je problem, az na obcasne 1 - 2 dnove odstavky :wink:
k6
VIP
VIP

Petoo napísal:ani ja nie som odbornik ale viem, ze uz sa vysiela :roll: v bratislave, tusim bb a par dalsich mestach.. jedna sa sice iba o testovaciu prevadzku so slabsim vykonom vysielacov ale u nas v BA nie je problem, az na obcasne 1 - 2 dnove odstavky :wink:
Nastuduj si rozdiel medzi DVB-T a DVB-S :D
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

k6 napísal:Pokial mas jednotunerovy prijmac, znie to celkom logicky :)
no ved jasne, len na normalnom tv to ide, ale ja sa nad tym necudujem len konstatujem a aby to aj ostatni vedeli...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

k6 napísal:Nastuduj si rozdiel medzi DVB-T a DVB-S :D
ty si radsej riadne pozri jeho prispevky pred tym.. :evil: chalan vravel ze DVB-terestrial na slovensku asi este nema nikto

vazne prepac ale skutocne neviem co ine si chcel svojim inteligentnym prispevkom povedat okrem toho ze si ma urazil K-...
k6
VIP
VIP

Petoo napísal:ty si radsej riadne pozri jeho prispevky pred tym.. :evil: chalan vravel ze DVB-terestrial na slovensku asi este nema nikto

vazne prepac ale skutocne neviem co ine si chcel svojim inteligentnym prispevkom povedat okrem toho ze si ma urazil K-...
Ano, a keby si sa pozrel o dva prispevky nizsie ako ten ktory si citoval, prisiel by si na to, ze Martin44 sa pomylil. Navyse cela tema je o DVB-S platenom baliku. Necital si dalej, zacal si do temy o DVB-S baliku tahat pozemne vyzielanie uplne inych kanalov, a ked som Ta na to upozornil, tak si mi dal k- a este sa citis urazeny :D Prepac, ale fakt si ma pobavil svojim konanim. k+ za to, ze si ma rozosmial vlastnou blbostou.
Napísať odpoveď