Kolko sekund vydrzite bez dychu?
Na prvy pokus 146 sec.
// Budte par minut v klude- bez pohybu, tesne pred samotnym pokusom sa skuste par krat zhlboka nadychnut a vydychnut (roztiahnete tym pluca) + naozaj pomaha, ked na nic nemyslite- pocitanie casu nechajte na stopky. Vysledky by mali byt lepsie.
PS 4 smokers: lol, jasne, ze ked par minut predtym dofajcite poslednu cigu, idete si vysrat oci pri patdesiatej sekunde

// Budte par minut v klude- bez pohybu, tesne pred samotnym pokusom sa skuste par krat zhlboka nadychnut a vydychnut (roztiahnete tym pluca) + naozaj pomaha, ked na nic nemyslite- pocitanie casu nechajte na stopky. Vysledky by mali byt lepsie.
PS 4 smokers: lol, jasne, ze ked par minut predtym dofajcite poslednu cigu, idete si vysrat oci pri patdesiatej sekunde
Potapanie.
Moja výdrž je dve minuty. 
-
master23
Light Professional
takze take nieco iste ako Tomasito som chcel aj ja napisat, ja sa najprv pred tym dobre rozdycham asi 1-2 mnuty , iba zhlboka sa nadychujem, nie rychlo, potom si sadnem, sustredim sa, a drzim stopky v ruke
, ale je to hlavne koli tomu ze aktivne plavam, ale po tych trocha minutach,sa mi az hlava trochu krutila 
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
125s. Inac, zelenu farbu mam rada, ale len na obleceni
, ked uz som zacala naberat tento odtien
, ocne bulvy mi zacali vyliezat z jamieka oblieval ma studeny pot, tak som to radsej stopla
. Ja mam hojka fakt rada, ale aj seba a svoje nervove bunky netreba v tomto obdobi nicit nedostatocnym privodom O2
.
-
JohnFrusciante
Star
-
daniel.daniel
Medium Star
-
Martinspeed
Medium Expert