Ako sa spravat na Maturite

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

spanoo napísal:Jeden vravy, ze sa mam tvarit posrato a na odpadnutie..druhy zase ze sebavedome..tak kde je pravda??? :cry:
Hlaven nech zmaturujem na same 1..ak to dokazem tak ma cake mile prekvapenie :oops:
ty poznáš svojích profákov najlepšie (4 roky je dosť na to aby si vedel čo na nich zaberá). Niekedy je lepšie tváriť sa že profák je najmúdrejší, inokedy treba oponovať aby videli že máš vlastný názor ktorý si vieš obhájiť... je to rôzne.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

neviem co vam mam poradit, ci uz viete alebo nie aj tak znamka bude priemerom za tie 4 roky. ja ked som maturoval tak najviac som sa zdrziaval v obcerstvovacej miestnosti, aj to ked ma ucitel volal na anglictinu tak som mal plnu hubu tyciniek. krasne casy. zvacsa ma zastavovali, lebo som nejak cirou nahodou vedel aj to co netrebalo, resp. som si dobre potahal. na matike som konecne pochopil o com sustavy rovnic a nerovnic su. takze celkom pohoda.
spanoo
Star
Star

Príspevok od používateľa spanoo »

audiotrack napísal:ty poznáš svojích profákov najlepšie (4 roky je dosť na to aby si vedel čo na nich zaberá). Niekedy je lepšie tváriť sa že profák je najmúdrejší, inokedy treba oponovať aby videli že máš vlastný názor ktorý si vieš obhájiť... je to rôzne.
bohuzial nemam ucitelov co ma ucili :cry:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

spanoo napísal:bohuzial nemam ucitelov co ma ucili :cry:
moj pripad :) v komisi su 2 slovencinarky s kt som si za 4 roky ani neskrtol. neviem co od nich mozem cakat.
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Este by som mal jeden taky postreh. Ked som maturoval(2 roky dozadu), tak som si na SJ vytiahol jedinu temu, z ktorej som NIC nevedel(Slovenska poezia po r.1945), proste zalial ma studeny pot, ale nakoniec sa mi to podarilo ukecat na 2(nechapem ako) a to takym sposobom, ze som sa snazil uplne rozobrat tie uryvky basni co su na papieri s otazkami a zistit z toho nieco k dalsim otazkam, co sa aj ciastocne podarilo.Stale som sa snazil nieco hovorit, ked som nevedel odpovedat na otazku, tak som povedal "momentalne si nespominam", alebo "vypadlo mi to, ospravedlnujem sa". Slovo ako "neviem", "netusim" atd. su absolutne nevhodne ako uz bolo povedane ;). Chcem tym povedat, ze ked si vytiahnes fakt "zlu" temu, tak sa zameraj na obrazky, uryvky diel, pripadne tabulky pri matike...pomocky su na to, aby pomahali :).
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

heh eco je podla vas lepsie??? maturovat medzi prvymi alebo ako posledny???
dnes som bol pozriet na casovy rozvrh a nemcinu maturujem az o 14:15....
po mne uz nejde nikto....
odborne predmety mam zase od 11:00 a po mne nasleduje obednajsia prestavka....

kamarat ide zase ako prvy zo slovenciny dnes sme rozmyslali co je vyhodnejsie no uvidime.... :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

jasne ze medzi poslednymi. to uz ani tak nesleduju a su unaveni a po obednajsej prestavke kedy budu naobedovany tak aj brucha plne budu mat. cize to budes mat dobre... horis eto je hned z rana kedy si doslova zgustnu na ludoch co pojdu prvi.
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

no do kelu... maturujem medzi prvymi. zo vsetkeho... asi najlepsie by bolo maturovat tesne pred obednou prestavkou, vtedy su uz hladni, nie?
spanoo
Star
Star

ked vies ku kazdej otazke aspon cosi..tak jej jedno kedy maturujes 8)
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

njn, aspon cosi hadam viem. odborne nemam problem az na programovanie a najviac sa bojim angliny. Sj uz hadam volako spravim.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ludia poradte ako sa prinutit vobec sa ucit..????ja idem tretia na kazdom predemete..sakra..hehe ale aspon to budem mat z krku a nemusim cakat do poobedia... :wink:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ako sa prinutit? :D neviem mam akademicky a tiez nad tym rozmyslam :D
spanoo
Star
Star

najlepsie je vypnut komp...zabudnut na Hojka a otvorit si to a cumet do toho....aspon si to citat..ja si vypisujem klucove slova a s tymi si to opakujem..pomaha mi to...najhorsie je 25.6.2007..to mam maturitu zo SJ :modlenie: :samovrazda:
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

ja mam maturitu vsetko v jeden den.... :)
zacinam slovencinu, potom odborne predmety a nakoniec mencina...
v dalsi den mam prakticke skusky....

a ako sa prinutut ucit???? hehe keby som vedel ako tak asi tu teraz nepisem tuto spravu :lol: :lol: :lol:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ja maturujes z fyziky jediny na skole o 14:30, co myslite asi to mam dost na hovno, ocakavam ze ma vytrapia az to pekne nebude
spanoo
Star
Star

teraz je nasa debata este ako taka..plna optimismu...len dufam, ze po maturite tu budem vidiet prispevky len take v ktorych sa budete chvalit na ake dobre znamky ste zmaturovali(ja sa urcite budem :lol: )
Dufam ze tu nikde neuvidim...ze mam to v septembri 8)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

spanoo napísal:teraz je nasa debata este ako taka..plna optimismu...len dufam, ze po maturite tu budem vidiet prispevky len take v ktorych sa budete chvalit na ake dobre znamky ste zmaturovali(ja sa urcite budem :lol: )
Dufam ze tu nikde neuvidim...ze mam to v septembri 8)
ty mas v sebe asi tolko sebadovery ako ja....
hovorim si ze sa nemusim ucit urcite to viem natolko aby som zmaturoval.... :arrow:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Asi teraz poviem dosť OT, ale nikedy si musíš dávať pozor ako sa správaš aj pred maturitou...príklad
Máme na škole jednu profesorku... je to typický príklad zatrpknutej starej dievky ktorá chová mačky lebo je sama... je zásadová a drží sa pravidla " nebonzovať ale nahlásiť sa to musí " a ona si pamätá každé gesto čo na ňu spravíš, ako k nej pristupuješ... náhodou len povieš niečo drzejšie a oplatí ti to 100 násobne... nejeden žiak vďaka jej pomoci na maturite nezmaturoval, lebo upozornila komisiu, že počas jej výučby použil ťahák a je to podvodník... tak teraz si naozaj dávam bacha ako sa správam a čo hovorím aj pred maturou....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

spravat sa prirodzene ...nestruhat frajerka, zabavaca ale ani sa utiahnut pod linoleum..prirodzene neukazovat na to co nevies ale na to co vies ... :)
slovicko neviem by malo ostat za dverami :wink: mna to este len caka no moc si z toho hlavu nerobim..zatial :lol:
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

klm16 napísal:nemcinu maturujem az o 14:15....
Ja mam podnikovu ekonomiku o 16:30 :lol:
Napísať odpoveď