Stahovanie videi z tejto stranky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
N@pster
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Stahovanie videi z tejto stranky

Príspevok od používateľa N@pster »

Ahojte potreboval by som poradit ako stiahnem videa z tejto stranky
http://archiv.azyl.sk/festival2005/festival.html
su to nekomercne videa takze autorske prava by nemali robit problemy pleas ak niekdo na to pridete tak mi sem napiste postup dakujem
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

hod sem link na video, ktore chces a ja ti ho stiahnem
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no najlepsie by bolo vsetky ak sa nehces delit o postup tak mi ho pls napis SS budem ti velmi vdacny diky
verreaux
Light Professional
Light Professional

No kdesi v historii icq by som ho mal mat a ked nie tak ti to napisem, no trosku vydrz
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

o.k budem tu cakat alebo sa ozvy na moje ICQ : 228436902
verreaux
Light Professional
Light Professional

Kazde video, ktore pozeras na pc z internetu sa ti uklada aj na disk len treba vediet kde a vediet to prekonvertovat. Urcite si si vsimol, ze ked si nejake video pozeras na nete, tak ked si ho pozeras druhy krat, uz nemusis cakat kym ti ho downloadne (pre tych, ktori maju pomalsi net, ti co maju rychly to mozno ani nepostrehnu), cize uz je v pc. Uvediem navod ako video najst pri pouziti mozzily (pri IE alebo opere je to podobne). Najpr treba zapnut zobrazovanie skrytych suborov a potom uz len staci najst priecinok, kde ma prehladac cache. U mna je to C:\Documents and Settings\uzivatel\Local Settings\Data aplikací\Mozilla\Firefox\Profiles\h6a65i3o.default\Cache\. Tak tu sa ukladaju aj nase videa. Teraz uz len treba odhadnut, ktory subor je video, ktore hladas. Je to jednoduche. Staci si vsimnut cas ulozenia a velkost suboru. Na tej stranke mas udane kolko ma video MB cize to je o to jednoduchsie. Ked uz najdes ten subor, tak si ho prekopiruj hocikde na disk a premenuj na subor s priponou flv. No a teraz ti treba uz len nejaky prehravac na videa flv (ja pouzivam Flv player)

Kód: Vybrať všetko

http://www.upnito.sk/download.php?file=flvplayer_setup.exe&dwToken=019db1925cf9fa8e2d9416b2ca6b6b32
Ked mas prehravac a prepisanu priponu, tak sa pozries ci je to to video, ktore si chcel. Ak nechces mat video ako flv, tak uz si len staci zohnat nejaky konverter a prerobit si ho na pozadovany format (ja pouzivam Super)

Kód: Vybrať všetko

http://www.nahraj.cz/down/573249084/Super.zip.html
Mozno existuje aj jednoduchsi sposob ale ja poznam len tento.
Napísať odpoveď