tak toto prezmenu skusim raz jaMartin44 napísal:Ja mam rad Vodku co tam predavaju. Stoji 89 sk a je uplne popi*i.
Cerveny napis VODKA a na obrazku su tie ruske veze.
fakt dobra vodka.
Ake LIDL - TESCO produkty mate najradsej ?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
My to volame ze turecka cokolada. 200g stoji 15 korun, ale je to len prifarbeny osladeny stuzeny tuk, ktory je od cokolady na mile vzdialenyMartinekk napísal:ono v lidli cukrovinky a taketo veci su vpohode. az na niektore "cokolady" ktore okolo pravej cokolady ani nesli.
-
->slavo<-
Addict
hh TEN LIDL JE JAK ATRAKCIA
hh asi sa tam pojdem pozret niekedy este som tam nebol staci ,ked pocujem ,ze malinovka 1sk alebo 2sk 2L
to uz voda z vodovodu je drahsia omg
lidl je pre tych ktory radi nakuupuju a je jedno co, lebo tam si kupite aj to
co by ste si ani nekupili, ale kupite si to uz len preto, ze to stoji 3koruny alebo 10korun. proste lidl je jedna lacna diera ,kde je asi tak 30% tovaru OK
Coop jednota je best .
to uz voda z vodovodu je drahsia omg
lidl je pre tych ktory radi nakuupuju a je jedno co, lebo tam si kupite aj to
co by ste si ani nekupili, ale kupite si to uz len preto, ze to stoji 3koruny alebo 10korun. proste lidl je jedna lacna diera ,kde je asi tak 30% tovaru OK
Coop jednota je best .
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
z vlastnej skusenosti nie, ale pocula som, ze je dobry, ze je to take bezfarebne, dost to pripmina klasicky rum, len je tam ina aroma a tym padom trochu ina chut. A vraj je na obale aj recept, ze sa pripravuje s Colou a s limetkou a vrat to potom nema chybumi-chau napísal:LIDL vraj ponuka dobry biely rum, pozna niekto?
-
Pantagruel
Star