Zdravim
Prosím vás potreboval by som nájsť do stredy ( ) nejaký referát a pokus o aerodynamike, lietadlách vztlaku a pod. Prosím Vás ak by niekto poznal nejakú dobrú stránku resp. materiál napíšte sem alebo email na [email protected] bol by som veľmi vdačný
Btw útoveň nemusí byť moc zložitá ale proste tak aby to pochopili priemerný stredoškoláci ak by niekto niečo našiel resp. poznal veľmi ďakujem, súrne
jj stara dobra wikipedia hej je to celkom dobré dakujem bohužial to bola prvá stránka čo som pozeral a nestačí to:( ono nieje to na úrovni sočky ale je to dosť dôležité:( ale aj tak ďakujem za snahu:)
tak je rozdiel, ci to maju pochopit stredoskolaci na ucilisti, alebo na gymnaziu ... ovsem mne sa paci taky pokus na aerodymiku s ping-pongovou lopticou a upravenou fixkou, je to velmi efektne ... budem hladat a mozno najdem ... a inak ... pekne popisane veci su TU. .. este skusim nieco pohladat aj po slovensky ... kazdopadne ak niekto mate nakres k uprave tej fixky, tak to sem upnite .. to je uplne super znazornenie ..
nordkapp_pb napísal:tak je rozdiel, ci to maju pochopit stredoskolaci na ucilisti, alebo na gymnaziu ... ovsem mne sa paci taky pokus na aerodymiku s ping-pongovou lopticou a upravenou fixkou, je to velmi efektne ... budem hladat a mozno najdem ... a inak ... pekne popisane veci su TU. .. este skusim nieco pohladat aj po slovensky ... kazdopadne ak niekto mate nakres k uprave tej fixky, tak to sem upnite .. to je uplne super znazornenie ..
na gymnaziu, na gymnaziu
a fyzikarka je trieda a je to taka sekera ze to az nieje pekne:D tak to musi byt dokonale:d lol hladam na nete uz cely den Dakujem btw
taktiež dík:) ale je to nejake rozderavené som to našiel aj predtým a som si to len uložil a pozeral, ale problem bol že tam bolo dosť vysvetlovania a odkazy na rozne obrazky ktore tam už nohužial neboli:(