a ten monitor je ako krok spat..sice je lacny..ale neral by som ho ani za nic..nad tym nerozmyslaj...urob si len taky maly priskum trhu a uvidis co ponuka trh..budes prekvapeny.....to NEKUPUJ..obanujes za par mesiacov
Vzhladom na to, ze je to Iiyama, tak to vyzera na poriadny odpad. Iiyama si drzala svoj vysoky standard pre graficke monitory, ale toto mi pripada ako uplny low end za tu cenu. Ak 22 palcovy, tak zrejme najskor nieco od Samsungu (226BW).
hojko napísal:Vzhladom na to, ze je to Iiyama, tak to vyzera na poriadny odpad. Iiyama si drzala svoj vysoky standard pre graficke monitory, ale toto mi pripada ako uplny low end za tu cenu. Ak 22 palcovy, tak zrejme najskor nieco od Samsungu (226BW).
suhlas alebo 225BW ktory nema pivot a je viac ako 1000sk lacnejsi...
hojko napísal:Si si isty, ze je tam rozdiel len v pivote???
no 226 je novsi, ma lepsie podsvietenie a tym aj kontrast, no pre bezne pouzitie, multimedia hry... nevidim v nich velky rozdiel, nie taky aby som bol ochotny dat zan o 1000sk viac http://www.samsung.com/Products/Monitor ... ifications
hojko napísal:Hmm, no ja som si 226BW objednal v piatok. Este bola alternativa LG a Iiyama, ale vyhral to Samsung a verim, ze budem spokojny.
Heh tak tomu ver ze budes spokojny ja som ho kupil cez jedneho kamosa dost lacno ale pravdaze novy a je to super vec ...v piatok rano som mu povedal ze ho chcem a vecer som uz pozeral film
ps: na tomto monitore je vidiet kvalitne fotky a kvalitne filmy ...Dobre si si objednal
hojko napísal:jjj: Az na to, ze 21 ci 22 palcovy v danej technologii asi tazko zozenie, teda nie za ludove peniaze. Na tu cenu kupi tak kvalitnu 19tku.
Sak hej .... este mas moznost kupit 24"
No to uz penazenka vela ludi neunesie
hojko napísal:jjj: Az na to, ze 21 ci 22 palcovy v danej technologii asi tazko zozenie, teda nie za ludove peniaze. Na tu cenu kupi tak kvalitnu 19tku.
Mam ho doma asi mesiac a som spokojny. Sice mi trvalo kym som si nastavil farby podla pojich poziadaviek, ale inak v poho. Tu je recenzia (musis vediet nemecky ): http://www.prad.de/new/monitore/test/20 ... 28wfp.html
btw hojko, videl som ten tvoj stolik s tym monaskom... vyzera to sexi!
asi skocim zajtra do skladu aj ja po ten monas
len uvitam vsetky tvoje postrehy ...ako si sa slubil